Sprawy mniej związane z forum 243555 837

O temacie

Autor Gruppenfuehrer Kereth

Zaczęty 23.05.2012 roku

Wyświetleń 243555

Odpowiedzi 837

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Byłem kilka razy w środku, ostatnio dzisiaj, wiadomo w jakim celu xD

Na parterze jest zagospodarowane miejsce, ale na pierwszym czy drugim piętrze już nie (jest kilka wolnych pomieszczeń). Chyba nie mają pomysłu, co tam może jeszcze być.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
No żeby przygotować się do skoku wiary xD

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Na parterze jest zagospodarowane miejsce, ale na pierwszym czy drugim piętrze już nie (jest kilka wolnych pomieszczeń). Chyba nie mają pomysłu, co tam może jeszcze być.
Podobno tak jest z masą pięter, ale nie wiem jak jest w rzeczywistości, może to tylko plotki.

Tak.
Kiedy ostatni raz byłeś we Wrocławiu?

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Podobno tak jest z masą pięter, ale nie wiem jak jest w rzeczywistości, może to tylko plotki.

Kiedy ostatni raz byłeś we Wrocławiu?

W takiej stęchliźnie? Nigdy. 3 lata temu pracowałem na part time jako pizza delivery guy w Upper East Side na Manhattanie. Otłukłem się o każdy budnek w promieniu dwóch mil. Skytowery czy inne crapery to żaden szał.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Nie mówię, ze to szał. Ale pierdolisz, bo skytower w realu wcale nie wyglada chujowo w porównaniu ze zdjęciami. Mam to gdzieś jak fotoszopuja sobie za wielką woda.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Żelazko

Spam z postulatów
#507 2013-08-02, 02:56(Ostatnia zmiana: 2013-08-02, 03:11)
Ten obrazek co zapodał Adanos jest zfotoszopowany do bólu.

bo skytower w realu wcale nie wyglada chujowo w porównaniu ze zdjęciami.

Ja się obijałem o budynki tego typu częściej niż ktokolwiek z tego fora. Jeśli lubisz przebijać się przez security i doormen-ów i czekać pół godziny na windy to twoja sprawa. Ale mówię ci w REALU taki budynek wyglądają atrakcyjnie tylko dla dwóch typów ludzi: 1) ci którzy posiadają apartament 2) ci którzy nie mieli styczności z takimi budynkami przez dłuższy czas, bo użytkowanie go jako "outsider" nie należy do lekko nerwoznośnych zadań.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Takie budynki ładnie tylko wyglądają na zdjęciach.
Gdzie ja napisałem, że nie są zdjęcia sfotoszopowane?
Sky Tower wygląda ładnie nie tylko na zdjęciach.
Mam rację.
A Ty pierdolisz.

Ja się obijałem o budynki tego typu częściej niż ktokolwiek z tego fora. Jeśli lubisz przebijać się przez security i doormen-ów i czekać pół godziny na windy to twoja sprawa. Ale mówię ci w REALU taki budynek wyglądają atrakcyjnie tylko dla dwóch typów ludzi: 1) ci którzy posiadają apartament 2) ci którzy nie mieli styczności z takimi budynkami przez dłuższy czas, bo użytkowanie go jako "outsider" nie należy do lekko nerwoznośnych zadań.
Teraz powiedz mi, proszę, co to ma wspólnego z tym, czy Sky Tower wygląda ładnie tylko na zdjęciu. Związku nie widzę. Pierdolisz. Znowu.
Nie będę już odpisywał, bo ja piszę o jednym, a Ty nagle zmieniasz temat. Szkoda czasu na to.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Ty pierdolisz, bo nie masz praktycznego doświadczenia z takimi budynkami.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Nie trzeba mieć doświadczenia by stwierdzić, że coś jest atrakcyjne dla oka.

Ja widziałem ten konkretny budynek, Ty nie. Wypierdalaj.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Żelazko

Spam z postulatów
#511 2013-08-05, 22:13(Ostatnia zmiana: 2013-08-05, 23:06)

Nie trzeba mieć doświadczenia by stwierdzić, że coś jest atrakcyjne dla oka.

Ja widziałem ten konkretny budynek, Ty nie. Wypierdalaj.

Weź wypierdalaj.

Wygląda ładnie na zdjęciu i ładnie z wyglądu jeśli go nieużytukujesz i

2) ci którzy nie mieli styczności z takimi budynkami przez dłuższy czas

Byłeś tam na wycieczce to może ci się podobać nie zaprzeczam.

//Nierozumiecie o co mi chodzi.

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
ale tu chodzi o wygląd, jezu co za debil.

makin' bacon

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
//Nierozumiecie o co mi chodzi.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Najwidoczniej.

To coś jak w Harrym Potterze? Jak właściciel zdradzał ci położenie domu Syriusza Blacka to było go widać, a jak nie, to go nie było widać. Kiedy się zaczyna mieszkać/użytkować w jakikolwiek sposób wieżowiec to wtedy on zaczyna świecić na kolorowo i zmieniać kształty? Korytarze ulegają przemianom w greckie labirynty?

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Avallach
AliG postanowił wrócić z dobrowolnej banicji. Zgodnie jednak z Aztekiem odpowiadamy że w tym temacie nie można tak po prostu się rozmyślić. Nie cofniemy bana wcześniej niż co najmniej po miesiącu. Sam pomysł dobrowolnej banicji jest jak dla mnie kurwieniem się dla zwrócenia na siebie uwagi (bo przecież można zwyczajnie samemu zablokować sobie wchodzenie na forum, czy zmienić sobie hasło na losowo wklepane), ale jak już musicie, to chociaż bądźcie konsekwentni w rozsądnym okresie czasu (albo z góry proście o bana na X dni, wtedy nikogo nie trzeba prosić o odbanowywanie i nikt nie postawi wam zarzutów że jesteście niekonsekwentni).
Banowanie kogoś 'na prośbę' w ogóle jest pojebaną i poronioną ideą. Co to w ogóle za pomysł? To jakaś instytucja wygnanych? Nie chcą tu siedzieć to wypierdalać, ja nie mam problemu z niezajrzeniem tu przez miesiąc. A jak pragną odejść na dobre to ban dożywotni, a najlepiej usunięcie konta, żeby żaden pizduś nie pisał potem, że 'dobra zmieniłem zdanie, wracam'. Co za dziecinada i paranoja. Dziwię się, że administracja i ty Avallach mając tak napięty grafik tracicie czas na pierdolenie się z jakimiś noname'ami i panami X, którzy dostali bólów menstruacyjnych i chcą się publicznie krzyżować. Niech pojawi się wreszcie ktoś rozsądny i ukróci ten pojebany proceder.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dziękujemy, Dark, za opinię. Szczególnie podoba mi się ten fragment, który wnosi coś nowego:

:I

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Spam z postulatów
#516 2013-10-23, 21:04(Ostatnia zmiana: 2013-10-23, 21:13)
Zbanowanie to kwestia sekund. Uzasadnienie jest takie, że jak ktoś chce bana, to i tak jest w stanie go wymusić (choć wtedy byłoby mu trudniej wrócić). Co do usuwania kont, to mamy bardzo rozsądny powód żeby tego NIGDY nie robić - bo w przeciwnym wypadku taka osoba mogłaby właśnie w dowolnej chwili powrócić pod nową tożsamością.

Proszenie o bana jest pojebane. Ale odmawiać nie możemy, możemy za to odmawiać odbanowywania (jak teraz), co jest dość skuteczną kontrą na takie pomysły.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
To akurat było wyrażenie opinii :ok:

Halk_Hogan_PL

Halk_Hogan_PL

Użytkownicy
Halkster
posty916
Propsy890
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Halkster
To akurat było wyrażenie opinii :ok:
Mój post też był wyrażeniem opinii...

gothic1210
  • Gość
Postuluję o warna dla Halk_Hogana z powodu komentarza w tym temacie: http://themodders.org/index.php?topic=22709.msg1163645;boardseen#lastPost

Obraził mnie i w dodatku napisał post nie na temat. Dziękuje i pozdrawiam.
Usunąłem te posty, ale udokumentowałem też na screenie. Sprawa zostanie przekazana do Azteckiego Trybunału Konstytucyjnego w trybie pilnym.

0 użytkowników
Do góry