O temacie
Autor Lavius
Zaczęty 20.01.2008 roku
Wyświetleń 724565
Odpowiedzi 5146
Gizbor17
Postulat spełniony.
Simon Said Moderator
Splash Moderator
Adanos Administrator
Swoją drogą mam też postulat, trochę liberalny i szokujący jak dla mnie: Znieśmy zakaz rozmowy o modach w shoutboxie. Forum umiera i naprawdę nie widzę powodu dobijać go w ten sposób. Rozumiem, by kasować pytania w stylu "Ej, gdzie znajdę rudę do Niszczyciela Demonów", ale pozostawienie możliwości luźnej rozmowy odnośnie modów jako takich, produkcji itd byłoby całkiem fajne.@Splash @mgr inż. Aztek @inż. Avallach @Adanos @Mark56
Deathrou
Cytat: Simon Said w 2020-11-10, 20:34Swoją drogą mam też postulat, trochę liberalny i szokujący jak dla mnie: Znieśmy zakaz rozmowy o modach w shoutboxie. Forum umiera i naprawdę nie widzę powodu dobijać go w ten sposób. Rozumiem, by kasować pytania w stylu "Ej, gdzie znajdę rudę do Niszczyciela Demonów", ale pozostawienie możliwości luźnej rozmowy odnośnie modów jako takich, produkcji itd byłoby całkiem fajne.@Splash @mgr inż. Aztek @inż. Avallach @Adanos @Mark56A czy tak nie było zawsze? Problem był tylko wtedy, gdy toczyła się dyskusja na jakiś temat, a ktoś się pytał "gdzie znajdę miecz" lub mam problem z modem. Shoutbox jest otwarty do rozmów na różne tematy, więc dyskutujcie o modach. ;)
Nefario
inż. Avallach Administrator