Nowe wiadomości w działach podrzędnych działów podrzędnych się nie wyświetlają na stronie głównej jako najnowsze posty.
Dlatego korzysta się z
"Nowe posty"Myślałem że to tajny - będąc wylogowanym nie widziałem go.
Do tajnego nie masz dostępu. Widoczność dla gości już dodałem.
Jestem zdania by wykupić domenę (10 zł około) dzienscreena.pl
Nie widzę jakiegokolwiek zysku w porównaniu do adresu themodders.org/dzienscreena.
O ile kupno domeny nie byłoby problemem, to taki adres za to miałby nieporównywalnie niższa rangę od naszego. Pod tym względem byłby nie lepszy od zakładania polskiezloteinnosy.pl. To bardzo zły pomysł.
tyle miejsca na serwerze można chyba nawet od Zdunka spróbować załatwić
To nie problem, mógłbym nawet udostępnić na swoim.
i na tym postawić skrypt (...) Wymagało by to stworzenia odpowiedniego skryptu.
*
, wynająć programistę który napisze skrypt i postawić go tam
No chyba że ktoś sam to napisze za darmo. Chętnie to zobaczę.
Spróbuję wykonać jakieś wstępne szkice jak to bym widział.
Robiąc szkic, a nie mając programisty który to zaimplementuje, tylko zmarnujesz czas. Albo to napisz, albo znajdź kogoś kto to napisze, albo sobie lepiej odpuść.
Oczywiście udział w ankiecie wymagałby autoryzacji. Proponuję albo konto z theModdders
Nie wchodzi w grę z dwóch powodów. Po pierwsze autoryzacja w smf jest złożona i nieprzystosowana do działania w roli serwera autoryzacji, a po drugie ten event ma sens tylko przy udziale osób spoza forum. A one nie będą się specjalnie do tego rejestrować. Osobiście uważam że wymaganie jakiejkolwiek rejestracji jest złe. Systemy w stylu OpenID (jak Facebook) byłyby jakimśtam kompromisem. Ale oprócz nich musiała by być też opcja głosowania bez konta, po prostu potwierdzając głos klikając na link który byłby wysyłany na podany adres email (który musiałby być unikatowy). Maile można by zapisywać w bazie i na koniec usunąć te głosy, które były zatwierdzane z kont email należących do podejrzanych dostawców (prawdopodobnie tymczasowych).
Nie trzeba by było oceniać wszystkich projektów, jednak po wybraniu kategorii trzeba by było ocenić wszystkie w danej kategorii.
Uważam że to głupi pomysł. Tak kiedyś działał system oceniania na Youtube. Ale szybko zauważyli, że dużo osób ma tendencję do wybierania ocen z krawędzi skali, tym samym sprawiając że głosy osób bardziej umiarkowanych mocno traciły na znaczeniu. Dlatego zmienili system na binarny: lubię / nie lubię. Biorąc pod uwagę że DS jest mało popularny uważam że najlepszy jest sposób głosowania o jakim wspomniał Werewolf. Bezpośredni wybór najlepszego moda. Nie ocenianie każdego z nich a potem zabawa w liczenie i porównywanie średnich.