O temacie
Autor Gruppenfuehrer Kereth
Zaczęty 23.05.2012 roku
Wyświetleń 245697
Odpowiedzi 837
Żelazko
Cytat: Ezzam#msg w 2012-09-30, 20:44Mój postulat nt. czapki pajaca dla Luka jest w 100% poważny.Imo tak jak postulat o sztuczne powiększenie piersi. Jak zasłuży to dostanie. Tyle.
Mój postulat nt. czapki pajaca dla Luka jest w 100% poważny.
kaczka RaveN Studio
Cytat: kaczka#msg w 2012-10-01, 17:50Imo tak jak postulat o sztuczne powiększenie piersi. Jak zasłuży to dostanie. Tyle.Rząd powinien refundować takie operacje za darmo.
Imo tak jak postulat o sztuczne powiększenie piersi. Jak zasłuży to dostanie. Tyle.
Anonymized
Darmowe bany? Marna perspektywa przyszłości :C
Luk DreamVader 2
Sawik
Postuluję o bana dla Adanosa za zadawanie zbyt trudnych pytań
Dracon
EdekSumo Wyspa Khorinis
Faren RaveN Studio
Dark
Dobra, ogólnie słowem wstępu chciałem powiedzieć żę znudziło mi się wkurwianie ludzi na forum, byłem zawiedziony że nie ma już wujka keretha kiedy przyszedłem, miałem nadzieje że zostanie haterkiem znowu xd. Na forum nie dzieje już nic jak dla mnie, nie mam nawet po co wchodzić, najwyżej poczytać czyjeś debilizmy, co nawet nie ma najmniejszego sensu. Możecie mi dać bana, jak tam chcecie Mam nadzieję że udało mi wkurwić chociaż kilka osób :naughty: .Pozdrawiam ~~~Dragomir~~~
Postuluję o dodanie tej emotki xD
Wowoz
Dupiasta ta emotka, w ogole nie pasuje
W takim razie dla mnie jesteś skończonym durniem za trzymanie CoH#msg1061790a. Kończe z Offtop#msg1061790em