[G2NK] Странник - В тылу врага/Wanderer/Podróżnik - Za Liniami Wroga v1.5 PL 196465 387

O temacie

Autor Żelazko

Zaczęty 24.04.2010 roku

Wyświetleń 196465

Odpowiedzi 387

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Ostatni wpis w dzienniku brzmi tak:
"Dostałem dziennik o starym laboratorium, trzeba dokładnie go przestudiować.''
Do moda wróciłem po półrocznej przerwie i są skutki :F

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

Sennar

Sennar

Użytkownicy
posty41
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Te 2 misje Zamknięty pokój w laboratorium Broń Masowego Rażenia to póóóóźniej się zakończą- nie do ruszenia narazie. Już dawno nie grałem a ta misja "Włochate jaja" to na czym polega ?

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Akurat tę misję skończyłem. Ostatnim zadaniem było zabicie wilków na moście. Jak melduje wykonanie go generałowi to dostaje exp i koniec. Nikt w bazie nie daje żadnego innego zadania.

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,

Sennar

Sennar

Użytkownicy
posty41
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie jestem w stanie Ci pomóc bo już nie pamiętam co i jak. A tego wesołego mudżina spotkałeś i zaprowadziłeś do bazy ? Byłeś tam na dole bazy wojskowej ? To jedyne co mi do głowy przychodzi :D

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Do murzyna się nie dostanę, a na dole nikt nie ma nic do powiedzenia. 

Janusz Korwin-Mikke,

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Oglądając filmik Warda zauważyłem, że po zabiciu wilków może się on spytać tego generała o historie bazy. Ja nie mam tej kwestii do wyboru. W związku z tym chciałbym wiedzieć, co zrobić aby odblokować tę kwestie. Wtedy fabuła powinna ruszyć do przodu.

Janusz Korwin-Mikke,

Dota

Dota

Użytkownicy
Pinkie Pie
posty68
Propsy84
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Pinkie Pie
A czytałeś ten dziennik z laboratorium? Tam bodajże było napisane, że człowiek, który posiadał klucz do zamkniętego pomieszczenia prawdopodobnie go zjadł, czy coś takiego. Jego grób znajduje się za laboratorium.

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Czytałem, grób znalazłem ale nic z nim nie zrobiłem. Mam jakoś wejść z nim w interakcje? Coś czuję, że rozwiązanie problemu jest blisko.

Janusz Korwin-Mikke,

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem. Zainstalowałem wersje Rosyjską, a potem wersję Polską, a dalej mam po Rosyjsku. Co robię nie tak?

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Panzpis:
Jeżęli nie rozkopałeś jeszcze grobu to zrób to.
Powinieneś znaleźć tam dziennik po którego przeczytaniu uaktywni ci się dalsza linia fabularna.

Dota

Dota

Użytkownicy
Pinkie Pie
posty68
Propsy84
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Pinkie Pie
Mam problem. Zainstalowałem wersje Rosyjską, a potem wersję Polską, a dalej mam po Rosyjsku. Co robię nie tak?

Prawdopodobnie źle wybrałeś foldery, upewnij się, że instalujesz w tym samym. Przy instalacji spolszczenia na końcu ścieżki automatycznie dodaje Ci C:/ble...ble/Podroznik. Skasuj to Podroznik i wszystko powinno być ok.

apolyon

apolyon

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem, podczas gry nie ma dubbingu, jest tylko okienko dialogowe z opcjami odpowiedzi naszego bohatera ale nie słychać żadnych rozmów ani nie pojawia się tekst innych postaci.
Reinstalowałem Podróżnika 3 razy, nic się nie zmienia.

ExedusHQ

ExedusHQ

Użytkownicy
posty191
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@apolyon Prawdopodobnie źle zainstalowałeś moda.Zrób to teraz rozważnie.
P.S Podczas instalacji na końcu linijki ni powinno być ,,/Podróżnik" lub coś takiego, usuń to jak jest, na końcu powinno być napisane: ,,Gothic 2 Złota Edycja" lub jak ty tam masz.

SuperCheese

SuperCheese

Użytkownicy
posty192
Propsy25
  • Użytkownicy
Czy broń palna jest dobrze zbalansowana w tym modzie? Granie magiem jedi to tragedia. 

Dota

Dota

Użytkownicy
Pinkie Pie
posty68
Propsy84
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Pinkie Pie
Ciężko odpowiedzieć na to pytanie. Ja np. odkładałem punkty umiejętności, żeby wpakować w broń ciężką i okazało się to błędem, bo mało dmg z tego leciało. Ale karabiny czy pistolety maszynowe sprawdzają się całkiem nieźle na początku.

opeth

opeth

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy działają może save z wersji starszej od tej najnowszej? Mam wersję 1.0, a dużo już dość przeszedłem. 

maridok

maridok

Użytkownicy
posty30
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Udało mi się zainstalować i odpalić mod. Jak zainstalować na to łatkę polonizującą? W głównym katalogu instaluję i mod dalej soviet.

[EDYCJA]

Dobra. Mod się włącza, jest pierwszy filmik, ale wita mnie po nim czarny ekran, widoczny pasek życia i model postaci bez tekstury w czarnej bezkresnej niczym otchłań Beliara przestrzeni.

Krystian2x2x

Krystian2x2x

Użytkownicy
posty3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
pomocy!!! nie mogę wgrać spolszczenia!!! o to chodzi że jest wszystko git tylko jak zmienię to w data/modvdf  na to zer spolszczenia to w tedy jak wchodzę do gry to mam tło z gothic 2 nk i jak kliknę nowa gra to mi się nie chce włączyć pod koniec wczytywania mnie wywala!!! T_Tproszę o jak najszybszą odpowiedź

Post połączony: 2015-03-05, 14:12
maridok: mam tak samo :((

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6467
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Domyślna ścieżka instalacji kończy się na "Podróżnik". Wybierzcie prawidłowe miejsce Gothic II na dysku.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Krystian2x2x

Krystian2x2x

Użytkownicy
posty3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
jak mam wgrać spolszczenie do wanderer podróżnika? bo jest git ale jak zmienie to w modvdf czy jakoś tak to jak wchodze do gry to mam tło z gothic 2 nk i wita mnie filmik a po tym nic nie widzę tylko pasek życia proszę o jak najszybszą odpowiedź

Post połączony: 2015-03-05, 17:26
No właśnie się nie kończy i nwm co mam robić

Post połączony: 2015-03-05, 17:31
gothicman no właśnie nie kończy się na podróżnik ale też zależy o jaką ścieżke ci chodzi spolszczenia czy ruskiej wersji

Post połączony: 2015-03-06, 16:23
jakby ktoś wysłał mi filmik jak wgrywa spolszczenie byłbym wdzięczny mój skype Krystian2x2x

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry