Dwa pozostałe już wywalone, rano nie miałem specjalnie czasu, a teraz też pracuję nad bibliografią maturalną. Sprawa ta nie jest w żadnym razie pilna, a po prostu piszesz w złym momencie.
Sawik, nie musisz tego robić konkretnie ty, nie potrzeba też od razu całej listy. System raportowania jest właśnie po to, żeby zgłaszać niewłaściwą treść kiedy się ją zauważy przy przeglądaniu. A jak nie ma poszkodowanych (nikt nie zgłasza) to nie ma też problemu. Zauważ że gdyby liczba błędów była wyjątkowo duża lub ktoś się nimi wyjątkowo interesował, prawdopodobnie zostałyby zgłoszone wcześniej. Teraz chcesz dla formalności dokładnie przejrzeć wszystko, ale być może po prostu nie jest to warte wysiłku.
W sprawie spamu na gg, niestety mam złą wiadomość. Dobrze cię rozumiem, ale te osoby które tak spamią, po prostu nie czytają tutoriali i nie ma to związku z tym jak dobrze są uporządkowane. Nie zawsze chodzi też o sprawy dokładnie wyjaśnione w tutorialach, ostatnio godzinami (też dziwię się własnemu uporowi) tłumaczyłem zapis i działania binarne.