Ale to wgl jest pojebane, wiecej jest pieprzenia z oryginalem niz z piratem, to chyba wina serwera że nie udzielił mi dostępu do dodatków DLC czy cuś, a że to wszystko jest rozłożone na kilka platform (Origin-cdp.pl-serwery EA-bioware social) to zrobiłem godzinny rajd po wszystki możliwych pomocach techniczych by to wyjaśnić. I bede pewnie z miesiac czekał na odp.
Jak zwykle uczciwość = frajerstwo.
Edit: domowym sposobem który zdobyłem na jakimś polskim forum można, wygląda na to, legalnie i bezproblemowo zassac i zainstalowac kazde DLC.
Edit 2: Frajerstwo x2 - nie mozna zmienic wersji językowej, więc jeśli wybrałeś polską, masz polski dubbing (pheh origin, chociaz nawet w steamie jest do wyboru kazda werjsa jezykowa). Moglem po prostu wybrac angielska i dograc dubbing czy napisy ktore leza po calym internecie, w przeciwienstwie do angielskich. No i sam deal z DLC ktore trzeba zasysać i instalowac jak na piracie. Teraz wyciągam angielskie dialogi z starej wersji z TPB. Ogolnie wiecej pieprzenia niz z piratem. Gdyby chociaż było to jakkolwiek zaznaczone że wersja językowa jest ostateczna, czy cokolwiek... Pozdrawiam Origin, EA i cdp.pl.