Gothic.. jak to miało być.. 63618 157

O temacie

Autor VanMulller

Zaczęty 4.06.2016 roku

Wyświetleń 63618

Odpowiedzi 157

Leoxiq1993

Leoxiq1993

Użytkownicy
Mistrz
posty185
Propsy75
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mistrz
Czyli fejk. Chopak idzie w zapomnienie i jego wywod nic mu nie dal oprocz 3 minut zainteresowania

Pozdrawiam mame i tate

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Żeby zweryfikować te półprawdy należy pisać do Piranha Bytes. Może ktoś ze zespołu wypyta Hoge i odpisze. Kiedy zapytałem się o pozwolenie na użycie soundtracków odpisali w mniej niż jeden dzień. :D
info.spamblock@piranha-bytes.com
Spoiler

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ostatnio miał miejsce duży wyciek screenów i informacji na temat dodatku do Gothica. Gothic Sequel.
Rosjanie podobno wykradli wersje z ftp, a znany nam McGoth jest w jej posiadaniu :D
Galeria:
http://www7.zippyshare.com/v/bm6Axbsv/file.html

Jakieś linki (nie czytałem, tylko gadałem ze znajomym):
http://forum.worldofplayers.de/forum/threads/1484970-STOLEN-GOTHIC-1-ADDON?p=25258222&viewfull=1
http://www.rpgcodex.net/forums/index.php?threads%2Fscreenshots-from-leaked-alpha-of-cancelled-gothic-1-expansion.112942%2F

Pytanie brzmi... czy ktoś mający kontakt z McGothem ma już te wersje? PW :lol2:

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Ano fakt, również na YT jest masa filmików, kurde Jowood zrąbało sprawę po całości!
Z chęcią przyjąłbym ten dodatek po latach, nawet na statym silniku.

Post połączony: 2017-01-08, 15:42
Przejrzałem galerię, to mogło być lepsze  od G2NK.

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
Wszyscy skończymy w Choroszczy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wszyscy skończymy w Choroszczy
Po screenach wygląda ciekawie

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Do mnie pisał wczoraj MaGoth... ogólnie w najlepszym interesie społeczności byłoby jakby ten sequel nigdy nie wyciekł w ten sposób. Mam nadzieję ze nie zostanie upubliczniony, bo konsekwencje mogłyby być o wiele większe niż wydaje się większości osób.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Nawet nie znacie szczegółów tego dodatku a już twierdzicie że miał by byc lepszy od G2 NK oO Bez jaj :D

Akurat te demoniczne potwory wyglądają mega słabo, np wilk :P i te salamandry przy wodospadzie (nawet nie wiem co to jest jakiś mutant jaszczur :lol2:

kageyoshi

kageyoshi

Użytkownicy
posty173
Propsy36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Do mnie pisał wczoraj MaGoth... ogólnie w najlepszym interesie społeczności byłoby jakby ten sequel nigdy nie wyciekł w ten sposób. Mam nadzieję ze nie zostanie upubliczniony, bo konsekwencje mogłyby być o wiele większe niż wydaje się większości osób.

Konsekwencje dla kogo? Dla MaGotha? Dla tych co ukradli? Czy dla całej społeczności?

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Teraz to czy zostanie upubliczniony to już raczej bez większego znaczenia.

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Nawet nie znacie szczegółów tego dodatku a już twierdzicie że miał by byc lepszy od G2 NK oO Bez jaj :D

Akurat te demoniczne potwory wyglądają mega słabo, np wilk :P i te salamandry przy wodospadzie (nawet nie wiem co to jest jakiś mutant jaszczur :lol2:)

Z przecieków fabularnych jest kilka informacji, wielu rzeczy można się domyśleć.

Gizbor17

Gizbor17

Użytkownicy
janusz grafiki
posty352
Propsy493
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • janusz grafiki
https://www.youtube.com/watch?v=cvwidFnmClM

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
I tu po raz kolejny ujawnia się głupota PB. Robią milion pięćset Risenów, robią Elexa, a tak trudno było odświeżyć silnik G1 i wydać dodatek? Chociażby na same PC? Mieli już masę rzeczy zrobionych, zarobili by mimo wszystko a co najważniejsze możliwe, że odzyskaliby zaufanie graczy. Bo wątpię aby ten dodatek nie był na poziomie G1 i G2NK.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Bo wątpię aby ten dodatek nie był na poziomie G1 i G2NK.
Kuba, błagam cię ...

Nawet nie masz pojęcia ile było oskryptowane w tym dodatku, równie dobrze PB mogli mieć tylko sam zarys fabuły

O JAKOŚCI GIER NIE DECYDUJE WYDANIE NA JAKIM SILNIKU

Nie mam pojęcia czemu zakładasz że ten dodatek mógłby byc lepszy od gier pb aktualnych   :pokerface:

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Akurat kieruje się innymi przesłankami niż silnikiem twierdząc, że ten dodatek mógł być lepszy od G2.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Jak ktoś będzie miał linki do tego ukradzionego dodatku proszę o PW. :D

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Dołączam się do prośby :D

Post połączony: 2017-01-08, 17:00
Czy tylko mi ten link już nie działa?

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Akurat kieruje się innymi przesłankami niż silnikiem twierdząc, że ten dodatek mógł być lepszy od G2.
Wiesz, fabularnie opowiadałby o tym że plaga demonów opanowała GD. Brzmi znajomo?  :lol:  Przecież g2 też o tym opowiada, tylko mniej demonów tam jest, a smoki i orki. Więc patrząc na G2 + NK raczej na pewno całościowo byłby lepszy.

A dodatek byłby krótszy niż podstawka g2, to jest pewne   Tylko GD byłaby w klimatach 1

thedagon

thedagon

Użytkownicy
posty88
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Również poprosiłbym o ten link  :D

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy593
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie proście o linki bo dodatku nikt nie ma poza garstką rosjan (i PB). Publicznie wyciekły jedynie screeny i informacje.

Szaromrok

Szaromrok

Użytkownicy
posty71
Propsy65
Profesjabrak
  • Użytkownicy

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry