miałem na myśli że "mody chińskie koreańskie i japońskie" trafiłyby do jednego worka z ruskimi, ukraińskimi etc. jako "wschodnie".
chodziło po prostu o JEDEN dział w którym mody oryginalnie po rosyjsku lub w innym języku z cyrylicą lub dowolnym języku bazującym na innym alfabecie niż łaciński.
oczywiście nie chciałem robić kilku oddzielnych działów po jeden mod. chciałem wyróżnić po prostu mody których wersję oryginalną (nieprzetłumaczoną) niedouczony w językach polak nawet nie będzie umiał nawet spróbować przeczytać.
naprawdę wystarczy na to jeden dział nie ma sensu się rozdrabniać.
póki co do działu trafiłyby oba tematy z Returningiem, teamat z dark sagą (edit: plus ten cmentarzowy), i wkrótce inne (niespodziewałem się że będzie tylko jeden mod w języku bazującym na alfabecie innym niż łaciński i cyrylica), moim zdaniem przydałoby się je wyróżnić z modów angielskich i niemieckich których jest od groma starych i niewiele nowych. jestem pewien że jeśli ktoś znający naprawdę rosyjski (ja mimu bycia w dreamvader mam problem nawet z przeczytaniem literek) poszpera w necie to z pewnością znajdzie pare projektów wartych uznania (plus mnóstwo średnich).
KONBKRETYZUJĄC: proszę o JEDEN dział wewnątrz działu z modami gothica który by gromadził wszystkie mody do gothica których język pochodzenia posługuje się alfabetem niebazującym na łacińskim. Proponuje dla niego nazwę "Mody Rosyjskie i Wschodnie", chociaż może znajdziecie lepszą nazwę. Uważam że taka zmiana jest przydatna. Jeśli zostanę przegłosowany/niedoceniony przez adminów, to się poddam w tym dążeniu, gdyż wołanie o coś co nigdy się nie spełni można zakwalifikować jako spam (nie zamierzam innych męczyć jeśli uważają że jest to pomysł nietrafiony). mam jednak nadzieję że niektóre osoby zwłaszcza z szych na forum docenią ten pomysł.
to moja ostatnia wypowiedź na ten temat chyba że ktoś spyta mnie wprost o konkretny rodzaj szczegółów. pomysł można przenieść na inne działy jeśli zajdzie taka potrzeba (będą conajmniej 3 mody) lecz skupiłbym się na wprowadzeniu go do działu z gothiciem gdyż tam jest najwięcej modów na forum.
Pozdrawiam