Pytania i odpowiedzi 504507 1123

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 504507

Odpowiedzi 1123

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
wczoraj ściągałem 1gb 400mb patch przy średniej prędkości 80/120 kbs i zajęło to około 3,5 godziny czyli krótko. oczywiście cz będzie podzielony na party i upchany na jakieś rapidy itd co niestety często dla ściągającego jest katorgą. no chyba, że znajdziemy sponsora, który nam zahostuje cały exe :P

Lakis

Lakis

Użytkownicy
posty20
  • Użytkownicy

Lakis

Pytania i odpowiedzi
#1081 2010-01-02, 17:56(Ostatnia zmiana: 2010-01-02, 18:11)
Nie mówiłem że ma słabego neta tylko że informacja o rozmiarze Cz zaciekawi tych którzy mają słabe łącze.
Edit: Jeśli chodzi o hosta to niezły jest 4shared. 10 gb przestrzeni, pliki do 100 mb, krótkie oczekiwanie i jak na razie brak ograniczeń prędkości.

iGOMeZ

iGOMeZ

Użytkownicy
posty57
  • Użytkownicy
Może lepiej poprosić orca i wysłać mu płytkę, żeby nagrał moda:D i odesłał.

drzazga17

drzazga17

Użytkownicy
posty38
  • Użytkownicy
no hotfile`u macie party do 400mb i przyzwoity trasfer :lol2:

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
i przyzwoity trasfer

tak. mi np. pobiera z szybkością 2kb/s

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Nie wypisujcie tutaj serwisów które hostują pliki, zapewniam że juz podczas premiery będzie do wyboru kilka mirrorów, kto wie, może po premierze jakiś serwis związany z gothicem udostepni całą instalke bez czekania i z przyzwoitym transferem - jednak nie łudziłbym się.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
W związku z tym, że część darmowych hostingów ma limit pobrań pliku w określonym odcinku czasu, może na kilka dni przed premierą udostępnilibyście linki do zahasłowanych paczek. Dopiero w dniu premiery, razem z podaniem linków do "normalnych" archiwów wyjawili byście hasło do "preorderów". Dzięki temu udało by się rozłożyć ściąganie plików w czasie, a nikt nie był by poszkodowany że udostępniono mu moda później niż innym.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
całkiem ciekawy pomysł

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Pytania i odpowiedzi
#1088 2010-01-03, 01:42(Ostatnia zmiana: 2010-01-03, 01:43)
Tylko trzeba wymyślić długie hasło-kiedyś na kompie miałem program, który dekodował hasło z pliku winrarowego. Chyba z sześć znaków w osiem godzin menda potrafiła przerobić.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
W tym przypadku nie ma się co przemęczać, istnieje program pozwalający łamać hasła z użytkiem karty graficznej - sam to sprawdzam, dwuznakowe hasła łamie w setne sekundy. Lepiej spakować jakimś UHArc'em, albo czym innym, co nie jest sławne i nie ma programów do łamania.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Cytat: jendrzejs link=topic=660.msg76872#msg76872 date=Jan 3 2010, 07:42 AM\'
Na rapidshare party po 100 mb :lol2:
Albo na megaupload.
A dlaczego nie 200, czyli max dla free userów? Poza tym nie ma sensu upać na rapida. Jeśli nie ma się premium, prędkość ściągania w dzień nie przekracza kilkudziesięciu kb/s.
Mam internet 3 mb a zawsze mi się sciąga 200kb+/s
Ja mam internet 2mb i ściąga mi się 240kb/s. Ha.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Nie wypisujcie tutaj serwisów które hostują pliki, zapewniam że juz podczas premiery będzie do wyboru kilka mirrorów, kto wie, może po premierze jakiś serwis związany z gothicem udostepni całą instalke bez czekania i z przyzwoitym transferem - jednak nie łudziłbym się.
Można spróbować na WOGu lub na GSie. Z tym drugim miałem do czynienia i nie było problemów z hostingiem moda (z pierwszym w zasadzie też nie było problemów).
Ja mam internet 2mb i ściąga mi się 240kb/s. Ha.
Znowu mamy się chwalić?  :lol2:

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Pytania i odpowiedzi
#1092 2010-01-03, 11:04(Ostatnia zmiana: 2010-01-03, 11:07)
Kogo to obchodzi? Ja się nie zamierzam pierdolić w tej części forum z offtopicem i skończymy na tym, że wszyscy dostaną bana na ten dział bo nikt tu nie zamierza czytać takich "dygresji". Gówno kogo obchodzi gdzie macie konta i gdzie można będzie to wrzucić.  Mirrorów będzie dużo a znając życie po kilku godzinach pojawią się kolejne od dzieci peba i darkwareza. Połowa z Was kradnie dr housa w hd i gry po 12giga z neta a lamentujecie nad modem, który zapewne nie przekroczy wagą 1000mb

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Ewentualnie jeśli mod i tak będzie w paczkach, to możecie najpierw podać linki do wszystkich części oprócz ostatniej :lol2: . I tak było by to chyba lepsze rozwiązanie niż udostępnienie wszystkiego na raz.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
nie, wprowadziłoby zbyt duże zamieszanie. Mamy rok 2010 a nie 2000, gdzie połączenie 128kb/s było rarytasem. Jak mówiłem ludzie są w stanie ukraść gta, które waży 15 giga to z modem na pewno nie będą mieli problemu

Radixxx

Radixxx

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
Ogólnie thoro ma racje.
Jeśli komuś zależy bd to nawet sciagał przy 64 kb/s :lol2:

Dark

Dark

Moderator działu
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Moderator działu

Dark
Moderator działu

Pytania i odpowiedzi
#1096 2010-01-03, 16:40(Ostatnia zmiana: 2010-01-03, 16:40)
Albo przejdzie się do znajomego/rodziny kogokolwiek kto ma szybkie łącze, nie wierze, że nikt nie zna kogoś takiego.

Kaaz

Kaaz

Użytkownicy
posty101
  • Użytkownicy
No i koniec kropka. Kto naprawdę chce zagrać w tego moda to ściągnie choćby miało się ściągać tydzień... Tak więc nie narzekać tylko czekać. Na pewno większość z was ściągało gry które ważą 1GB +

Life Is Brutal....

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Temat wagi i downloadu uważam za wyczerpany.

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy

muttley

Pytania i odpowiedzi
#1099 2010-01-03, 19:06(Ostatnia zmiana: 2010-01-03, 19:07)
wczoraj ściągałem 1gb 400mb patch przy średniej prędkości 80/120 kbs i zajęło to około 3,5 godziny czyli krótko. oczywiście cz będzie podzielony na party i upchany na jakieś rapidy itd co niestety często dla ściągającego jest katorgą. no chyba, że znajdziemy sponsora, który nam zahostuje cały exe :(
Jak coś to ja mogę wam zasponsorować. Zrobiłbym Wam mini-upload skrypt na moim serwie i ktoś by to wrzucił, a potem by skrypt zniknął (ani myślę wysyłać ok. 1 GB 32kb\s ...).

0 użytkowników
Do góry