[G2NK] Странник - В тылу врага/Wanderer/Podróżnik - Za Liniami Wroga v1.5 PL 217071 387

O temacie

Autor Żelazko

Zaczęty 24.04.2010 roku

Wyświetleń 217071

Odpowiedzi 387

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Mam parę pytań:
1.Gdzie znaleść kasetę z muzyką tego muzyka co ma zaśpiewać dla kolesia w kaftanie gubernatora w 1 mieście?
2.Gdzie znaleść ostatni słownik przekleństw? Mam ten Pietrowicza, kolesia z 1 pytania i ten z plantacji konopi.
3.Jest jakaś solucja do tego moda?
4.Czemu co parę minut wywala mnie z gry?

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
A ja mam problem ze znalezieniem zdjęcia nadzorcy wie ktoś może gdzie dokładnie ono leży??
Zdjęcie nadzorcy znajduje się
Spoiler
Przy tym jeziorku koło balonu na górce w krzakach

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Właśnie przeszedłem moda.:)  Moim zdaniem jest trochę bez sensu ponieważ:
Spoiler
Po 1: trzeba się uganiać jakieś pół kraju tylko by znaleść klucz do drzwi w laboratorium a każdy normalny człowiek mając taką broń jak nasza postać wywalił by je. :facepalm:  
Po 2: Zakończenie jest bez sensu. Jak jesteśmy po stronie rosjan to amerykani zżucają na nas bombę atomową.Natomiast jak jesteśmy po stronie amerykanów to ten Fedek co pomaga nam rozbroić bombę wali młotkiem i rozwala bombę atomową z laboratorium. :ayfkm:    
Po 3:Bardzo często wywala z gry.:[  
Po 4: Większość zadań jest na zasadzie: Uuu... Ten leszcz ma przedmiot który koniecznie muszę zdobyć, ale jak zwykle będę dzidzią i będę chodził w tę i wew tę by to zdobyć. Nie będę go bił by to zdobyć. :pokerface:  
Ale po za tym mod fajny. :D  :D  :D  :D  :D

JanKielbasa123

JanKielbasa123

Użytkownicy
posty199
Propsy7
  • Użytkownicy
1. Gdzie się chowa Jaga gdy przemawia Żyridowski w pierwszej wiosce?
2. Kto uczy siły w pierwszej wiosce?

Szmato! Czochraj bobra, bo bez walki się nie oddam!

Czeladnik

strzelec

strzelec

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
Hej, sory. Wiecie, czemu nie można wejść na oficjalną stronę Podróżnika?

Po wejściu na wanderer.boo.pl pokazuje mi błąd. Można jakoś wejść na tę stronę?

ChetnikPL

ChetnikPL

Użytkownicy
posty86
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemka ludziska, mam taki problem co do tego moda. W pewnej chwili dr. Gilotyna zwraca się do nas z prośbą znalezienia ochotnika, który byłby króliczkiem doświadczalnym w jego eksperymencie. Powiedział, że muszę zapytac się Fritza aby się dowiedzieć, kto moze byc ochotnikiem. I w tym problem. Fritza nie moge nigdzie znaleźć, a jak juz znalazłem (na kodach  :lol:  ), to był w tym zamkniętym na klucz pokoju (obok pokoju w którym był Kulibin). Więc moje pytanie jest takie: gdzie moge znaleźć klucz do tego pokoju?

EDIT: Problem rozwiązany, trzeba było iść do tego Fritza o godz 20  ;d

ChetnikPL

ChetnikPL

Użytkownicy
posty86
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mod skończony. Bardzo mi się podobał. Kamrades odwaliło naprawdę dobrą robotę, a spolszczenie było na bardzo wysokim poziomie. Jeden z najlepszych modów w jakie grałem, gorąco polecam  :wink:

Daedagor

Daedagor

Użytkownicy
posty7
  • Użytkownicy
Znalazł ktoś Goluma? Bo mam z tym problem, przez co nie mogę wykonać questa dla Froda.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Pogadaj z tym co ciągle spierdala, nie pamiętam już jak miał na imię.

Daedagor

Daedagor

Użytkownicy
posty7
  • Użytkownicy
Dostałem perfimy, idę w nocy do domu i... Golum się nie pojawia. Dlaczego? W tym zadaniu chodzi o ten domek prawie, że naprzeciwko wejścia do Schronu, prawda?

rzuber

rzuber

Użytkownicy
posty5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam!
Zainstalowałem najpierw rosyjską wersje, potem spolszczenie. Na pierwszy rzut oka wszystko git, ale gdy lecę balonem, zaraz po opuszczeniu biura Bush'a, gra permanentnie się zatrzymuje przy kwestii " V.V Żyridowski w roli V.V Żyridowskogo. ", a lektor cały czas powtarza tylko dwie pierwszy litery.Jedynym wyjściem jest wtedy reset. Dodam, że reinstall w ogóle nie pomaga. Wiecie co robić w takiej sytuacji? Grałem w wiele modyfikacji, ale tylko przy tej mam taki problem.

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Nie znam przyczyny, ale widzę pewien sposób na rozwiązanie problemu: poproś kogoś, żeby zaczął grę, zrobił tuż po lądowaniu balonem zapis i Ci podesłał. Ja tego nie zrobię, bo bym musiał od nowa ściągać i instalować Podróżnika, a to czasochłonne.

Dostałem perfimy, idę w nocy do domu i... Golum się nie pojawia. Dlaczego? W tym zadaniu chodzi o ten domek prawie, że naprzeciwko wejścia do Schronu, prawda?
Nie, chodzi o inny domek. Jest w pobliżu wieży strażniczej, co tam dla gościa musiałeś coś przynieść.

Start | News | FAQ | Solucja | Poradnik | Download | Final Song | MP3

-Dlaczego kucharze faceci są lepsi od kobiet?
-Bo żeby zrobić prawdziwy żurek, trzeba mieć jaja.

rzuber

rzuber

Użytkownicy
posty5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ok, problem już zażegnany, wystarczyło przed zainstalowaniem spolszczenia włączyć rosyjską wersję, przejść przez wadliwy moment, a następnie kontynuować grę po polsku.

rzuber

rzuber

Użytkownicy
posty5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam kilka pytań :
1. Mam już osikowy kołek na wampira, ale gdzie takowy się znajduje? Przeszukałem już chyba całe schronisko.
2. Kto ma/ gdzie leży piguła gwałtu z apteczki Aresa?
3. Kiedy będe mógł dostać sie do składu? Milten cały czas mówi, że jest kontrola, a ja pilnie potrzebuje maski przeciwgazowej.

zubunt

zubunt

Użytkownicy
posty16
  • Użytkownicy
Ja to mam pytanie z innej beczki. Gdzie znajduje się lokalizacja plakatu, który wisi w wiosce początkowej, mianowicie plakatu o treści " kartę do głosowania zabiorę do domu, chuj im w dupę! a nie mój głos!",

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Cytat: zubunt
Ja to mam pytanie z innej beczki. Gdzie znajduje się lokalizacja plakatu, który wisi w wiosce początkowej, mianowicie plakatu o treści " kartę do głosowania zabiorę do domu, chuj im w dupę! a nie mój głos!",

Jak napisałeś "który wisi w wiosce początkowej" czyli tam jest ;D

macios

macios

Użytkownicy
posty53
Propsy6
  • Użytkownicy
Gdzie jest ta roślina Kurponus Kiłoratus?

zubunt

zubunt

Użytkownicy
posty16
  • Użytkownicy
Chodzi mi bardziej o grafikę. Potrzebna mi do celów propagandowych.

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Większej rozdzielczości się nie da

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry