To ja ustawiłem żeby wrzucało link jako nazwę. W ten sposób widać "youtube", ale i link (więc można przeciągnąć na nową kartę). Co do zmiany tytułu, to nie widzę sensu, bo to jest tag autowykrywany (podajesz link i samo go zamieni w osadzone wideo). Jak ktoś będzie chciał sobie dodać, to napisze nad.
max-width: 100%;
aztektowymyslil też by się przydało z powrotem 
Nie rozumiem. Napisz to pierwsze zdaniem w wybranym przez siebie języku. Chodzi ci o to żeby zdjęcia skalowały się do szerokości ekranu? Nie. One są już domyślnie i tak skalowane do szerokości posta. Klika się właśnie po to, żeby rozwinąć je do pełnego rozmiaru. Nie chcesz, nie klikaj.
Jak chce Ci się w to bawić, to kolorowanie składni w znacznikach code też by się przydało.
Można kiedyś dodać, z tym że mod podlinkowany przez Pagana jest nieprzystosowany do obecnej wersji forum, a ja mam trochę obaw przed dalszym grzebaniem w czymkolwiek co ma większy związek z obecnym skinem.
Problem z [ code ] w spoilerze jest mi znany, to nie wina przeglądarki.
Ja postuluje o taki ficzer by po editacji (ostatniego) postu, był temat wyświetlany w "nowych postach"
Odrzucam, nie nadaje się. Gdyby było coś nowego do powiedzenia, to zostałby napisany nowy post. Jeśli użytkownik nie może go napisać, to znaczy że dopiero co pisał poprzdniego - więc nie ma sensu dawać tematu do "nowych postów".