O temacie
Autor CyNT3R
Zaczęty 23.09.2012 roku
Wyświetleń 2713
Odpowiedzi 5
CyNT3R
Alexik
Wowoz
inż. Avallach Administrator
moze grzeczniej? i czemu zamykasz?
Na tym forum istnieje tradycja: kiedy jakiś użytkownik, zwłaszcza nowy, napisze coś absurdalnego i nieakceptowalnego, inni piszą kolejno posty z literami W, Y, P, I, E, R, D, A, L, A, J. Wowoz tutaj to zainicjował i z pewnością pozostałe cegiełki by się znalazły, ale uznałem że w tym przypadku nie ma miejsca na takie zaśmiecanie, dlatego od razu dokończyłem i zamknąłem.Powodem takiego potraktowania sprawy była poniższa wypowiedź:Cytat: CyNT3R#msg w 2012-09-23, 18:09a załatwisz mi takiego moddera?Na tym forum pomagamy tym, którzy potrafią pomagać sobie sami. Ty prawdopodobnie nawet nie sprawdziłeś czy ten tutorial na pewno nie działa w g1, a już chcesz pomocy w dostosowaniu go do tej części. To nastawienie jest dla nas nie do zaakceptowania. Jeśli chcesz pomocy, najpierw sam spróbuj działać, zwalczać konkretne problemy, a dopiero w ostateczności proś o nią innych.Temat mogę na razie otworzyć, pod warunkiem że następnym razem napiszesz tam nie wcześniej, niż po dostosowaniu się do powyższych wytycznych.
a załatwisz mi takiego moddera?