[G2NK] Странник - В тылу врага/Wanderer/Podróżnik - Za Liniami Wroga v1.5 PL 205484 387

O temacie

Autor Żelazko

Zaczęty 24.04.2010 roku

Wyświetleń 205484

Odpowiedzi 387

macios

macios

Użytkownicy
posty53
Propsy6
  • Użytkownicy
Jak masz ten szpital z Krukowem to tam dalej spadłem na dół na smoka i parę demonów a na mapie była to strefa w której masz szukać tej próbki
Ale nie wiem jak się tam dostać bez spadania i bez zabijania się. Jak na razie mam próbki ze skażonej strefy niedaleko komnaty życzeń gdzie był książę demonów i szkielet mag , niedaleko domu Tani Zoofilowej i tej tam gdzie był profesor .

jakubko

jakubko

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
Cytat: macios link=topic=9819.msg125222#msg125222#msg125222#msg125222 date=1293104740
Jak masz ten szpital z Krukowem to tam dalej spadłem na dół na smoka i parę demonów a na mapie była to strefa w której masz szukać tej próbki
Ale nie wiem jak się tam dostać bez spadania i bez zabijania się. Jak na razie mam próbki ze skażonej strefy niedaleko komnaty życzeń gdzie był książę demonów i szkielet mag , niedaleko domu Tani Zoofilowej i tej tam gdzie był profesor .

Żeby dojść do bazy mutantów musisz iść inną drogą. Tam w skarzonej strefie jest.. Bez problemu sietam dostaniesz. Jeśli Ci się jednak nie uda to weź wbij na kody i przeleć się po tej mapce i ogarnij drogę...

macios

macios

Użytkownicy
posty53
Propsy6
  • Użytkownicy
Cytat: jakubko link=topic=9819.msg125241#msg125241#msg125241#msg125241 date=1293108360
Żeby dojść do bazy mutantów musisz iść inną drogą. Tam w skarzonej strefie jest.. Bez problemu sietam dostaniesz. Jeśli Ci się jednak nie uda to weź wbij na kody i przeleć się po tej mapce i ogarnij drogę...

Znalazłem teraz mam problem z Kuźmiczem który mówi że jestem Fryckiem i mnie atakuje .
Dlaczego ? nie mam ani MP40 ani Niemieckiego hełmu na sobie

jakubko

jakubko

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
Cytat: macios link=topic=9819.msg125327#msg125327#msg125327#msg125327 date=1293136059
Znalazłem teraz mam problem z Kuźmiczem który mówi że jestem Fryckiem i mnie atakuje .
Dlaczego ? nie mam ani MP40 ani Niemieckiego hełmu na sobie

Nie miałem takiego problemu.. Pewnie coś masz w ekwipunku,albo jakiegoś questa źle wykonałeś - ale to raczej nie to. Spróbuj wywalić wszystko z ekwipunku. A jakiego questa teraz wykonujesz? Co masz dokładnie?

macios

macios

Użytkownicy
posty53
Propsy6
  • Użytkownicy
Jak już znalazłem tą rakietę to rozmawiam z Simoną , staję po stronie Rosjan , wracam do Gadiukinowa idę do Wowan wymienić dolary przechodzę obok kużmicza a on woła O Frycek ! Bic szwabulca ! i mnie atakuję

jakubko

jakubko

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
Cytat: macios link=topic=9819.msg125411#msg125411#msg125411#msg125411 date=1293197584
Jak już znalazłem tą rakietę to rozmawiam z Simoną , staję po stronie Rosjan , wracam do Gadiukinowa idę do Wowan wymienić dolary przechodzę obok kużmicza a on woła O Frycek ! Bic szwabulca ! i mnie atakuję

A próbowałeś wywalić wszystko z ekwipunku? Spróbuj.. A musisz w ogóle do niego chodzić i z nim gadać?

macios

macios

Użytkownicy
posty53
Propsy6
  • Użytkownicy
Cytat: jakubko link=topic=9819.msg125432#msg125432#msg125432#msg125432 date=1293203082
A próbowałeś wywalić wszystko z ekwipunku? Spróbuj.. A musisz w ogóle do niego chodzić i z nim gadać?

Jeszcze nie wywaliłem nawet nie grałem dzisiaj. na razie jeszcze nie muszę z nim gadać ale potem jak będzie obrona Gadiukinowa to on też chyba będzie i potem mnie będzie cały czas atakował

jakubko

jakubko

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
Cytat: macios link=topic=9819.msg125441#msg125441#msg125441#msg125441 date=1293206943
Jeszcze nie wywaliłem nawet nie grałem dzisiaj. na razie jeszcze nie muszę z nim gadać ale potem jak będzie obrona Gadiukinowa to on też chyba będzie i potem mnie będzie cały czas atakował

To najwyżej go zabijesz. Albo stań po stronie amerykanów. I tak Ci się uda przejść.

Kain

Kain

Użytkownicy
RAP-Fanatyk
posty311
Propsy100
  • Użytkownicy
  • RAP-Fanatyk
Przy instalowaniu moda wyskakuje mi CMD i pokazuje jakby rozpakowywało moda  ale naprawdę długo czekałem i nic z tego nie wyszło
O takie coś: http://ifotos.pl/img/BT_qsnerx.png
Ma tak być czy u mnie jest coś nie tak?

EDIT Jednak coś sie stało po dłuuuuuuuższym czasie oczekiwania i mam nadzieję, że dobrze sie zainstalowało ;d

@down: Ano rzeczywiście wszystko działa jak powinno.

macios

macios

Użytkownicy
posty53
Propsy6
  • Użytkownicy
Cytat: Kain link=topic=9819.msg125582#msg125582#msg125582#msg125582 date=1293290369
Przy instalowaniu moda wyskakuje mi CMD i pokazuje jakby rozpakowywało moda  ale naprawdę długo czekałem i nic z tego nie wyszło
O takie coś: http://ifotos.pl/img/BT_qsnerx.png
Ma tak być czy u mnie jest coś nie tak?

EDIT Jednak coś sie stało po dłuuuuuuuższym czasie oczekiwania i mam nadzieję, że dobrze sie zainstalowało ;d

Instalacja po prostu  tak długo trwa wszystko ci się na pewno dobrze zainstalowało tylko jak będziesz instalował spolszczenie usuń dopisek Podróżnik przy ścieżce instalacji

RedMaster

RedMaster

Użytkownicy
posty65
Propsy1
  • Użytkownicy
Witam, i mam problem z tym modem. Instalacja poszła bez problemów ale gdy chcę go odpalić to wyskakuje mi taki błąd:

[attachment=554:Błąd.JPG]

O co w tym chodzi? Dodam jeszcze że nie instalowałem spolszczenia.

Mój kanał YouTube ;D

Aukerot

Aukerot

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Witam. Mam malutki pytanko, Gdzie jest chip do rozmontowania bomby w laboratorium???

jucha023

jucha023

Użytkownicy
posty36
  • Użytkownicy
Poda mi ktoś kod na dzikie jagody? niemoge znaleść przeszukałem cała dolinę plis pomocyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Zajadacz

Zajadacz

Użytkownicy
posty5
  • Użytkownicy
Podajcie kody, a potem będziesz szpanował że moda skończyłeś, jaga powinna mieć pare sztuk :P

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mod jest świetny, ale nie mogę go ukończyć. Jestem w bazie wojskowej i mam za zadanie oczyścić most. Zabijam z ruskimi kilka wilków i po kilku minutach wywala mi access violation, save jest już do d***, bo po wczytywaniu od raz av, na szczęście miałem kilka wcześniejszych zapisów. Da się coś z tym zrobić?

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
zdeimij z siebie całe uzbrojenie i powinno działać

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Panowie odświeżam sobie grę i mam pytanko: Bo kolejkę mam ciągle zepsutą, a Kulibin już zginął (tj. udał się w góry). Czy jest on potrzebny do naprawy kolejki czy można ją bez niego naprawić?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Chyba tak, ale nie pamiętam, jak trzeba to przejść.

polokk

polokk

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Mod jest świetny, ale nie mogę go ukończyć. Jestem w bazie wojskowej i mam za zadanie oczyścić most. Zabijam z ruskimi kilka wilków i po kilku minutach wywala mi access violation, save jest już do d***, bo po wczytywaniu od raz av, na szczęście miałem kilka wcześniejszych zapisów. Da się coś z tym zrobić?
wiem, że może offtop troche, ale komuś się może przydać kiedyś, miałem ten sam błąd, po prostu najlepiej oczyścić most z wilków wrócić przed most, zrobić zapis gry, działa na sto procent , sam myślałem, że już nie przejdę gry do końca przez to, na szczescie miałem na innym slocie zapis zanim wszedłem na most ;p

hnjjni

hnjjni

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
gdzie sa ciemne okulary terminatora?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry