[G2NK] Странник - В тылу врага/Wanderer/Podróżnik - Za Liniami Wroga v1.5 PL 194588 387

O temacie

Autor Żelazko

Zaczęty 24.04.2010 roku

Wyświetleń 194588

Odpowiedzi 387

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1208
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Nazwa: Podróżnik - Za Liniami Wroga/Странник - В тылу врага/Wanderer
Platforma: Gothic II - Noc Kruka
Długość: Długi
Wersja językowa: polski, rosyjski
Twórcy: КАМРАДЫ (KAMRADES).

Tłumaczyli:
-0judge0
-tyson90
-Żelazko

Obróbka graficzna i sprawy techniczne:
-0judge0

Testerzy:
-Adanos
-0judge0
-tyson90
-Żelazko

Download:

Wersja 1.5 autorstwa Delph:
https://drive.google.com/u/0/uc?id=1-Ar5Z5t8exlZL_6nolqPc7kJ_RpH1lce&export=download
https://mega.nz/file/9lZnAZzB#NdqKKGMW0OKcQyf6x9mvMqTBpr9rWc2JxWjCsjX3C28

Screeny:
Spoiler

Opis:
O PROJEKCIE
Dedykujemy wielkiej walce amerykańskiemu rządowi za demokrację na całym świecie.

Niedaleka przeszłość (lub przyszłość) :] . Tajny amerykański agent (Podróżnik) pod przykrywką bezdomnego-podróżnika przenika do Rosji. Jego celem jest odnaleźć broń masowego rażenia, która została tylko tutaj. Na całym świecie już panuje demokracja i tylko ten zapomniany przez Boga zakamarek planety jak zwykle zagraża wolności. Wszystko idzie gładko, dopóki bohater nie zderza się z rosyjskimi realiami, nie ratuje go specjalne szkolenie, zachowania tutejszych mieszkańców nie da się racjonalnie wytłumaczyć, logika bohatera trafia w kozi róg...

Cechy modyfikacji:

-oryginalna fabuła, nie powiązana w żaden sposób ze światem Gothic'a
-zwariowany humor, questy parodiujące filmy, wydarzenia z życia, anegdoty
-nowe lokacje
-dwa rodzaje broni palnej - lekkie (strzelba, karabin itd.) i ciężkie (wyrzutnia rakiet, miotacz ognia itd.)
-życiowa broń bliskiego zasięgu (rurki, butelki, widły itp.)
-różnorodne nakrycia głowy
-nowe przedmioty
-parodyjne osobowości - politycy, gwiazdy muzyki i kina, bohaterowie z filmów
-nowe potwory, bronie
-ponad 50 zadań i ponad 100 NPC
-ponad 30 godzin grania

Wymagania: Gothic 2 Noc Kruka + Player Kit 2.6
__________________________________________________ ______
Adnotacja: Wszelkie podobieństwa do osób i zdarzeń nie są przypadkowe, wszystkie prawa złamane. Rozpowszechnianie tego wariactwa [moda] surowo dozwolone i darmowe! Autorzy zastrzegają sobie prawo do wysłania wszystkich... po piwo.

OSOBOM NIEPEŁNOLETNIM I ZE SŁABA PSYCHIKĄ NIE RADZIMY GRAĆ. GRA ZAWIERA SCENY SEKSU I PRZEMOCY, A TAKŻE WULGARYZMY!!!
__________________________________________________ _____
Dziękujemy wszystkim, którzy pomogli w pracy nad grą swoimi pomysłami, radami i moralnym wsparciem.

Dziękujemy wszystkim autorom dzieł, które wykorzystaliśmy w grze - wszystko to było znalezione w Sieci, także bez urazy i dziękujemy piratom :P
Osobne podziękowania dla Denisa Serowa za model schroniska Nr 13. Vam'u za prace nad skryptami oraz oczywiście Piranha Bytes za bazę do gry :)

kazzam

kazzam

Użytkownicy
Tester GWW
posty212
  • Użytkownicy
  • Tester GWW
dobrze iż ktoś to wstawił bo męcze się z tym modem od rana, instaluje mi się niby to spolszczenie ale jak wezme nową gre to nie ma świata,tylko czarno do okoła i postać moja wygląda jak  ******...jakaś rada :lol: ?

serail

serail

Użytkownicy
Wyczesana opowieść, wodzu
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
  • Wyczesana opowieść, wodzu
Z tego co czytałem na forum projektu, to nie tylko Ty masz taki problem. Czyżby panowie modderzy dali ciała?

Moje portfolio

nouwak

nouwak

Użytkownicy
Darth Novak
posty62
Propsy182
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Darth Novak
A u mnie wszystko działa normalnie. Czyżby instalacja była taka trudna?

"Never trust a bartender with bad grammar." - Kyle Katarn

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
a u mnie się odpalić gothic nawet nie chce z tym modem- access violation...  :lol2:

Luke_Flamesword

Luke_Flamesword

Użytkownicy
posty188
Propsy402
  • Użytkownicy
U mnie wszystko działa, ale jest jeden problem - nie wiem czy to było zamierzone czy nie, ale w opcjach grafiki nie ma możliwości ustawienia zanikania obiektów. Domyślnie ta wartość jest ustawiona na minimum chyba bo mi przed nosem wyrastają całe drzewa czy inne stwory - tak się nie da grać... Da się coś z tym zrobić?

ADOLF

ADOLF

Użytkownicy
posty51
Propsy1
  • Użytkownicy
A ja jak wezme nowa gra to widać tylko pasek życia i czarny ekran. Dlaczego nie działa?

CPU: AMD Phenom II X4 840 3.2 GHz

GPU: MSI Nvidia GeForce GTS OC 450 1GB

RAM: Elixir 4 GB 1600 MHz

Mobo: AsRock N68-GS3 UCC

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
odpaliłem skrótem z pulpitu i mam to samo co ADOLF

kazzam

kazzam

Użytkownicy
Tester GWW
posty212
  • Użytkownicy
  • Tester GWW
mi za 2 razem sie dobrze zainstalowalo. c/jawood/gothicII/  (u mnie;p) i patrzcie instalując spolszczenie by bylo to samo

fajne zbroje zrobili.ciekawe pomysly,ale tzreba zapisywac i odczytywac co chwile by zrobic all ok gdy np szukam ludzi do parti,albo nie rozumiem czemu oni ciagle o zombie napieprzaja a o 24 ani jednego nie mialem a po okolicy biegalem...coc na miny trzeba uwazac gdzie nie gdzie. tak czy siak ciekawy mod,zapominamy ze to gothic tak na prawde :huh: .

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
no u mnie w to samo miejsce mod i spolszczenie E:\Program files\JoWood\Gothic II\ ; gdyby w inne-nie byłoby spolszczone... ;spolszczenie pobrałem z sendspace.com
nowe screeny

a postać pojawia się w zależności do tego, jak ustawię kamerę ; światło nie zostało skompilowane w spacerze czy jak? :huh:

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
U mnie wszystko bangla, nie wiem co wy robicie.

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
normalna instalacja...co można źle zrobić?-a mimo to nie działa

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1208
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Cytat: 0judge0\'
W instalatorze po wybraniu poprawnej ścieżki Gothica należy skasować dopisek Podróżnik, potem powinno odpalić się takie czarne okno i vdfs. Po chwili powinno się samo wyłączyć i gotowe.

http://img594.imageshack.us/g/76484313.jpg/

Cytat: ja\'
Upewnij się dwa razy czy wybierasz odpowiednią ścieżkę instalując spolszczenie. Ja tak mam, że jak wybieram poprawną ścieżkę, to muszę to zrobić dwa razy, za nim uda się ją poprawnie wybrać. Z tego co wyczytałem z innych for, to anomalia teksturowe bohatera, to podanie błędnej ścieżki podczas instalacji spolszczenia.
Cytat: ja\'
Wiem, ze sprawdzonego źródła, że jak za pierwszym razem się źle zainstaluje to reinstalacja nie pomaga. Trzeba odinstalować Podróżnika w wersji ru, a potem wgrać ponownie wersję ru a następnie spolszczenie. :D

Może to pomoże.  :lol2:

PexPawlo

PexPawlo

Użytkownicy
posty81
Propsy16
  • Użytkownicy
Spolszczenie na bardzo wysokim poziomie, podziękowania dla całej ekipy i czekam na następne lokalizacje  :lol2:

maciejG

maciejG

Użytkownicy
posty450
Propsy1
  • Użytkownicy
Świetne tłumaczenie, mod ma klimacik...  :lol2:

Spoiler

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
po reinstallu już śmiga, tłumaczenie wzorowe póki co;], jest w co grać

ADOLF

ADOLF

Użytkownicy
posty51
Propsy1
  • Użytkownicy
Może to pomoże. lol_s.gif

Pomogło

ADOLF

ADOLF

Użytkownicy
posty51
Propsy1
  • Użytkownicy
Nie moge znaleść skóry warga nosorożego(potrzebna jest do uszycia czapki zimowej)
Timur mówił że mi ktoś sprzeda ale chyba już z 5 razy chodziłem i wszystkich pytałem

maciejG

maciejG

Użytkownicy
posty450
Propsy1
  • Użytkownicy
Czy to jakiś bug, czy tak ma być? Mam Wzmacniacz Umysłu dla Foresta, ale on odpowiada na opcję dialogową "Nie to nie, łaski bez".

Bez tego fabuła stoi, nie mam możliwości znalezienia mistrza Yody (To chyba od tego zależy), a zatem wstępu do obozu wojskowego.

EDIT: Dobra, chyba rozwiązałem ten problem.
____
Oprócz napoju trzeba dać mu szynkę.

Spoiler

mikserland

mikserland

Użytkownicy
posty63
  • Użytkownicy
Gdy zainstalowałem wersję rosyjską, wszystko działało, lecz gdy zainstalowałem spolszczenie, to już tylko pojawiał się czarny ekran.  Nie wiedziałem, że trzeba usunąc po podaniu ścieżki słowa Podróżnik. A tu macie to co mi się poajwiło:

http://img690.imageshack.us/i/beztytuunzl.jpg/

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry