Zostałem zbanowany niesłusznie za konsekwentne pozbywanie się numeru wersji z nazwy tematu modyfikacji Potępieni. Nie ma w regulaminie takiego zapisu. Jak już resztą było wspominane określanie wersji to wymysł Simena. Nie ma nawet regulaminu działu ukończone modyfikacje. W domyśle przyjmujemy założenie, że w tym dziale nazwa tematu ma zawierać nazwę moda oraz link do pobrania (screeny już niekoniecznie, gdyż muszą być one wyłącznie w zapowiedziach - tak mówi regulamin działu i to jest ok). Uważam, że skoro nie ma wymogów w regulaminie mam prawo nazwać temat z modem tak jak chcę.
Już zasadniczo w pierwszych zdaniach sprzedajesz wszystkim kłamstwo, bo Ty wcale nie usuwałeś numeru wersji z tematu, tylko zmieniałeś jego całą nazwę (usunąłeś między innymi numerek gry, do której modyfikacji się odnosi). Co więcej nie wyszedłeś nigdy do mnie z prośbą o to, czy mógłbyś usunąć numerek z tematu, na co byłbym nawet skłonny przystać przy wersji pierwszej, tylko jak napisałeś dalej, wolałeś zachować się jak typowy pajac i okazywać "cichy protest". X ***** D Ciekawi mnie też Twoje "przyjmujemy założenie". Co to w ogóle znaczy? Rozporządzasz sobie forum, jak sobie chcesz, mimo że nie jesteś tutaj nikim znaczącym? Kiedy wprowadziłem zmiany w celu posprzątania bałaganu w tematach, przyjęło się to z ciepłym przyjęciem. Oczywiście, były moderator, który absolutnie nigdy nic nie zrobił w tym celu tupnął sobie nóżką i płacze xD, bo nie potrafi zrozumieć że forum się zmienia i żeby pozwolić na mu na rozwój zmieniać je należy. Czytelniejszy odbiór tematów przez użytkowników jest w tej sprawie kwestią krytyczną.
Forum jest "dobrem" publicznym i nikt nie powinien narzucać swoich zasad.
No i tutaj znowu sobie wymyślasz bzdury, bo forum jest własnością prywatną i administratorzy razem z moderacją mają prawo tworzyć szereg ogólnych zasad stanowiących byt forum.
O tym, że utrudnia to korzystanie z forum sygnalizowałem w postulatach. Splash się ze mną zgodził, a Simen rzucił tylko megalomańskie "bo tak". To tylko pokazuje jego stosunek do forum. On ma władzę i zabawki więc bawimy się tak jak nam zagra. Czy to w porządku? Moim zdaniem nie i powinno się rozważyć czy zakres jego uprawnień nie jest za wysoki.
Pomijając fakt, że do części tych zarzutów odniosłem się już wcześniej, ale w sprawie postulatu to przecież napisałem, że jeśli Splash się tutaj z Tobą zgadza to jestem za tym, by polska nazwa była z przodu. Powiedziałem, że tego nie zrobię, ale nie będę przeszkadzał, więc raz jeszcze manipulacja faktami i kłamstwo wychodzą bardzo szybko na światło dzienne
Przypominam, że został moderatorem dzięki mojej rekomendacji u Adanosa. Zrobiłem to bo mi spamował ciągle, że jak odchodzę to żebym napisał koniecznie do Adanosa (nie do ciebie Avallach, bo "byś się pewnie nie zgodził") o tym.
A ja przypominam, że gadasz głupoty xD Avallach mnie mianował moderatorem w celu pozbywania się multikont na forum, co m.in. robiłem w przeciwieństwie do Ciebie i zrobiłem też wczoraj, z Tobą
U Adanosa pod profilem widnieje napis "szara eminencja". I taka właśnie powinna być moderacja forum. Niewidoczna, działająca gdy jest potrzeba, a nie narzucająca się i robiąca wokół siebie dużo hałasu. Tak było zawsze. Gównoburza? Wpadał Wowoz, rozdał parę procent warnów i spokój. Źle nazwany temat w problematyce - wpis moderatora sygnalizujący problem i po sprawie. Usuwania i banowania na dużą skale nigdy na tym forum nie było.
Myślę, że szara eminencja dość dosadnie przedstawia też aktywność Adanosa na forum, ponieważ nie pamiętam, kiedy go ostatnio widziałem aktywnie udzielającego się na forum. To nie atak, ale bierność w wielu sytuacjach wynika z braku ich obecności, kiedy ja na forum jestem zdecydowanie najczęściej (no i jest jeszcze
@Splash) w stosunku do reszty. Większość moich działań to też głównie dawanie warnów, bany daję czasami (co widać chyba po temacie), co znowu podkreśla Twoje fałszowanie rzeczywistości. Może pora zacząć stosować jakieś leki?
Discorda usunąłem, bo ma gorszą politykę prywatności niż FB. Oczywiście ty opuściłeś mój serwer jak ośmieliłem się powiedzieć coś nie tak o twojej modyfikacji xD Oczywiście to tupnięcie nóżką już przemilczałeś, bo przecież dużo lepiej wygląda cHciaŁeM sIę DoGadać!!!! AlE OUTlanDer usUnął konto!!!!!!!!!. Żenada. Nie będę z tobą wchodził w dalsze dyskusje.
O zarzutach o megalomanię nie wspomnę, bo to właśnie komuś innemu ego wywaliło poza skalę, ale Discord to w sumie dość zabawna sprawa. Nie wiem, czy zdążyłeś zauważyć, ale na Twojej grupie absolutnie NIC się nie działo. Nikt się nie wypowiadał, więc mając 10 grupek, gdzie naprawdę ciężko mi się już w takie miejsca wtedy wchodzi po prostu z części wyszedłem i tyle. Nie dopisuj sobie tutaj teorii.