GI jak zrobić nowy czar bojowy? 2715 5

O temacie

Autor CyNT3R

Zaczęty 23.09.2012 roku

Wyświetleń 2715

Odpowiedzi 5

CyNT3R

CyNT3R

Użytkownicy
posty15
  • Użytkownicy
Zacznę od tego że nie wiedziałem gdzie ten temat zamieścić, a więc...
Przekopałem themodders, youtube i google ale nie mogę znaleść tutka dla GI ! Będę bardzo wdzięczny jeżeli ktoś poda mi link/source. Z góry THX

CyNT3Я

Alexik

Alexik

Użytkownicy
posty396
Propsy150
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

CyNT3R

CyNT3R

Użytkownicy
posty15
  • Użytkownicy
bawię się w modding gothic'a od wczoraj więc weź pod uwagę to że jestem początkujący.

CyNT3Я

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Dostałem na pw zażalenie, w związku z tym publikuję je oraz odpowiedź i tymczasowo otwieram temat.
Cytat: CyNT3R#msg date=1348419336#msg
moze grzeczniej? i czemu zamykasz?
Cytat: Avallach#msg date=1348423421#msg
Na tym forum istnieje tradycja: kiedy jakiś użytkownik, zwłaszcza nowy, napisze coś absurdalnego i nieakceptowalnego, inni piszą kolejno posty z literami W, Y, P, I, E, R, D, A, L, A, J. Wowoz tutaj to zainicjował i z pewnością pozostałe cegiełki by się znalazły, ale uznałem że w tym przypadku nie ma miejsca na takie zaśmiecanie, dlatego od razu dokończyłem i zamknąłem.
Powodem takiego potraktowania sprawy była poniższa wypowiedź:
a załatwisz mi takiego moddera?
Na tym forum pomagamy tym, którzy potrafią pomagać sobie sami. Ty prawdopodobnie nawet nie sprawdziłeś czy ten tutorial na pewno nie działa w g1, a już chcesz pomocy w dostosowaniu go do tej części. To nastawienie jest dla nas nie do zaakceptowania. Jeśli chcesz pomocy, najpierw sam spróbuj działać, zwalczać konkretne problemy, a dopiero w ostateczności proś o nią innych.

Temat mogę na razie otworzyć, pod warunkiem że następnym razem napiszesz tam nie wcześniej, niż po dostosowaniu się do powyższych wytycznych.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry