Arcania: A Gothic Tale 185214 732

O temacie

Autor Veto

Zaczęty 4.09.2008 roku

Wyświetleń 185214

Odpowiedzi 732

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
Jak dla mnie super.  Te zbroje ciekawie sie prezentują jak i cała grafika. Ciekawe tylko jak z fabułą...

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Gra wygląda dokładnie tak jak ją sobie wyobrażałem począwszy od zapowiedzi. Wiedziałem, że Speelbound da rade, bo to solidna marka i ambitna firma ażeby głupki od gothica się nie zdziwiły jak dostaną grę być może lepszą od całego g2 z dodatkiem.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nigdy nie miałem obaw co do jakości tego co zrobią. Po ich wspaniałych grach właściwie spodziewałem się zobaczyć to co właśnie zobaczyłem :D  Piękne, wspaniałe, dobra robota.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7662
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Szczerze mówiąc, tylko niebo nadal pozostawia wiele do życzenia, chociaż widać że na nowszych screenach jest o wiele lepsze. W scenach takich jak zachód słońca staje się niestety niemal jednolite i bardzo sztuczne, na dodatek światło jest nienaturalne co psuje wygląd tej sceny.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Arcania: A Gothic Tale
#324 2010-03-28, 21:14(Ostatnia zmiana: 2010-03-28, 21:14)
Z tymi screenami to różnie bywa. Nie potrafię tego specjalistycznie wyrazić, ale niektóre gry w statycznych ujęciach vide stalker, metro 2033 wyglądają nieciekawie czy zwyczajnie brzydko. Dopiero w ruchu rzeczy typu pogoda, paralax, shadery, efekty wolumeryczne, gra świateł nadają scenie prawdziwego wyglądu.

Szkodnik

Szkodnik

Użytkownicy
posty68
  • Użytkownicy

Szkodnik

#325 2010-03-29, 14:25(Ostatnia zmiana: 2010-03-29, 15:43)
http://gothic.org.pl/arcania-a-gothic-tale...ntion-2010.html

Arcania: A Gothic Tale to teraz Arcania: Gothic 4!

Edit: Zmieńcie nazwę tematu.

Raczej mnie tu nie będzie. Jak jest sprawa to walcie na gg:235943

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
No Arcania to gra, na którą chcę stracić trochę czasu. Mam nadzieję, że będzie klimatyczna i wciągająca.

Akurat dobry pretekst, żeby kompa zmienić :lol2:

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader

fifka
DreamVader

#327 2010-03-29, 16:07(Ostatnia zmiana: 2010-03-29, 16:16)
Super.patrzę to już mam hrapkę pograć.mam nadzieję że wyjdzie po Polsku a jak nie to czekamy na narzędzia i tłumaczymy bo ta gra tego wymaga :lol2:

a tak właściwie ile będzie kosztować w dolarach/euro

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Z tego co mi wiadomo ma być polski dubbing.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
cdp pewnie pokusi się o taki sam dubbing dla starych postaci - diego, lester, gorn, thorus etc.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Oby nie taki jak w g3, gdzie dla wszystkich głównych wymienionych przez Ciebie bohaterów robiła jedna osoba :lol2: .

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba

Vierzba

#331 2010-03-29, 19:30(Ostatnia zmiana: 2010-03-29, 19:32)
co cie pojebao no wez gotic 3 byl zajebisty nei znasz sie huju dubling wymiatal bo fajnie zagrany

Tylko Gorn miał inny głos. Murzyny zawsze mają specjalne traktowanie. To rasizm na białasach.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
Tylko Gorn miał inny głos. Murzyny zawsze mają specjalne traktowanie. To rasizm na białasach.

jak na ironie jeszcze thorus mial inny, i tez byl czarny :lol2:

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
to wiele wyjaśnia.

oreca

oreca

Użytkownicy
posty196
Propsy72
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zapowiada się zajebiście. Kasę mam już odłożoną i na bank kupie, tylko jednego jestem ciekaw, jak będzie ta gra wyglądać na iksboksie właściwie czy w ogóle będzie na tą konsolę.

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader

fifka
DreamVader

#335 2010-03-29, 21:08(Ostatnia zmiana: 2010-03-29, 21:08)
tak będzie na PC, PS3 i Xboxa360 o ile plotki nie kłamią

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

Szkodnik

Szkodnik

Użytkownicy
posty68
  • Użytkownicy
To nie są plotki, gra wyjdzie na te 3 platformy.

Raczej mnie tu nie będzie. Jak jest sprawa to walcie na gg:235943

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
a ma ktoś info co do narzędzi do modowania bo chcę zaraz po premierzę zacząć modować G4

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a ma ktoś info co do narzędzi do modowania bo chcę zaraz po premierzę zacząć modować G4

lol, nikt nie ma info. Narzędzia prawdopodobnie się pojawią i tyle wiemy od Spellbound

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

#339 2010-03-30, 16:39(Ostatnia zmiana: 2010-03-30, 16:41)
lol, nikt nie ma info. Narzędzia prawdopodobnie się pojawią i tyle wiemy od Spellbound

ale wiesz, wedlug fifki, na forum zawsze znajdzie sie ktos, kto wie wiecej od samych developerow! ;)

:D

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry