brandzlujecie się tym że forum upada regularnie od kilku lat, fakt jest tak że ja nigdy nie stałem na drodze do jakichkolwiek zmian. zastanów się dobrze zdunek co ty przez kilka miesięcy bycia przesławnym adminem zrobiłeś?
najłatwiej jest napierdalać, podawać statystyki, a w efekcie powie ci się jakieś złe słowo, obrazi dumę i od razu mięknie ci rura. kurwa admin wielki z logami rozmów na gg, ile jeszcze się nimi będziesz chwalił zanim cokolwiek zrobisz? ja nigdy nie ukrywałem że nic nie robię wielkiego dla tm, zostawiając wszystko innym, wystarczająco dużo kosztowało mnie płacenie. teraz jak sam masz kasę robisz z siebie wielkiego mistrza. powtórzę to jeszcze raz do znudzenia DZIAŁAJ KURWA albo WYPIERDALAJ. jak nie ty, to ktoś inny, tm sobie poradzi w taki czy inny sposób.
jak nie to ja odejdę, tm nie upadnie bo nie ma ludzi niezastąpionych.
jak chciałem coś robić to jakieś pierdolone niestworzone historie, więc pierdole takie coś
i nie pierdol że nie działałem, swojego czasu chciałem zrobić portal, a Ty miałeś zrobić do tego kurwa grafikę, ale jak #msgote author=kazzmir link=topic=8252.msg76550#msg76550 date=1262381710]brandzlujecie się tym że forum upada regularnie od kilku lat, fakt jest tak że ja nigdy nie stałem na drodze do jakichkolwiek zmian. zastanów się dobrze zdunek co ty przez kilka miesięcy bycia przesławnym adminem zrobiłeś?
najłatwiej jest napierdalać, podawać statystyki, a w efekcie powie ci się jakieś złe słowo, obrazi dumę i od razu mięknie ci rura. kurwa admin wielki z logami rozmów na gg, ile jeszcze się nimi będziesz chwalił zanim cokolwiek zrobisz? ja nigdy nie ukrywałem że nic nie robię wielkiego dla tm, zostawiając wszystko innym, wystarczająco dużo kosztowało mnie płacenie. teraz jak sam masz kasę robisz z siebie wielkiego mistrza. powtórzę to jeszcze raz do znudzenia DZIAŁAJ KURWA albo WYPIERDALAJ. jak nie ty, to ktoś inny, tm sobie poradzi w taki czy inny sposób.
jak nie to ja odejdę, tm nie upadnie bo nie ma ludzi niezastąpionych.[/quote]
jak chciałem coś robić to jakieś pierdolone niestworzone historie, więc pierdole takie coś
i nie pierdol że nie działałem, swojego czasu chciałem zrobić portal, a Ty miałeś zrobić do tego kurwa grafikę, ale jak kłamałeś#msgote author=kazzmir link=topic=8252.msg76550#msg76550 date=1262381710]brandzlujecie się tym że forum upada regularnie od kilku lat, fakt jest tak że ja nigdy nie stałem na drodze do jakichkolwiek zmian. zastanów się dobrze zdunek co ty przez kilka miesięcy bycia przesławnym adminem zrobiłeś?
jak nie to ja odejdę, tm nie upadnie bo nie ma ludzi niezastąpionych.[/quote]
i nie pierdol że nie działałem, swojego czasu chciałem zrobić portal, a Ty miałeś zrobić do tego kurwa grafikę, ale jak to kłam dalej, tylko nie dziw się że później mówią że jesteś starym zdziadziałym tetrykiem
a forum nie upadnie, będzie żyło jako theofftopers ale kurwa, idea tego forum była w ogóle inna