Daję pięć. Jest naprawdę nieźle, ale część obrazków to po prostu puste pomieszczenia. O ile na trzecim screenie choć pusto, jest całkiem klimatycznie(może dlatego, bo wygląda zupełnie jak w G2), to już czwarty screen jest, szczerze mówiąc, straszny. Pomieszczenie wygląda jak jakaś dziwacznie rozległa, pusta piwnica, posągi są ucięte nie wiem po co, różowe światełko z kolei prędzej pasuje do domu rozkoszy niż(sugeruję) podziemi.
Na ostatnim screenie zbroja wygląda okropnie. Nie mam za to wyrobionego zdania co do dwóch Harrych Potterów.
Pierwszy screen za to to wielki plus, ponieważ jest odpowiednio wypełniony obiektami a i sam mesh terenu wydaje się ciekawy. Jedyne, co mi się nie podoba, to ta studnia. Dlaczego stoi na zewnątrz, a nie wewnątrz obozu? Jakoś wątpię, żeby ludzie, którzy rozbijają tam namioty(a mam szczerą nadzieję, że to namioty) robili sobie studnię, skoro mogą wejść do obozu, ewentualnie wynieść się z tego obszaru.
Drugi i trzeci screen też fajne, chociaż nie pokazują za wiele. Jedyne, o co mogę się przyczepić, to że te pulpity są za duże w stosunku do człowieka. Te pulpity powinny docierać do klatki piersiowej, ale nie pod samą brodę.