[media]
https://www.youtube.com/watch?v=d5M6eykCPfg
[/media]
Nowy film o Dragon Ball Z... tym razem to nie spin off, tylko wypełnienie luki po walce z Majin Buu, wedle mangi pomiędzy rozdziałami 517 i 518, zapewne obejrzę, ale jakoś nie czuję się specjalnie przyciągany, mania na DBZ mi przeszła, teraz widzę o wiele lepsze anime (^.^)
BTW. Słyszałem że ponoć sam Akira się zajął/mocno pomagał scenariuszem, więc może coś z tego wyjść. Sam tytuł ドラゴンボール: 最強、始動 znaczy najsilniejszy początki, lub coś w tym stylu, co mi nie pasuje w tak wysoko rozwiniętej historii, no zobaczy się co z tego wyjdzie.
No i premiera, 30 marca 2013.
A jeszcze wracając do Art Sworda - rozwaliło mnie to, że niby wszyscy na początku gry uzyskali swój prawdziwy wygląd z rzeczywistego świata, a mimo to większość bohaterów, którzy się przewijają to typowe pakery i inni rycersko-fantasy wyglądający bohaterowie. No, a przecież wokół powinny być przede wszystkim pryszczate grubaski, wychudzone i aspołeczne nerdy, płaczące za mamą. No i kobiet powinno być nie więcej niż 5%, a wyglądem nie powinny się szczególnie różnić od tych facetów
No czyli generalnie powinniśmy mieć widok podobny jak na politechnikach
Szczególnie, że graczy było na początku tylko 10k, ci którzy jakimś cudem zdobyli egzemplarz gry, a więc największe nerdy z nerdów - normalni ludzie nie rozkładają namiotów pod sklepem, żeby spędzić całą noc w kolejce po grę MMO.
Mylisz pojęcia, to nie jest zwykła gra komputerowa, to full dive in. Już na początku możemy się domyślić że sprzęt do tego do najtańszych nie należy jeden z bohaterów drugoplanowych wspomina że to jego pierwszy full dive in - znaczy że to nowość i zapewne ciągle jest "na topie" świadczy o tym również fakt że SOA jest PIERWSZĄ grą wykorzystująca w pełni potencjał tej maszynki stworzonej przez twórcę gry.
No i kobiet powinno być nie więcej niż 5%, a wyglądem nie powinny się szczególnie różnić od tych facetów
No czyli generalnie powinniśmy mieć widok podobny jak na politechnikach
Kobiet wcale tak wiele nie ma, dominują mężczyźni, nie wiem jak mogło Ci się to nie rzucić w oczy, zazwyczaj w grupie jest jedna góra dwie dziewczyny na pięciu/sześciu chłopaków, o ile jakakolwiek jest. A to że wyglądają przynajmniej przyzwoicie... Japończycy w anime zawsze leczą swoje kompleksy w sprawach kobiet, spotkałem już trochę kobiet z tego kraju i żeby to tak jakoś delikatniej ująć - gdyby uroda była grzechem to trawiłyby one do nieba z całą pewnością. W każdym razie większość, bo widywałem i ładne.
Szczególnie, że graczy było na początku tylko 10k, ci którzy jakimś cudem zdobyli egzemplarz gry, a więc największe nerdy z nerdów - normalni ludzie nie rozkładają namiotów pod sklepem, żeby spędzić całą noc w kolejce po grę MMO.
Ponownie muszę przypomnieć że to nowość, zdziwiłbyś się gdybym Ci powiedział jak bardzo ludzie świrują na punkcie nowości. Spotkałem kiedyś osobę która stała przez całą nocą po grę... nie wiedząc nawet z jakiego gatunku ona jest, nie mówiąc już nic o fabule czy coś.