Propozycja nowego działu 2534 11

O temacie

Autor

Zaczęty 25.08.2010 roku

Wyświetleń 2534

Odpowiedzi 11

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
No więc rozmawiałem już jakiś czas temu o tym z Avallachem ale do rzeczy. Jest pomysł, aby stworzyć dział "Design". Skupiałby on ogólne dysputy, rozmowy, przemyślenia i wolne wnioski na temat programów, nowinek, projektowania grafiki, patentów, leveldesignu, gameartu oraz projektowania 3d. Nie byłby to najaktywniejszy dział na forum ale nie w tym rzecz. Chodzi głównie o to, aby stworzyć grunt pod takie właśnie dyskusje i w jednym miejscu zgromadzić wszelkie informacje i materiały takie jak te kyromanowe zamki, moją picase, czy materiały avallacha.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1208
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Jestem za jeśli dacie mi dostęp do kantyny. :lol:  (żart)
Obecnie siedzę w offtopicu i czasem zajrzę coś gdzieś w inne działy. Jak dla mnie ulał. Nie widzę nic złego.  :ok:

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Jak się nie sprawdzi zawsze można wykasować. Jeszcze miesiąc temu było tu kilkadziesiąt działów o których wszyscy zapomnieli 3 lata temu i nikomu to nei przeszkadzało. Prawie jak labolatorium dextera.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Propozycja nowego działu
#3 2010-08-25, 20:28(Ostatnia zmiana: 2011-07-25, 15:43)
ghfg

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja też jestem za :D
Ogólnie byłoby to dobre miejsce również do kreowania nowych światów dzięki różnym opisom, tego brakuje na tM.

Macie moje błogosławieństwo :ok:

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Ogólnie byłoby to dobre miejsce również do kreowania nowych światów dzięki różnym opisom, tego brakuje na tM.

Nie za bardzo wiem po co? Czyżbyś chciał uciekać od szarej zamojskiej rzeczywistości w świat głupot i fantazji?

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
:D
Ta, codziennie walczę o to by nie zostać zjedzonym przez 3m tygrysa w tej szarej rzeczywistości :D

Sporo już czytałem czegoś takiego na jakimś blogu. Naprawdę, część z nich bije na łeb i szyję nawet takiego Dragon Age'a, dlatego myślę, że część userów z chęcią podzieliłaby się tym, co siedzi w ich głowie ;)

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Mi pasuje. Zobaczymy jak to się przyjmie.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Niech tak będzie.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7662
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Jednak jak to z inspiracjami/conceptami, niestety lepiej żeby zostawały dla zamkniętej grupie osób, jeśli coś się robi zbyt popularne traci wartość. Uważacie że powinien być ogólnodostępny, dla modderów czy może dla mniejszej grupy - jak old&significant?

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

Propozycja nowego działu
#11 2010-08-26, 21:18(Ostatnia zmiana: 2010-08-26, 21:19)
Cytat: Avallach link=topic=11258.msg108959#msg108959#msg108959#msg108959 date=1282837502
czy może dla mniejszej grupy - jak old&significant?

To bez sensu.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry