O temacie
Autor Wowoz
Zaczęty 29.12.2012 roku
Wyświetleń 166627
Odpowiedzi 614
Cedric
W tym momencie mam 0.79 na koncie w banku, bo wybrałem wszystko na lot do polski, ale jak wrócę i będzie nowa wypłata to możliwe że się ja opłacę serwer, ostatnio mi się to prawie podoba.
kaczka RaveN Studio
E tam, redstone update to gówniany update mający na celu dodanie 2-3itemów związanych z redstonem. Jak dla mnie to najciekawszy tryb to survival lub fb. Apropo hostingu, ktoś kiedyś napisał że na craftserve są dobre serwery. Ja stawiam na pukawke, miałem tam 2 serwy csa i testowałem minecrafta, a grało się bardzo dobrze, za 48zł jest 30slotów. A na craftserve trzeba wydać prawie 2razy tyle za 40. Takie moje zdanie .
Werewolf
Wowoz
Faren RaveN Studio
A na chuj jak nikt z was pierdolone biedaku za to nie zapłaci? Ja nie zamierzam płacić kolejny raz i dostać hajs tylko od avallach, bo wy akurat kurwa nie macie, albo nie wiecie jak przelew zrobić.
Ja moge jak jest opcja płatnosci sms do 20 zl
Taniej by cie to wyszło jakbyś przekazem pocztowym przesłał xD
Baggio DreamVader
EDIT: Kaczuś tanie? 199zl za miecha to w chuj tanio
inż. Avallach Administrator
Poza tym kto powiedział, że masz płacić za cokolwiek a jeżeli już chcesz, to że będziesz to robił sam?Av ci chętnie pomoże
Buła
nie potraficie nawet zrobić przelewu, to nie ma co z wami robić interesów ;p
Przy płatnościach sms połowa idzie w kosmos - wysyłasz 20zł, po odliczeniu wszystkiego do wowa trafiłoby niecałe 10.