Czyżby zawiść że nie jesteś już w grupie?
Nie przesadzasz aby? Jako jedyny napisałem tu, czemu daję tylko 4(a nie tylko ja dałem taką ocenę), a ty już srasz żarem.
Z grupy odszedłem z własnej woli, więc czemu miałbym czuć jakąkolwiek zawiść? D: Co do artów czy conceptów, to mimo wszystko nie widzę powodu, dla których zostały zrobione.
A choć byłem w grupie, to i tak nic nie zrobiłem, ponieważ nie dość, że nie miałem praktycznie ŻADNYCH materiałów(fakt faktem, że są jakieś stoły, było nawet łóżko, ale to imo za mało, żeby bez problemu zacząć robotę), to jeszcze reszta teamu też nic nie robiła. No i nie zmieniło się to przez długi czas, więc uznałem, że nic z tego nie będzie, dlatego odszedłem(miałem też olać tS, ale w końcu tego nie zrobiłem).
Co do dnia screena, to czy on nie jest przypadkiem do oceny screenów? D: Fajnie, że są meshe, ale nie ma tekstur. Concepty robione na podstawie meshy też są fajne, ale co poza tym(i po co)?
Co do zawiści, to równie dobrze mógłbym napisać, że cały twój post jest tylko dlatego, bo jako jedyny dałem niższą ocenę. :<
Gruben - OT WŁAŚNIE! : D