Pytania i odpowiedzi 504276 1123

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 504276

Odpowiedzi 1123

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
rozumiem, że masz dedykowany serwer który jest w stanie przyjąć na raz powiedzmy 50 do nawet 150 zapytań o ściągnięcie pliku? czy dysponujesz odpowiednią przepustowością i transferem, który pozwoli pobrać powiedzmy 1gb w ilości kilkuset/tysięcy razy w kilka tygodni?

Acian

Acian

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
Wy tu gadu gadu o uploadzie, o ściąganiu a do premiery moda jeszcze przecież daleko, jak pisał Thoro, że po DOBREJ MYŚLI to będzie pierwszy kwartał 2010. Czyli jeszcze przynajmniej za 3-4 miechy. A znając życie pewnie dłużej...

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
A znając życie pewnie dłużej...
Troche to zabrzmiało jakbyś był wyraźnie wnerwiony na TM za to, że tak długo robią CZ. Wolał byś zabugowane i niedopracowane gówno czy prawdziwego moda?

Kaaz

Kaaz

Użytkownicy
posty101
  • Użytkownicy
Raczej chodziło mu oto, że życie jest okrutne :lol2:  I trzeba będzie jeszcze długo czekać bo zawsze coś się znajdzie do poprawienia czy coś. A co do bugów to wolałbym prawdziwego i bez bugów(przynajmniej w większości) moda, dlatego właśnie czekam już 18 miesięcy (coś około tego :lol2:  ).

Life Is Brutal....

Leonidas

Leonidas

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy

Leonidas

Pytania i odpowiedzi
#1104 2010-01-04, 13:23(Ostatnia zmiana: 2010-01-04, 13:24)
Ja też już czekam z półtorej roku na premiere tego moda ale nie narzekam wolę jeszcze po cierpieć troche  ale dostać pewną i stabilną gre bez bugów i crashów gry :lol2:  Właściwie to nie ma co lamentować póki co nad hostem moda skoro jeszcze nie jest w fazie końcowej, myślę, że każdy sobie poradzi z jego pobraniem prędzej czy później :lol2:

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy
rozumiem, że masz dedykowany serwer który jest w stanie przyjąć na raz powiedzmy 50 do nawet 150 zapytań o ściągnięcie pliku? czy dysponujesz odpowiednią przepustowością i transferem, który pozwoli pobrać powiedzmy 1gb w ilości kilkuset/tysięcy razy w kilka tygodni?
Hmm, tego sam nie jestem pewien - nie testowałem.
Transfer jest nieograniczony, przepustowość powinna być - jak dla mnie zawsze ściągam z maksymalną prędkością mojego neta (128kb\s).

Sam oceń

System operacyjny:
Fedora Core release 6 (Zod)
Jądro:
Linux 2.6.22.9-61.fc6 i686
Czas pracy:
15 dni 19 godzin 59 minut
Obecni użytkownicy:
root
Średnie obciążenie:
1.08 1.24 1.17 3/144 3161

Acian

Acian

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
Nie jestem wkurzony...a niby za co? Za to,że jakaś grupa ludzi(The Modders :P  ) zupełnie za darmo robi coś fajnego dla tysięcy fanów Gothica? Nikt nie ma prawa mieć pretensji, nie możemy robić nic,tylko czekać.Gdybym ich sponsorował na przykład to bym już był wkurzony :)

A teraz pytanie całkowicie teoretyczne: Jakby ktoś napisał wam anonimowego maila o treści " Wydajcie Czas Zapłaty do 1 lutego 2010 a wpłacę na wasze konto x zł(powiedzmy 3000zł) :)  :)  ??? Pytanie proszę traktować jako żarcik

Dark

Dark

Moderator działu
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Moderator działu

Dark
Moderator działu

Pytania i odpowiedzi
#1107 2010-01-04, 20:35(Ostatnia zmiana: 2010-01-04, 21:24)
A teraz pytanie całkowicie teoretyczne: Jakby ktoś napisał wam anonimowego maila o treści " Wydajcie Czas Zapłaty do 1 lutego 2010 a wpłacę na wasze konto x zł(powiedzmy 3000zł) :P   :)  ??? Pytanie proszę traktować jako żarcik

To byśmy go nie wydali

Usunąłem raczej zbędny spam,
Adanos

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Nie słuchaj darka on kłamie

boberovow

boberovow

Użytkownicy
posty18
  • Użytkownicy
no  niby jest ,,nie zadawać pytań o premiere" ale sie nie da było grudzień 2008 a tera jest styczeń 2010 i dalej ni ma. Jest tylko dziękujemy za oczekiwanie i tyle!!! wiem to nie było pytanie a teraz jest :
czy było warto czekać ?!

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu!

wchodzcie i róbcie konta boberovow.chce.to

@:-) = mahomet rulez

Kaaz

Kaaz

Użytkownicy
posty101
  • Użytkownicy

Kaaz

Pytania i odpowiedzi
#1110 2010-01-05, 18:27(Ostatnia zmiana: 2010-01-05, 18:27)
Boze ogarnij się... Po pierwsze nie "było" bo moda jeszcze nie ma, po drugie myślę, ze warto jest czekać :)
Takie wypowiedzi typu: Miało być w grudniu a jest 2010... (Drażni mnie to.) Zrozum dzieciaku, że mod ma być dopracowany i bez bugów, a przede wszystkim mod ma być ciekawy(fajny), a ty się tu rzucasz, jeśli się nie podoba coś to poco w ogóle czekasz ? Ty lepiej im za to podziękuj, że robią moda... (wątpię, że czekasz tyle co ja ;(  ).

PS: I znów chyba muszę kogoś zacytować: "Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości."

Life Is Brutal....

jendrzejs

jendrzejs

Użytkownicy
posty586
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy

jendrzejs

Pytania i odpowiedzi
#1111 2010-01-05, 18:31(Ostatnia zmiana: 2010-01-05, 18:32)
no  niby jest ,,nie zadawać pytań o premiere" ale sie nie da było grudzień 2008 a tera jest styczeń 2010 i dalej ni ma. Jest tylko dziękujemy za oczekiwanie i tyle!!! wiem to nie było pytanie a teraz jest :
czy było warto czekać ?!

Zaczyna się .....Gościu rozumiesz że ludzie pracujący przy CZ nie dostają żadnego wynagrodzenia a niektórzy mają szkołe,obowiązki,rodzine,przyjaciół tip itd I specjalnie dla takich jak ty bendą pracowac 24/7 żeby wydac modyfikację.Dla twojej wiadomości to mod do wakacji może wyjdzie(jest w fazie pierwszych testów :) .

Tales

Tales

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
z tym, że nikt im wokół pracy przy tej modyfikacji nie kazał robić tak wielkiego szumu nie to żebym miał jakieś sugestie i pretensje do całego teamu TM.

Moim zdaniem członkowie TM nie powinni atakować użytkowników wyrażających swoją krytykę wobec aspektu całej modyfikacji.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

V3Q
Złote Wrota

Pytania i odpowiedzi
#1113 2010-01-05, 20:37(Ostatnia zmiana: 2010-01-05, 20:38)
Szum? Reklama jest chyba rzeczą oczywistą.
A nikt nie podawał ŻADNEJ konkretnej daty premiery poza grudniem 2008.

Moim zdaniem członkowie TM nie powinni atakować użytkowników wyrażających swoją krytykę wobec aspektu całej modyfikacji.
A ile można słuchać pytań o premierę? Jak przyjdzie czas - będzie podana.

Tales

Tales

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy

Tales

Pytania i odpowiedzi
#1114 2010-01-05, 21:45(Ostatnia zmiana: 2010-01-05, 21:46)
chodziło mi raczej o fakt, iż modyfikacja jest otoczona dużym zainteresowaniem co powinno cieszyć a wszystkich krytyków mobilizować do bardziej zasadniczej krytyki od tej w stylu o której wydacie czas zapłaty.

Kaaz

Kaaz

Użytkownicy
posty101
  • Użytkownicy
A ile można słuchać pytań o premierę? Jak przyjdzie czas - będzie podana.
Właśnie. To miałem na myśli... Niektórych ludzi to naprawdę pogieło (myślą, że to tak chop siup.)

Life Is Brutal....

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
W sumie można by zamknąć tematy w jawnym do premiery. I tak nic nie wnoszą do produkcji, pytań i odpowiedzi padło już tu w cholerę więc pewnie każdy znajdzie coś dla siebie, a offtop się ukróci.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

xxxKrYzYsSxxx

xxxKrYzYsSxxx

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Witam !!!
Skoro wszyscy pytaja o to samo "Kiedy wyjdzie" ja zapytam o coś innego. Podobno grafika to 80% sukceu produkcji. Jak zmieniliście w modzie, wzgledem Gothic'a, grafikę ?? Czy oprocz zmiany tekstur będą widoczne efekty ?? Do morrowinda istnieje modyfikacja (enbseries), ktora dodaje efekty dx9 do gry. Czy cos podobnego znajdziemu tu ?? Proszę o wmiarę możliwosci zdradzenie mi i innym użytkownikiem choć rombka informacji. Pozdrawiam !!
Dopisuję się do listy osob CIERPLIWIE czekajacych :lol2:

PS dla uzytkowników : "Artysty się nie pogania podczas jego twórczosci, skutkuje to spaczeniem dziela..." Slowa mojego ojca, malarza :)
Pracujcie wytrfale, i nie spieszcie się by produkcja była godna :/

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Nie programujemy grafiki w modzie, w engine grzebać nie można. Więc grafika będzie nowa w przypadku textur, modeli, etc. Ale to i tak sporo jak na tak stara grę.

Postaramy się, żeby produkcja była godna :lol2:

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

xxxKrYzYsSxxx

xxxKrYzYsSxxx

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy

xxxKrYzYsSxxx

Pytania i odpowiedzi
#1119 2010-01-06, 11:18(Ostatnia zmiana: 2010-01-06, 11:20)
aha, a czy cos w rodzaju ebseries jest mozliwe do zastosowania ? pamietam, gdzies czytalem, ze zostanie zastosowane odbicie na wodzie i efekty czasteczkowy. jak to sie prezentuje ?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry