OTO POLSKA 1713874 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1713874

Odpowiedzi 5881

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Wole wesołego Bronka niż fanatyka Jarka

Mówi to człowiek, który sam głosował na Fanatyka Jarka. Ogólnie polecam głosowanie na jak najgorszych kandydatów. W tym przypadku niestety nie mieliśmy zbyt wielkiego wyboru, bowiem zarówno kaczka jak i gejowy to masakrycznie chujowe postaci tak, że aż trudno określić który jest większym pajacem ale zasada została zachowana. Głosujmy więc na największych debili, sabotując kloakę. Im prędzej to pierdolnie tym szybciej coś zacznie być budowane jak być powinno a ludzie zaczną myśleć inaczej. Ludzie, nie ja, czy ty czy inna osoba z Internetu tylko polskie skundlone społeczeństwo, które to po kolejnej, jeszcze bardziej chujowszej kadencji kolejnego rządu nagle zapada na wielką amnezję głosując z kurwikami w oczach na tych samych skurwysynów, którzy tworzyli te bagno 6 lat temu. I tak w kółko.

h i przygotowywania do obrony kraju przed atakiem bolszewików (w końcu Wikileaks ujawniło, ze rząd Jarka zakładał atak w ciągu 10-15 lat)

Co jest bardziej sensowne niż nie robienie NIC i kręcenie lodów, zwłaszcza że podobne działania przeprowadza cyklicznie każdy z nami sąsiadujący kraj i nie tylko. Obecne stosunki polityczne nie mają tu nic do rzeczy. Nawet sojusznicze kraje często ćwiczą procedury ataków jądrowych przeciwko sobie. Nie widzę w tym nic dziwnego, zwłaszcza że jak pokazała historia a już szczególnie w naszym przypadku tak zwaną "przynaźń" możemy w dupe sobie wsadzić. Okres 10-15 lat jest całkiem realny, bez względu na jaki kolwiek obecny stan rzeczy.

Przyjdzie Thoro to powie coś więcej na ten temat :D

Czyli uważasz, że lepiej się poddać od razu albo spierdolić i opuścić ten padół łez? W sumie to drugie jest całkiem zajebistym rozwiązaniem, nawet w czasach pokoju ale sama walka nie koniecznie musi być z góry skazana na porażkę. Sprzętem ciężkim jako takim rosja też zbytnio nie dyponuję. Mogą oni co najwyżej rozjechać starymi btr'ami zamojskie kartoflisko, ale samą kupą złomu wojny nikt nie wygrał od czasów wujka stalina. Sama wojna już z resztą od dawna wygląda i przebiega inaczej niż wyobraża sobie to większość społeczeństwa na czele z niektórymi "ałtorytetami", jednak znając życie w przypadku kloaki uber zajebisty antydopalaczowy rząd wolałby od razu bezmyślnie posłać na rzeź kilkaset tysięcy żołnierzy rezerwy z pepeszkami i w bechatkach w imię buka, chonoru i kloaki. Tak to jest jak się za ministra obrony narodowej ma gamonia, pacyfistę i człowieka, który nadal w głowie wgrany ma nasz polski swojski PRL System 2.0. Nasze wojsko to historyczna kupa gówna, jednak bez względu na jego stan mocno dyskusyjna jest kwestia armii regularnej i jej przydatności w nowoczesnych typach konfliktów, niezależnie od jej poziomu wyszkolenia i wyposażenia. Już od dawna stawia się na małe i na ogół niezależne grupy czy to po stronie opozycji (partyzantka) czy ze strony okupanta (wojska specjalne) - to one odgrywają kluczową rolę będąc najbardziej nieprzewidywalne i skuteczne. Nie bez powodu robię to co robię od dawna i propsuje inicjatywy takie jak ta w mojej sygnaturze. Wystarczy myśleć i robić swoje zamiast wpatrywać się w zakute łby prl'owskie.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Thoro link=topic=11457.msg124194#msg124194#msg124194#msg124194 date=1292670638
Mówi to człowiek, który sam głosował na Fanatyka Jarka.

Mylisz się. W I turze długo wahałem się pomiędzy Olechowskim, a Mikke. Wybrałem Olechowskiego. A w drugiej zagłosowałem na Bronka, pomyślałem, że można dać Tuskowi kredyt zaufania i oddać mu całą władzę (wcześniej zakrywał się brakiem zmian z powodu blokowania przez Kaczyńskiego reform). Jeśli zaliczą wpadkę to naród sam ich rozliczy i to będą ostatnie rządy platformy. Na PiSdy i Kaczyńskiego nie zagłosuję nigdy, podobnie jak inni członkowie mojej rodziny.

Cytat: Thoro link=topic=11457.msg124194#msg124194#msg124194#msg124194 date=1292670638
Co jest bardziej sensowne niż nie robienie NIC i kręcenie lodów, zwłaszcza że podobne działania przeprowadza cyklicznie każdy z nami sąsiadujący kraj i nie tylko. Obecne stosunki polityczne nie mają tu nic do rzeczy. Nawet sojusznicze kraje często ćwiczą procedury ataków jądrowych przeciwko sobie. Nie widzę w tym nic dziwnego, zwłaszcza że jak pokazała historia a już szczególnie w naszym przypadku tak zwaną "przynaźń" możemy w dupe sobie wsadzić. Okres 10-15 lat jest całkiem realny, bez względu na jaki kolwiek obecny stan rzeczy.

Tyle, że ten apel przypominał raczej dramatyczne wołania Zygielbojma czy Siwca. Dla mnie to jest hipokryzja, prosić o pomoc Amerykę a samemu nie robić NIC. Akurat Mikke sprawę wojskowości porusza zawsze i podkreśla, że w naszym kraju nie ma procedur. Rządzący nawet nie wiedzą kto w wypadku wojny ma objąć dowództwo nad wojskiem i kto ma wydawać główne rozkazy. Mikke zadał takie pytanie kilku ministrom i otrzymał 4 różne odpowiedzi- Prezydent, Minister obrony narodowej, najwyżej postawiony wojskowy i Sejm (:lol2: ) który o zgrozo przestałby istnieć po kilku godzinach od rozpoczęcia wojny! W kloace(Polsce) nie ma procedur i to jest nasz największy problem. Nie było ich też w Smoleńsku gdzie polskie dziadostwo połączone z rosyjskim dało takie, a nie inne efekty.

Czyli uważasz, że lepiej się poddać od razu albo spierdolić i opuścić ten padół łez?

Szczerze? Tak. Bo po co po raz kolejny niszczyć kraj, mordować niewinnych ludzi i znowu zostać okupowanym? Skoro ci idioci (politycy - przyp.) ograniczają się do proszenia wuja sama o parę rakiet, które na pewno zatrzymają pochód milionowej armii radzieckiej i 50 bomb atomowych gotowych zrównać Polskę z ziemą kilkanaście razy :lol2:  . Idąc dalej w ten absurd proponuje poddać się Rosji na dogodnych warunkach (jak najlepszych) i zyc w spokoju, albo jeszcze lepiej - wynieść się z kloaki do wuja sama, Paryża czy na Wyspy Brytyjskie (pozdrawiam Kyro :D ).

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#362 2010-12-18, 13:00(Ostatnia zmiana: 2010-12-18, 13:02)
Jeśli zaliczą wpadkę to naród sam ich rozliczy i to będą ostatnie rządy platformy.

Obydwaj wiemy, że to polska prawda czyli tzw. gówno prawda. W przeciwnym wypadku sejm i polskie życie polityczne już dawno by świeciło pustkami, tymczasem od 20 lat podziwiać możemy na przemian te same krzywe psie ryje.

Akurat Mikke sprawę wojskowości porusza zawsze i podkreśla

Akurat Mikke jako argument w sprawie porażki naszej misji w afganie użył słów "a proszę mi powiedzieć ile zabiliśmy arabów", co automatycznie pozwala spuścić jego wszelkie zdanie na tematy pokrewne w kibel. Z resztą każdy od dawna wie, że on wie wszystko i wszystko najlepiej także nie ma szczególnego sensu punktować co myszka miki uważa za zjebane, zwłaszcza że jest to mało opiniotwórcze i nie ma żadnego wpływu na faktyczny stan rzeczy.

W kloace(Polsce) nie ma procedur i to jest nasz największy problem. Nie było ich też w Smoleńsku gdzie polskie dziadostwo połączone z rosyjskim dało takie, a nie inne efekty.

Bo takich procedur nie było nigdy i nigdy nie będzie. Takim jesteśmy umęczonym rozmodlonym w gównie narodem, że lepiej jest po prostu lamentować, bo przynajmniej będzie później o czym pisać i co opłakiwać. Polska zawsze dostawała wpierdol bo albo dawała się wyruchać albo była pogrążana przez poczucie własnej zajebistości. Niestety ale daleko nam do niemieckiej solidności i poziomu organizacji. Jesteśmy swołoczą, która co najwyżej potrafi się błyskawicznie zjednoczyć w trudnych chwilach, szkoda że na tak krótko i zwykle w sprawie bezsensownych zrywów. Tu nie znasz dnia ani godziny. Co roku "zima zaskakuje drogowców", dochodzi do takich absurdów, że na drogach krajowych tworzą się wielogodzinne 40 kilometrowe korki bo zasypało, bo ktoś z kilkunastoletnim doświadczeniem w robocie nie mógł tego przewidzieć czy w porę uprzątnąć a ty oczekujesz, że inni będą wiedzieć jak ten kraj obronić. Co ich to w sumie obchodzi? Jestem pewien, że większość na czele z obecnym rządem z wielką chęcią szybko by spierdoliła na wyspy czy gdzieś a dla odmiany taki kaczyński z miłą chęcią chciałby umrzeć jako polak-katolik-patriota-męczennik z tetetką w łapie broniący krzyża, orła bielika i obrazu najświętszej matki boskiej stokroć przedziwnej. Takich fanatyków jest dużo i zawsze tak było. Jedni spierdalają bredząc głupoty przez megafon a inni giną bez powodu w syfie.

50 bomb atomowych gotowych zrównać Polskę z ziemą kilkanaście razy

Co za idiota by zrzucał bomby atomowe w centrum europy tylko po to aby podbić jakiś kloacki kraj? To jest niedorzeczne.

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
Ogólnie polecam głosowanie na jak najgorszych kandydatów.
"Wybierz większe zło, głosuj na wielkiego [ktulu]" (nie wiem, jak się pisze).

Hasło z czasów szkolnych wyborów.

Oczywiście się nie zgadzam, ale nieważne.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Ja też się nie zgadzam. Co z tego, że zagłosuje na (w mojej opinii) dobrego kandydata skoro motłoch znowu dostanie amnezji i po raz kolejny wybierze jakiegoś nieudacznika typu kaczka czy bronek? Wole sabotować polski syf bądź nie głosować w ogóle, bo to co mamy obecnie to wybór równy temu przed którym staje ministrant na zakrystii jak mu ksiądz chcę pałkę wsadzić albo w usta albo w dupkę.

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wy mówicie o bogu a w polsce to policja jest walnięta na łeb

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
a co z nią nie tak?

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
No? Też jestem ciekawy.

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
podaj argumenty

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
No jak to o co chodzi? Jebani konfidenci pałują dobrych chłopaków i człowiek nie może bezkarnie okradać ludzi i napierdalać po kablach. To znaczy podobno, bo mi nigdy nic nie zrobili ale i tak zabiłbym wszystkie w dupe jebane kvrwy.

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
co wy gadacie Buła słuchasz rapu czy hip-hopolo.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba

Vierzba

OTO POLSKA
#371 2010-12-18, 18:54(Ostatnia zmiana: 2010-12-18, 18:55)
Buły nie słuchaj, on słucha tylko wacków w stylu Ten Typ Mes, Eldo, jakiś kvrwa Stasiak. Pewnie Pedego też napierdala po głośnikach, chociaż powinien był popełnić samobójstwo po porażce z Peją. Firma i Hemp Gru, to jest true hip-hop!

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

OTO POLSKA
#372 2010-12-18, 18:55(Ostatnia zmiana: 2010-12-18, 18:55)
Wy mówicie o bogu a w polsce to policja jest walnięta na łeb                                        

Masz coś do policji?!

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Buła

OTO POLSKA
#373 2010-12-18, 18:57(Ostatnia zmiana: 2010-12-18, 18:58)
Cytat: Shadow Assasin link=topic=11457.msg124333#msg124333#msg124333#msg124333 date=1292694629
A co? Chcesz chcesz mi polecić jakiś fajny kawałek Firmy JOTPE?
Specjalnie dla ciebie, mam zajebisty kawałek Słonia o wymownym tytule:
https://www.youtube.com/watch?v=1oB54HISW9Y

:lol:

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
zgadzam się. ja to rozumiem, to ja, ale ty buła słuchasz rapu to powinieneś być przeciwko policji.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

OTO POLSKA
#375 2010-12-18, 18:59(Ostatnia zmiana: 2010-12-18, 19:01)
Słoniu jak zwykle potrafi rozjebać :ok:

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Cytat: Shadow Assasin link=topic=11457.msg124333#msg124333#msg124333#msg124333 date=1292694629
No ale powiedz o co chodzi z tą policją bo zawsze chciałem wiedzieć? Ja słucham metalu (takich panów co skaczą po scenie w czarnych sukienkach pomalowani na biało) więc nie wiem jak to jest z tą policją. Wytłumacz proszę cię.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

OTO POLSKA
#377 2010-12-18, 19:03(Ostatnia zmiana: 2010-12-18, 19:05)
Podbijam, słucham rocka, często przechodzę na czerwonym świetle i nigdy nie miałem problemu z policją. Może po prostu... policja łapie tylko głupich? :lol2:

http://muzyka.wp.pl/title,Rap-to-muzyka-dla-glupich,wid,361917,wiadomosc.html?ticaid=17a1f :lol2:

Swoją drogą kasowanie tych wszystkich jp na 100% przez policję przyczyniłoby się do poprawy tego co dzieje się w kraju!

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Buła

OTO POLSKA
#378 2010-12-18, 19:07(Ostatnia zmiana: 2010-12-18, 19:07)
Typowo gówniarskie podejście do sprawy. Myślenie że to policja w tym kraju to największe zło. Kiedyś słucham sobie kawałka NDK - Goodsensi na Youtube i widzę jakiegoś lapsa który walnał komentarz: "JP!". Gówniarskie podejście, i typowa niewiedza, skoro ktoś myśli że to policja jest winna temu, że w tym kochanym kraju dostaniesz 3 lata za posiadanie grama. Policja wykonuje swoja pracę i nie ma sensu jej hejtować bo nic to nie zmieni. To panowie politycy ustalają prawo i to w dużej części dzięki nim żyjemy tak jak żyjemy w naszym kochanym kraju. Zwalanie wszystkiego na policje jest bezsensowne.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Cytat: KolegaZWojska link=topic=11457.msg124341#msg124341#msg124341#msg124341 date=1292695247
No ale powiedz o co chodzi z tą policją bo zawsze chciałem wiedzieć? Ja słucham metalu (takich panów co skaczą po scenie w czarnych sukienkach pomalowani na biało) więc nie wiem jak to jest z tą policją. Wytłumacz proszę cię.
WYPIERDALAJ KONFIDENCIE PEWNIE NA DZIELNI MASZ PRZEJEBANE

0 użytkowników
Do góry