Problemy na tle egzystencjalnym 77665 283

O temacie

Autor zdzichorowerzysta

Zaczęty 17.03.2013 roku

Wyświetleń 77665

Odpowiedzi 283

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
japierdole znowu ten instyknt dresa sie odezwal.

wypierdalaj. zachowam sie jak ty i pojade po stereotypach - jestes dresem.

Nic nie potrafisz ugotować, nic posprzatac, cale zycie zyjesz pod opieką rodziców (niektorzy mają po 19-20 lat), a nie potrafisz rozwiazac problemu inaczej niz przez wyzwiska i wpierdol. Do tego masz to poczucie bycia lepszym i wywyższania sie, przez co czesto ranisz kobiety, bawisz sie nimi, a do innych nie masz zadnego szacunku. Wieczny pojebany "gangsta", do pieca z toba. Łysinka, dresiki, adidaski... Ktos taki nie poradzi sobie w życiu, chyba, ze sie ogarnie - bo przecież wpierdolem zalatwi wszystko, tatus na niego zarobi, a jak nie dostanie najnowszej bmki to sie popłacze i bedzie po sprawie. Nie mówiąc juz o tym, ze takie dresiaki to najczesciej mocni w grupie, które sobie nie poradzilyby samemu przy skladaniu deklaracji podatkowej.

ty kurwa thorus jestes popierdolony. wielokrotnie mowisz ze opinia innych cie nie interesuje, ze masz w dupie zachowanie innych, a pieczesz odbyt o pierdolony kawalek materialu na nogach innych osob. ponoc masz w dupie co kto lubi.

wypierdalaj.

To masz problem ziomek, bo ja potrafie w domu akurat wszystko zrobic - ugotować, posprzatac, zajać sie dzieckiem, nawet przybic :D  I nie pierdol, ze nie poradze sobie w zyciu, bo gowno wiesz za przeproszeniem o mnie :)  Wszystko to co napisales - zwykle brednie.

Poza tym - przeczytaj dokladnie Eto, ze ZROZUMIENIEM. Napisalem tam, ze chodzi mi o tych, których JA znam. Nie wszyscy :P

EDIT: Eto, zalatwiam wszystko wpierdolem? Jedyne gdzie sie bije to sparingi na treningu :D  pudło Hanka

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wiec chodzilo mi o to, ze predzej pogadasz normalnie ze mną, niz z takim rurkowcem. Powtarzam ktorys raz - CI KTORYCH JA ZNAM (nie wszyscy, nie jade stereotypami) czują sie lepsi i wywyzszeni od innych, bez szacunku do nikogo - dlatego z nimi nie pogadasz normlanie, chyba, ze tez jestes taka pitką w rurkach.

EDIT: Eto, powiem Ci wiecej. Nie jestem zadnym takim dresem (lubie chodzic w jeansach, ale nie rurkach :D ). Nie pije alkoholu, w ogole, nawet w sylwestra jak to robią dresy. Nigdy nie mialem w ustach fajki, na zadne imprezy nie chodze bo to dla mnie gowno. Nie jestem też "w ekipie" (poza tą na mma). Jestem samotnikiem, indywidualistą. Wszelkie sprawy załatwiam sam - i to uwierz, ze mówiąc to mam na myśli "siema, siema, jakie masz zdanie na ten temat, o co chodzi?" itd itp a nie wpierdól. Nigdy nie zranilem zadnej kobiety (raczej bywało na odwrót, one mnie :D ). Potrafie sprzatac, gotowac, prac, prasowac, myc okna, naczynia, odkurzac, przybic deske. Powiedziec Ci wiecej? Ojciec nie mieszka ze mną odkad skonczylem 6-7 lat :)  Wiec z laski swojej i za przeproszeniem - wypierdalaj i sie ode mnie odjeb.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Potrafie sprzatac, gotowac, prac, prasowac, myc okna, naczynia, odkurzac, przybic deske.

A umiesz rozwalać gnój? Jak nie to idź wypierdalaj.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Nie pije alkoholu
https://www.youtube.com/watch?v=4M3AHQqT53U

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Nie pije alkoholu

Jakbyś cisnął terningi jak ThorusOrc podaje się że tak ciśnie to też byś na takiej diecie nie pił. Sportowcy albo sportowcy amatorzy mają dietę*

* - nie dotyczy piłkarzy nożnych

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Ogarnij, nic nie mam do tego czy ktoś pije czy nie.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
ja pierdole, żelazek weź się zbanuj

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Nawalić ci gnoju na buty mieszczuchu?  :hitler:

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Problemy na tle egzystencjalnym
#209 2013-04-16, 17:05(Ostatnia zmiana: 2013-04-16, 17:06)
Nie pije alkoholu

Jakbyś cisnął terningi jak ThorusOrc podaje się że tak ciśnie to też byś na takiej diecie nie pił. Sportowcy albo sportowcy amatorzy mają dietę*

Tyle, że akurat te nie picie alkoholu to jest typowe pierdolenie nowosiłaczy. Nikt poważny kto amatorsko lub rekreacyjnie chodzi na siłownie czy jakieś mordobicia nie daje jebania i nie zgrywa wielkiego sportowca przy znajomych na każdym kroku zaznaczając, że oni nie piją. O ile nie jesteś zawodowym kulturystą to takie postanowienia możesz sobie wsadzić w dupę. Jeszcze nic się nikomu nie stało od kilku piw. No ale jak ktoś chce żyć jak asceta odmawiając sobie wszystkich przyjemności w życiu na rzecz napompowania mięśnia to już jego wybór  :pokerface:

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Nikt poważny kto amatorsko lub rekreacyjnie chodzi na siłownie czy jakieś mordobicia nie daje jebania i nie zgrywa wielkiego sportowca przy znajomych na każdym kroku zaznaczając, że oni nie piją.

Przecież to widać z buta na pysk że ThorusOrc ma inflated ego (zadumany w siebie tak to się tłumaczy na polski?). On musi się chwalić bo uwiędnie, taka zjebana osobowość.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Czemu ma się nie chwalić, że jest lepszy niż ktoś, kto w tym temacie prezentuje postawę, że potrafi tylko pierdolić i wkurwiać ludzi zaradnych? :|

Chikaio

Chikaio

Użytkownicy
posty16
Propsy11
  • Użytkownicy
A ja tam w życiu ani razu pijany nie byłem i nie paliłem, mogą mnie rozjebać trzy lampki wina, mam wyjebane i 19 lat na karku.

I co teraz? Do jakiej wyimaginowanej negatywnej grupy się zaliczam, poza tymi z chujowym nickiem?

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Do ludzi nie wiedzących jakie możliwości daje życie.

Chikaio

Chikaio

Użytkownicy
posty16
Propsy11
  • Użytkownicy
Okazjonalna bania i zachowywanie się jak leszczu do czasu kiedy nie wytrzeźwiejesz. Wielkie życiowe urozmaicenie.

Chociaż nie spróbowałem to chyba się nie powinienem wypowiadać?

zdzichorowerzysta

zdzichorowerzysta

Użytkownicy
posty1
Propsy73
  • Użytkownicy
łoł, 19 lat i ani razu nie był pijany, szacun. Swoją drogą paradoks-gość ma nick cygarniczka, a nie lubi palić

rzuciłem te swoje boty i w ogóle cały ten biznes i znowu staje przed pytaniem

chyba zaczne sie bawić w handlarza goldem, taniej kupie drożej sprzedam, to wódki sie też napiję. Kupowałbym milion golda za $0.2-0.3, a sprzedawał za $0.3-0.37

Swoją drogą, skoro jesteśmy w tym temacie, pewien żywy budda pił tak dużo alkoholo, że oślepł(nie ściemniam)

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
prawdziwe dresy to podludzie, koniec, kropka
ale w pewnym sensie ich szanuję - jest gruby hajs za prostowanie ich ścieżek edukacji

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
Ja mam 21 lat i raz byłem pijany, ale nie na tyle, żeby mi się film urwał, czy bym jakieś bzdury nawijał, czy miał potem komplikacje żołądkowe. Tylko chodziło się potem strasznie dziwnie. Kontekst sytuacyjny zmusił mnie do picia wódki na pusty żołądek. Myślałem, że z nowo poznaną wiarą na konwencie idziemy na miasto coś wpierdolić, bo byłem cholernie głodny, a skończyło się na piciu wódki na mrozie w ciemności i z śniegiem po kostki :/

Popisuje się ciągle menda jedna...

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
I nie pierdol, ze nie poradze sobie w zyciu, bo gowno wiesz za przeproszeniem o mnie
głupi, no kurna głupi. dokladnie o czyms takim pisalem :facepalm:

i nie interesuje mnie twoja historia. mam swoja. w przeciwienstwie do ciebie zignoruje to co mnie nie interesuje

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie pije alkoholu

Tyle, że akurat te nie picie alkoholu to jest typowe pierdolenie nowosiłaczy. Nikt poważny kto amatorsko lub rekreacyjnie chodzi na siłownie czy jakieś mordobicia nie daje jebania i nie zgrywa wielkiego sportowca przy znajomych na każdym kroku zaznaczając, że oni nie piją. O ile nie jesteś zawodowym kulturystą to takie postanowienia możesz sobie wsadzić w dupę. Jeszcze nic się nikomu nie stało od kilku piw. No ale jak ktoś chce żyć jak asceta odmawiając sobie wszystkich przyjemności w życiu na rzecz napompowania mięśnia to już jego wybór  :pokerface:

Thoro, akurat u mnie to nie tyle sport, bo wiem, ze jedno nikomu nie zaszkodziło, a duży niesmak do alkoholu. Ja nie uwazam tego za przyjemnosc, dla mnie to gowno, nie smakuje mi to nie pije, Tobie gowno nie smakuje to go nie jesz? Bleee. Nie smakuje mi alkohol, nie pasuje, dosc sie naogladalem na szkody wyrzadzone przez niego.

KOMPUTER:
Spoiler

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry