??????? 23608 70

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.08.2016 roku

Wyświetleń 23608

Odpowiedzi 70

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
dzieje sie tu cos jeszcze?

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
Nie bardzo.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
meh

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

???????
#3 2016-08-19, 20:49(Ostatnia zmiana: 2016-08-19, 20:58)
Mała afera rozpętana przez Darka po tym jak dowiedzieliśmy się o śmierci jednego z aktywnych na forum modderów i tym jak Dark dowiedział się że ktoś inny z forum rzekomo kiedyś dawniej "wykradł" (chociaż nigdzie nie opublikował) pliki z nieukończonego moda zmarłego.

Ja sam nie był bym bardzo zdziwiony gdyby "poszkodowany" miał to w dupie nawet gdyby wydarzyło się to przed jego niespodziewaną śmiercią. Jak dla mnie wyciąganie tego w tej sytuacji było niestosowne.

Uprzedzając pytanie, chodziło o Kaczkę. Ogarnięty chłopak, koordynator i koń pociągowy zespołu "Ravens".
Tworzyli trzeciego i ostatniego z tworzonych obecnie prawdziwych dużych modów po "Złotych Wrotach" i "Dziejach Khorinis". Bez niego ogłosili porzucenie prac. Jakbym miał zgadywać, to pewnie po jakimś czasie... wypuszczą publicznie pliki z nieukończonego moda zmarłego.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Zawsze chodziła mi po głowie taka sytuacja. Z ciekawości to jak  dowiedzieliście się o smierci? Ktoś z forum znał go w życiu realnym?

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
kilka osob

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
a te mody zostaną wydane?

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
No DK i ZW tak, nie widzę przeszkód dlaczego by nie :D

Dziedzictwo niestety raczej nie wyjdzie :(

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Mała afera rozpętana przez Darka po tym jak dowiedzieliśmy się o śmierci jednego z aktywnych na forum modderów i tym jak Dark dowiedział się że ktoś inny z forum rzekomo kiedyś dawniej "wykradł" (chociaż nigdzie nie opublikował) pliki z nieukończonego moda zmarłego.

Ja sam nie był bym bardzo zdziwiony gdyby "poszkodowany" miał to w dupie nawet gdyby wydarzyło się to przed jego niespodziewaną śmiercią. Jak dla mnie wyciąganie tego w tej sytuacji było niestosowne.

Uprzedzając pytanie, chodziło o Kaczkę. Ogarnięty chłopak, koordynator i koń pociągowy zespołu "Ravens".
Tworzyli trzeciego i ostatniego z tworzonych obecnie prawdziwych dużych modów po "Złotych Wrotach" i "Dziejach Khorinis". Bez niego ogłosili porzucenie prac. Jakbym miał zgadywać, to pewnie po jakimś czasie... wypuszczą publicznie pliki z nieukończonego moda zmarłego.

Kaczka umarł? Można spytać o przyczynę?

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
Wypadek samochodowy.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Masakra, przykra sprawa.

Wpadłem się przywitać. Ostatnio mam więcej czasu i wracam do growych zaległości. Teraz przyszła pora na ZW i CZ, co może powodować moją wzmożoną aktywność na forum. Głupio by było pisać u góry i nie przywitać się chociaż na dole także hejo wszystkim! Co u was, co porabiacie? Sporo osób z forum wchodzi teraz chyba w fazę realnej dorosłości. Ciekawi mnie jak się lata nauki przydały w życiu i czy ktoś po aktywności na forum realnie zajął się gamedevem. Widzę inż. Avallach XD To ja chcę być mgr KolegaZWojska. Czym się teraz w życiu Pan inżynier zajmuje? Stek, jesteś tu jeszcze? Siedzisz w jakiejś norze otoczony butelkami po energetykach czy panny wyrywasz?

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Od ok 2.5 roku programuję w C++ dla Nokii, w jej Europejskim Centrum Oprogramowania i Inżynierii we Wrocławiu. Mam zespół praktykantów którzy rozwijają mój projekt :D Mieszkam ze swoją dziewczyną marzeń. Mam małego rudego lisa. Zastanawiam się nad emigracją na zachód albo robieniem zaocznie magisterki. W miarę wolnego czasu (a nie jest go dużo) kodzę sobie parę projektów, ale żaden nie dotyczy gier. Za to ciągle pracuję nad scenariuszem i designem pewnej gry którą chcę kiedyś zrealizować na Unity, ale do fazy jakiejkolwiek implementacji jeszcze daleko. Właściwie przez ostatnie pół roku tyle się dzieje w moim życiu że już czekam aż przyjdzie w końcu taki okres kiedy będę mógł swobodniej zarządzać swoim czasem. Obecnie to jest jak ciągle ciągnąca się przygoda na tle której to co było wcześniej wydaje się być po prostu nudne... Czuję teraz to że wiązanie się z kimś na poważniej ma swój ciężar w życiu...

Co do nicku, to mamy konwencję że raz na rok można zmienić. Jak naprawdę chcesz to mogę ci dodać ten prefix ;p

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a te mody zostaną wydane?
Apropo, sypnij symbolicznym zachodnim jednym euro :D
http://soulfire.worldofgothic.com/support_pl.html

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Mam małego rudego lisa.
o__O

Serio masz lisa? :D

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

Oto Kyuubi :D
Zdjęcie trochę nieaktualne (robione parę miesięcy temu) ale było akurat pod ręką. Obecnie jest sporo większy.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Widze do tego, że obok pies :D Skąd Ty masz tego lisa? I jakiej rasy pies?

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
antyprops za hodowanie szkodników zżerających moje kury.

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
WTF, to lisa da się oswoić?

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
WTF, to lisa da się oswoić  :ohmy:  o_0 ?
Pssst, da się wychować większość zwierząt od małego  :ok:

Kelten

Kelten

Gry (themodders@telegram)
posty639
Propsy514
ProfesjaKompozytor
  • Gry (themodders@telegram)

Kelten
Gry (themodders@telegram)

???????
Skąd go wziąłeś?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry