Nie ironizowałem.
Przynajmniej odkąd jesteśmy na SMF nie ma propsów w tajnych działach. Wydawało mi się że na IPB też nie było, ale mogło mi się pomieszać z tym że nie były tam liczone posty, a propsy tak. Możliwe że nie było takiej technicznej możliwości.
Propsy są wyłączone w tajnych działach z tego samego powodu co liczenie postów. Byłoby to nie fair wobec tych którzy dostępu do tych działów nie mają, mogłyby tam latać propsy bez powodu.
Mi to szczerze mówiąc wszystko jedno. Najchętniej całkiem wyłączyłbym licznik propsów per user. Zostawił tylko per post. Ewentualnie żeby było widać ile miał propsów w tym dziale w którym się pisze w tej chwili. Coś podobnego jest bodajże na stronach z rodziny StackExchange (programiści na pewno kojarzą StackOverflow, nie wiem jak ci z was którzy programistami nie są). To jakby rodzina "forów" na różne tematy i w każdej z nich jest osobny / częściowo osobny licznik "propsów". Chodzi o to że ktoś kto się zna na Judaizmie i ma za to mnóstwo punktów wcale nie musi być autorytetem w dziedzinie baz danych, nawet jeśli tam też się czasem wypowiada. No, ale robienie czegoś takiego wymagałoby żeby ktoś poświęcił trochę pracy, a na to liczyć nie możemy.
Jak poprze to jeszcze paru mocno aktywnych userów BEZ dostępu do tajnych działów to czemu nie, możemy włączyć te propsy w tajnych działach.