O temacie
Autor Gruppenfuehrer Kereth
Zaczęty 23.05.2012 roku
Wyświetleń 245395
Odpowiedzi 837
Luk DreamVader 2
Gruppenfuehrer Kereth
Odszedła kolejna forumowa legenda
Cytat: Cygarniczka#msg w 2013-01-05, 21:10Cytat: Avallach#msg w 2013-01-05, 20:12Malware jest nie na tM, ale na midiarock.com, skąd Edeksumo ma avatar. Stąd to ostrzeżenie, można je ignorowaćWarna Edkowi. Kozioł ofiarny musi być. Aztek napisał mi na gg że jak dacie minimum 12 propsów za ten post to wystawi warna Edkowi.
Cytat: Avallach#msg w 2013-01-05, 20:12Malware jest nie na tM, ale na midiarock.com, skąd Edeksumo ma avatar. Stąd to ostrzeżenie, można je ignorowaćWarna Edkowi. Kozioł ofiarny musi być.
Malware jest nie na tM, ale na midiarock.com, skąd Edeksumo ma avatar. Stąd to ostrzeżenie, można je ignorować
EdekSumo Wyspa Khorinis
inż. Avallach Administrator
Zaraz sam go dostaniesz. Nie przeze mnie ten wirus się pojawił.
Anonymized
Nie wyczuwasz beki?
CytujNie wyczuwasz beki?Żarty nie są czymś, co wychodzi Ci najlepiej.
Żelazko
Zaraz sam go dostaniesz.
Tomek
Adanos Administrator
Cytujdobrze byłoby się dowiedzieć za co dostał te 50% warna, bo twierdzi że nic złego nie zrobił (ja widzę tylko że ma ledwo ogólne pojęcie o porozumiewaniu się po polsku i debilny nick). Po prostu idę drogą selekcji nie do końca naturalnej Wiadomość dla opinii publicznej: Na warna ofc zasłużył :Ipropaganda art autorstwa cedrica :I
dobrze byłoby się dowiedzieć za co dostał te 50% warna, bo twierdzi że nic złego nie zrobił (ja widzę tylko że ma ledwo ogólne pojęcie o porozumiewaniu się po polsku i debilny nick).
Wowoz
Czemu mam tak niski stopień? :(
degradacja za dezercję, nie chciałeś wczoraj grać w coha
kaczka RaveN Studio
Będę musiał się tym zająć wkrótce zająć.
Faren RaveN Studio
Żadna Głupia Spółgłoska
prosze, nie wprowadzajcie nazistowskich rzadow moderacji, nie na dole. o ile na gornym forum to moze byc dobre rozwiazanie, dol ma swoj specyficzny klimmat, ktory wyroznia go na tle innych for.