Sprawy mniej związane z forum 245193 837

O temacie

Autor Gruppenfuehrer Kereth

Zaczęty 23.05.2012 roku

Wyświetleń 245193

Odpowiedzi 837

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
Edkasumo

A wiec po co on tu jest? Co on takiego robi poza usuwaniem niewygodnych sobie tematow, postow (oraz w tym komentarzy na profilu), poprawianiem bledow (gówno poprawia, a do tego sam tworzy nowe) i szpanowaniem jaki to on teraz jest tu wazny?

moderator na themodders, modduje gothica = koniec swiata

Podbijam.
Głównie to do thorusa, wypierdalaj od kiedy szpanuje że jestem ważny i usuwam nie wygodne komentarze/ posty? Masz dostęp do logów moderacyjnych? Że wiesz o rzeczach o których ja nie wiem? Eto nie tylko ja moduje gothica i mam jakąś tam rangę na tm (mod/adm) więc też spieprzaj. Sory nie wytrzymałem.

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
Eto nie tylko ja moduje gothica i mam jakąś tam rangę na tm (mod/adm) więc też spieprzaj.
chyba trzeba ci zacisnac obroze bo za glosno szczekasz

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Żelazko

Spam z postulatów
#422 2013-01-21, 01:32(Ostatnia zmiana: 2013-01-21, 01:33)
@Edek - już wolę machlojki Ogrodnika niż twoje darcie autorytalne. Nawet Alv przyznał że nie jesteś tu potrzebny jako mod.

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Ja nie rozumiem srania się do Thorusa w tym momencie, akurat on się w miarę ogarnął po tamtym banie. Poczytaj o pisaniu nie razem i rozdzielnie.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Spam z postulatów
#424 2013-01-21, 02:21(Ostatnia zmiana: 2013-01-21, 02:22)
Eto nie tylko ja moduje gothica i mam jakąś tam rangę na tm (mod/adm) więc też spieprzaj.
chyba trzeba ci zacisnac obroze bo za glosno szczekasz
Dałbym propsa, ale ktoś by pomyślał, że Cię popieram, a mi się po prostu tekst spodobał.

Edit. Kogo to tekst? Siekacz? Kiedyś ktoś czegoś takiego używał.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zejdźcie z Edka :ok:  Nie widziałem nigdzie na forum, by obnosił się ze swoimi uprawnieniami (choć co prawda na facebooku dodał themodders do pracy na stanowisku moderator :lol2:  - nie był przy tym pierwszy, mamy jeszcze 'administratora w firmie themodders'), a kasowanie postów kojarzę wyłącznie z tematu, kiedy ktoś wrzucił jego zdjęcia, których sam publikować nie chciał. W takiej sytuacji, myślę, że nie tylko on czy ja po prostu usunęliby te posty.

Jak zobaczę na forum następne z dupy wzięte jechanie po edku wstawiam warny :ok:

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Dajcie globala Aksjowowi to się w 5 minut wszystkie forumowe problemy rozwiążą.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Spam z postulatów
#427 2013-01-21, 06:30(Ostatnia zmiana: 2013-01-21, 06:39)
Nie twierdzę że konkretnie Edek jest osobą niewłaściwą, tylko że w ogóle dalibyśmy sobie radę w gronie ja, Adanos, Buła, Meatrikz, Aztek, tak chyba nawet powinno wynikać z logów moderacyjnych. Twierdzę że właśnie nie ma żadnych specjalnych problemów forumowych.

Adanos lubi sobie właśnie podejmować czasami decyzje na własną rękę, ale zwykle takie decyzje są (przynajmniej w moim mniemaniu) złe i szybko się to okazuje - jak przydzielanie jawnych działów "kontrowersyjnym" grupom które znikają po dwóch tygodniach.

Z dodaniem moderatora na miejsce VEQ jakoś jeszcze przeszło, ale jak podejmiesz decyzję żeby dodać jeszcze kogoś oprócz Edka, to ja z góry ogłaszam że podejmę decyzję aby go usunąć, chyba że za przeciwną opcją opowie się istotna część aktualnej administracji / forumowiczów.

Aha, Ogrodnik, jeśli dobrze cię rozszyfrowałem: nie będzie żadnego kasowania twoich postów, i tak wszystko jest zbackupowane xDDDDD

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

Spam z postulatów
#428 2013-01-21, 10:02(Ostatnia zmiana: 2013-01-21, 10:02)
Adanos lubi sobie właśnie podejmować czasami decyzje na własną rękę, ale zwykle takie decyzje są (przynajmniej w moim mniemaniu) złe i szybko się to okazuje - jak przydzielanie jawnych działów "kontrowersyjnym" grupom które znikają po dwóch tygodniach.
Tak, w szczególności dotyczy to "Edycji rozszerzonej" użytkownika gothic1210.

Daj spokój z tymi kontrowersyjnymi grupami. Przecież nie od dziś wiadomo, że większość zapowiedzi prędzej, czy później upada. Załóżmy, że przyznałem działy 10 grupom, a działy zostały im po jakimś czasie odebrane. I chyba tylko jeden gothic1210 zrobił swego moda. Statystycznie to źle wygląda, ale ja się cieszę, że chociaż jemu się udało. A co z pozostałymi grupami? Będą robić swe mody przez kolejne 8 lat?

Tak patrzę sobie na działy, to właściwie tylko w działach o CZ, ZW, Dark Sadze i Returningu się coś dzieje. Jeśli chodzi o resztę, hmm, to może przemilczmy to...
Z dodaniem moderatora na miejsce VEQ jakoś jeszcze przeszło, ale jak podejmiesz decyzję żeby dodać jeszcze kogoś oprócz Edka, to ja z góry ogłaszam że podejmę decyzję aby go usunąć, chyba że za przeciwną opcją opowie się istotna część aktualnej administracji / forumowiczów.
Po pierwsze: nie ma żadnej listy na nowych moderatorów, podkreślam, użyłem słowa "potencjalnej".
Po drugie: nie planuję nikogo powołać na to stanowisko.
Po trzecie: o co kaman?
Aha, Ogrodnik, jeśli dobrze cię rozszyfrowałem: nie będzie żadnego kasowania twoich postów, i tak wszystko jest zbackupowane xDDDDD
Też mi to przyszło do głowy, ale chciałem się upewnić xD

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
Jechać sobie po mnie mogą mnie to zwisa, ale jak ktoś bredzi o rzeczach których nie robię to mała przesada.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Chodzi mi o to że zdarza ci się tak po prosu wprowadzać w życie decyzje z którymi nie zgadza się reszta z nas, jak choćby inne próby wprowadzenia moderatorów (teraz ich nie pamiętam, szybko zostało to cofnięte). Teraz mam nadzieję że nie będziesz próbował forsować nowego moderatora i zaostrzenia moderacji w sytuacji kiedy nie jest to potrzebne.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Myślałem, że do tego potrzebny jest admin. Mnie wystarczy global. Jesteś słaby.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Żelazko

Spam z postulatów
#432 2013-01-21, 15:28(Ostatnia zmiana: 2013-01-21, 15:29)
Edek ni ma chuja pięć kłaków na mordzie. Na tym forum nigdy nie uzyskasz wiarygodności jako moderator.  :D
Zawsze będziesz quasi-para-moderator.  :lol2:  :lol2:

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!

kaczka
RaveN Studio

Spam z postulatów
#433 2013-01-21, 17:05(Ostatnia zmiana: 2013-01-21, 17:07)
Cytat: Cygarniczka#msgote author=Cygarniczka
Edek ni ma chuja pięć kłaków na mordzie. Na tym forum nigdy nie uzyskasz wiarygodności jako moderator.  :D
Zawsze będziesz quasi-para-moderator.  :lol2:  :lol2:
Nie okłamujmy się. TheModders ma to do siebie, że panuje tu srogie i jawne kolesiostwo a nowi dostają po dupie tylko i wyłącznie dlatego, że stare winoGRONO administracyjne po prostu nie chce w swoim kręgu osób "z poza". Tu "opinię" wyrabia się w pierwszych pięciu minutach po rejestracji i mało kto potem jest w stanie ją sobie zmienić (chyba, że będzie dawał dupy jako propsowa dziwka :lol2: ). Edka wszyscy gnoili od początku i przypisano mu miano wkurwiającego napinacza, zresztą słusznie. Jednak od jego rejestracji tutaj wiele w sobie zmienił a przynajmniej zatamował kipiącą z niego nienawiść do wszystkiego. Niemniej sądzę, że opinia taka a nie inna w jego wypadku pozostanie do samego końca jego pobytu tutaj, czyli defakto do ukończenia WK, bo szczerze wątpię, że będzie miał ochotę później wysłuchiwać tego nędznego pierdolenia na jego temat.

Cytat: Adanos#msgote author=Cygarniczka
Tak  patrzę sobie na działy, to właściwie tylko w działach o CZ, ZW, Dark  Sadze i Returningu się coś dzieje. Jeśli chodzi o resztę, hmm, to może  przemilczmy to...
Gdyby parę osób wywiązywało się z  terminów to Dziewica też byłaby w zupełnie innym stadium. Ale że nie  można znaleźć normalnego grafika 3D, który zrobiłby coś na czas to już  chyba pech taki mój. Czekam 2 tygodnie na małego mesha, którego trzeba  było przerobić.

Wiem jak się czuł KZW :lol2:

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Od kiedy to, że większość ma jakieś zdanie na dany temat oznacza, że mają oni rację?
To się nazywa demokracja, albo chociaż branie demokracji pod uwagę.
O kurwa. Powiedz to Tuskowi to będziesz żył za 30 zł miesięcznie.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Póki co ja żyje za tyle dziennie. No, moze trochę mniej.

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
Eto nie tylko ja moduje gothica i mam jakąś tam rangę

Jechać sobie po mnie mogą mnie to zwisa, ale jak ktoś bredzi o rzeczach których nie robię to mała przesada.

OK. moge sobie po tobie jechac bo tobie to zwisa, ale mam spieprzac bo po tobie jade :ok:

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Spam z postulatów
#437 2013-01-22, 11:57(Ostatnia zmiana: 2013-01-22, 12:07)
Od kiedy to, że większość ma jakieś zdanie na dany temat oznacza, że mają oni rację?
To się nazywa demokracja, albo chociaż branie demokracji pod uwagę.
O kurwa. Powiedz to Tuskowi to będziesz żył za 30 zł miesięcznie.
:facepalm:  co to ma do zarządzania forum?

Poza tym, wypadałoby nie wyrywać tego zdania z kontekstu.
To się nazywa demokracja, albo chociaż branie demokracji pod uwagę. Forum jest dla użytkowników. Jeśli bardzo duża ilość osób uważa że powinno coś zostać zmienione i naprawdę może to poprawić jego działanie, powinno zostać to zrobione.

//edit: zauważ że nie napisałem że "mieli rację", ale że "dawało to podstawy".
Sam fakt że było ich dużo nie oznaczał że mieli rację, bo tych drugich też było dużo, a obie grupy na raz racji mieć nie mogły. Po prostu oznaczało to że były powody żeby obstawać za oboma rozwiązaniami.

Nie mamy na forum demokracji w wyborze administracji, ale merytokrację - uprawnienia dostaje ten kto jest potrzebny i ma odpowiednie zdolności techniczne (administracja) lub bardziej socjalne (moderacja). Opinia użytkowników jest zasięgana w przypadku wprowadzania zmian, chociaż i tak to nie ona ostatecznie wyznacza kierunek działań. Po prostu jest brana pod uwagę, co ma zdecydowanie przynosi zdecydowane korzyści.
Przykłady ostatnich takich działań to choćby odbanowanie Alexika czy zatrzymanie prac nad nowym skinem. Nie da się oczywiście zadowolić każdego, ale jeśli dana decyzja przyniosła korzyść większej części użytkowników niż tej której przyniosła stratę, do z definicji była ona dobrą decyzją.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

Spam z postulatów
#438 2013-01-22, 12:15(Ostatnia zmiana: 2013-01-22, 12:15)
uprawnienia dostaje ten kto jest potrzebny i ma odpowiednie zdolności techniczne (administracja)
już tak sobie nie pochlebiaj :lol2:

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Spam z postulatów
#439 2013-01-22, 12:22(Ostatnia zmiana: 2013-01-22, 12:26)
W cssie forum naprawdę było całkiem sporo grzebania, a z takich ostatnich prac to choćby trzeba było zakodować odpowiednie wyświetlanie trackera Minecrafta w sidebarze na głównej :D
Nie twierdzę że konkretnie ja jestem potrzebny, ale ogólnie ktoś kto ogarnia html/css/js/podstawy php tak. Ba, przydałby się nawet ktoś kto ogarnia o wiele więcej niż same podstawy php (na potrzeby modyfikacji w silniku forum, a nie tylko dodawania gotowych modów), ale kimś takim akurat nie dysponujemy.

W przypadku Adanosa uważam że kryterium było to samo (chociaż właściwie już nie pamiętam za czyją dokładnie sprawą dostał się on do grona administracji).

0 użytkowników
Do góry