OTO POLSKA 1564370 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1564370

Odpowiedzi 5881

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie wierzę. Epickie :lol2:
Skąd on w ogóle wziął taki głupi pomysł? Z drugiej strony są różne zboczenia...

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
pomysł jest zajebisty a ksiądz ogarnia lepiej życie niż 99% populacji w k.

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ale jak on to zrobił, że ta młodzież się na to zgadza? Musiał mieć przekonujące argumenty :lol2:

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Musiał mieć przekonujące argumenty :lol2:  
bita śmietana jest całkiem dobra.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
W takim razie biorę jedną do Wrocławia

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Czekamy na zdjęcia :lol2:

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Ezzam

Ezzam

Użytkownicy
posty391
Propsy367
  • Użytkownicy
Szkoła i rodzice zdążyli napisać już list protestacyjny :ok:
http://www.gimnazjum-lubin.salezjanie.pl/

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#1628 2012-10-04, 18:56(Ostatnia zmiana: 2012-10-04, 18:58)
[media]
https://www.youtube.com/watch?v=qYM1AKOpyBo
[/media]

Ja na razie powstrzymam się od komentarza, choć swoje przemyślenia już mam. Co sądzicie o typie, ale obiektywnie i bez polactwa?

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pomijając pedalski wygląd zewnętrzny i to, że nie umie zmieścić myśli w jednym prostym zdaniu, to jest to człowiek z celem i wystarczającym samozaparciem, by się rozwijać. Udało się chłopakowi w życiu po prostu.

Wiktor Suworow, Akwarium

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

OTO POLSKA
#1630 2012-10-04, 19:14(Ostatnia zmiana: 2012-10-04, 19:16)
Koleś wydaje się niewiarygodny. Sprawia wrażenie jakby grał, jest aż zbyt energiczny, otwarty i pewny siebie, chociaż nie twierdzę że nie jest taki naprawdę, po prostu występuje to u niego w stopniu którego nie widzi się na co dzień. Nie widzę sensu w tym co robi (jak sam mówi całkowicie i absolutnie poświęca się "biznesowi i oszczędzaniu"), ale w sumie w niczym nie widzę. Chociaż pewnie to dlatego że jestem sobą, a nie nim. Jednak gdybym był nim, na pewno do niczego takiego bym nie doszedł, niekoniecznie byłbym też szczęśliwszy niż on jest, a przecież o to chodzi. Szkoda że nie powiedzieli nic na temat tego jego biznesu, nadal nie rozumiem jak mógł tak po prostu stać się właścicielem takiej kliniki, przecież inwestycja musiała być gigantyczna, a jak powiedział sam wykształcenia nie ma.

//edit: eee, ten temat zawsze był w offtopie? W sumie nie pisałem tego posta do końca z myślą o publicznym dziale.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#1631 2012-10-04, 19:40(Ostatnia zmiana: 2012-10-04, 19:42)
Tu wywiad: http://natemat.pl/31817,od-pucybuta-do-milionera-piotr-kaszubski-ma-zaledwie-20-lat-ale-juz-jest-biznesmenem-z-sukcesami-wywiad

Koleś wydaje się niewiarygodny. Sprawia wrażenie jakby grał, jest aż zbyt energiczny, otwarty i pewny siebie, chociaż nie twierdzę że nie jest taki naprawdę, po prostu występuje to u niego w stopniu którego nie widzi się na co dzień.

Nie da się ukryć, że bije od niego sztuczność. Ciekawe na ile to fakt a na ile zderzenie z naszą krajową rzeczywistością, gdzie na ogół każdy jest smutny, wkurwiony, zmęczony i poirytowany. Ja jestem mniej więcej w wieku tego małolata a już reprezentuje pokolenie 20 paro letnich starców.

a jak powiedział sam wykształcenia nie ma.

A co ma do tego wykształcenie? o_O Akurat właściciele firm i dobrze prosperujących przedsiębiorstw bez studiów czy nawet po zawodówkach to żaden fenomen a fakt istniejący na długo jeszcze przed tym owczym pędem na studiowanie. Po prostu niektórzy chowają ambicję w plecak i zderzają się z rzeczywistością robiąc co należy a dopiero następnie tworząc sobie okazję, a inni lecą ślepo za stadem myśląc, że jakoś to będzie. W każdym razie jego samodzielny kapitał jest dla mnie niewiarygodny. Napisałem na ten temat nawet dość sporego posta, ale zachowam to dla siebie i zawartość skasowałem. W każdym razie nawet oszczędzając przez "całe życie" (20 letnie lol), dillując świerszczami, grając w kilku reklamach i pracując za rok za granicą, przy dobrych lotach zbije się, maksymalnie kilkaset tysięcy. 100-200? To są pewnie bardzo optymistyczne założenia. W każdym razie wymyślona przeze mnie suma to koszt samego laseru do takiej kliniki, nie wspominając o reszcie. Wiarygodności kredytowej to też on pewnie nie miał więc co? Albo koleś związał się z przychylnymi mu ludźmi, albo działa jako słup. Chyba, że faktycznie jest tak zajebisty, inteligentny, genialny, pewny siebie, przedsiębiorczy, przystojny o estetycznej figurze i powalającej aparycji. Kurwa drugi jezus.

Pomijając pedalski wygląd zewnętrzny

Zdziwiłbyś się ile taki "pedalski" wygląd w życiu ułatwia spraw.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pewnie łarwiej byłoby mu się wysłowić, gdyby baba nie przerywała mu ciągle o tej dziewczynie. Chłopak najwyraźniej nie chciał o niej wspominać, ale blondyna żąda sensacji. Poza tym winszuję, chociaż trochę nie zgadza mi się to czasowo.

Mark Twain

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W każdym razie jego samodzielny kapitał jest dla mnie niewiarygodny. Napisałem na ten temat nawet dość sporego posta, ale zachowam to dla siebie i zawartość skasowałem. W każdym razie nawet oszczędzając przez "całe życie" (20 letnie lol), dillując świerszczami, grając w kilku reklamach i pracując za rok za granicą, przy dobrych lotach zbije się, maksymalnie kilkaset tysięcy. 100-200? To są pewnie bardzo optymistyczne założenia. W każdym razie wymyślona przeze mnie suma to koszt samego laseru do takiej kliniki, nie wspominając o reszcie. Wiarygodności kredytowej to też on pewnie nie miał więc co?
Też się zastanawiam, ale jedyne co mi przychodzi do głowy to pożyczenie kasy na inwestycje od rodziców.
Z drugiej strony gość mówi bardzo sztucznie, jakby cały czas grał, więc nie zdziwiłbym się, gdyby był aktorskim dodatkiem do porannego programu, żeby była sensacja i żeby ludzie mieli o czym gadać.

Zdziwiłbyś się ile taki "pedalski" wygląd w życiu ułatwia spraw.
Dobrze o tym wiem, tylko ciągle nie potrafię tego zrozumieć. Dla mnie gościu wygląda po prostu chujowo, jak lalka, ale to tylko moje zdanie, a ubieram się raczej jak skate.

Wiktor Suworow, Akwarium

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

OTO POLSKA
#1634 2012-10-04, 21:26(Ostatnia zmiana: 2012-10-04, 21:29)
Oglądałem jakiś wywiad z tym typem, na sadolu rzucali i działał mi na nerwy powtarzaniem w kazdym zdadniu: "JA JA JA JA SAM JA SAM SAM TYLKO JA". Kminie że doszedł do tego sam (jeśli to prawda) i to się chwali ale mógłby troche mniej sie podniecać swoją osobą :D  Ale zauważyłem też w komentarzach że nie wolno powiedzieć o nim złego słowa bo od razu jest się zazdrosnym hejterkiem.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#1635 2012-10-04, 21:38(Ostatnia zmiana: 2012-10-04, 22:54)
Też się zastanawiam, ale jedyne co mi przychodzi do głowy to pożyczenie kasy na inwestycje od rodziców.

W powyższym wywiadzie, czy gdzieśtam masz napisane że nie ma zamożnej rodziny.

Z drugiej strony gość mówi bardzo sztucznie, jakby cały czas grał, więc nie zdziwiłbym się, gdyby był aktorskim dodatkiem do porannego programu, żeby była sensacja i żeby ludzie mieli o czym gadać.

Wszystko możesz sobie zweryfikować na necie. Jak już pisałem, być może faktycznie ma taką energię i aparycje, aczkolwiek ja takich ludzi w życiu prywatnym nigdy nie spotkałem. Jest trochę jak ci popierdoleni kolesie od nlp

Dobrze o tym wiem, tylko ciągle nie potrafię tego zrozumieć. Dla mnie gościu wygląda po prostu chujowo, jak lalka, ale to tylko moje zdanie, a ubieram się raczej jak skate.

Taką ma aparycje i typ urody. Trudno, aby pozował na twardziela, skoro jest chłopczykiem z ładną twarzą więc wizerunek jak najbardziej spójny.

ale mógłby troche mniej sie podniecać swoją osobą :D

Ja się w sumie mu nie dziwię. Postaraj wczuć się w rolę. Niby czemu ma być skromny, skoro już na starcie osiągnął wszystko o czym większość marzy przez całe życie? Jest zajebisty a jak podaje, sukces osiągnął bez większych kolein losu, na zasadzie zdeterminowanej pracy. Pokora, ostrożność to są cechy, które przeważnie zdobywa się będąc ruchanym przez życie w dupę. Latami. Ja się cieszyłem z małych osobistych sukcesów, które wniosły w moje życie zmiany. I wcale nie bylem skromny bo po co, dla zasady? Tylko po to aby jakiemuś jebanemu polakowi biedakowi nie było przykro? Pierdoliłem to. Ta cała praca była po to, by się z tego cieszyć, czerpać przyjemność i satysfakcję a innym chuj do tego. Na miejscu tego chłopaka też pewnie byłbym takim nieznośnym narcyzem, gdyby nie osobisty bagaż negatywnych doświadczeń.

Smolo

Smolo

Użytkownicy
posty306
Propsy212
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja powiem tylko jedno zdanie:
Nie ważne z jakiej jesteś rodziny, skąd pochodzisz, jaki masz start - jak się chce to można... Tyle.

Elo

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chcesz mi powiedzieć, że pieniądze na inwestycję znalazł przypadkiem na ulicy? Owszem, jak się chce to można, ale bez przesady. Nerkę sprzedał, czy co?

Wiktor Suworow, Akwarium

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

OTO POLSKA
#1638 2012-10-04, 23:04(Ostatnia zmiana: 2012-10-04, 23:06)
Ja powiem tylko jedno zdanie:
Nie ważne z jakiej jesteś rodziny, skąd pochodzisz, jaki masz start - jak się chce to można... Tyle.
Gówno prawda. Powiedz to dzieciom z Somalii.
"Co małe brudaski, zapierdalać bo jak sie chce to można"?

Smolo

Smolo

Użytkownicy
posty306
Propsy212
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Smolo

OTO POLSKA
#1639 2012-10-04, 23:08(Ostatnia zmiana: 2012-10-04, 23:21)
Chcesz mi powiedzieć, że pieniądze na inwestycję znalazł przypadkiem na ulicy? Owszem, jak się chce to można, ale bez przesady. Nerkę sprzedał, czy co?

Nie, nie oto chodzi  ;p  Jednym zajmie to dłużej, innym krócej, ale można to zrobić. On na pewno otrzymał pomoc od jakichś bananów, dlatego tak szybko się dorobił... Jednak są przykłady, gdzie niektórzy zaczynali od "zera" i im się powiodło, potem dopiero "zaszczepiali" to na dzieci. Ja nie mam tyle wytrwałości :P.

Edit1:
Gówno prawda. Powiedz to dzieciom z Somalii.
"Co małe brudaski, zapierdalać bo jak sie chce to można"?

Tam jeśli będą uważni, lojalni i dobrzy w tym co robią to mogą zostać szefem gangu, a będą mieli respekt i pieniądze  ;p

Edit2:
Zapraszam do Chin, powiedz to komuś kto zapierdala "25 godzin na dobę" dostając za to parę groszy. Mógłbym opisać tu historię pewnej osoby z rodziny ale to nie czas ani tym bardziej miejsce na takie zwierzenia To nie Rozmowy w Tłoku.

Ale w chinach też są przecież milionerzy... A bardzo wielu przybyło właśnie w ostatnich latach, od czasu Chin jako "tygrysa azjatyckiego".

Elo

0 użytkowników
Do góry