Głosów w sumie: 88
O temacie
Autor Halk_Hogan_PL
Zaczęty 25.05.2014 roku
Wyświetleń 558016
Odpowiedzi 1517
MajkeI
Halk_Hogan_PL
Bardzo ciekawi mnie jakie rozwiązanie zastosujesz w lasach Taki pomysł mam dla Ciebie, żeby zrobić lasy ciemne i ponure a w nocy żeby było kompletnie niewidocznie.TO by było super Zawsze mnie wkurzało że w nocy wszystko było widoczne
Maciej
@Halk, chodzi mi o np zmienienie zbroi u kilku NPC
Ruffin a ja nigdy nie zrozumiem ludzi ktorzy chca miec w gothicu kolorowo
chicken RaveN Studio
Doktorszalonym
Leinnan Administrator
Co do budynków w Khorinis, one aż się proszą aby je zrobić po gutkowemu:http://wypierpapier.blogspot.com/2009/07/polished-building-mod.htmlhttp://wypierpapier.blogspot.com/2011/04/polished-buildings-mod-3-czesc.htmlChodzi o wymodelowane belki, okna, odpowiednie przetarcia i wygięcia, itd.
Fabio The Modders
Może zrób dwie wersję
inż. Avallach Administrator
Cytat: Pagan w 2014-06-08, 17:39Co do budynków w Khorinis, one aż się proszą aby je zrobić po gutkowemu:(...)Chodzi o wymodelowane belki, okna, odpowiednie przetarcia i wygięcia, itd.Chętnie bym tak zrobił ale niestety silnik gry na to nie pozwala, gra wtedy by była nie grywalna bo by było za dużo face a wtedy fpsy by drastycznie spadły, obecnie już Khorinis ma zbyt dużo poly a co dopiero po takiej przeróbce ;D
Co do budynków w Khorinis, one aż się proszą aby je zrobić po gutkowemu:(...)Chodzi o wymodelowane belki, okna, odpowiednie przetarcia i wygięcia, itd.
Cytat: Halk_Hogan_PL w 2014-06-08, 17:42Cytat: Pagan w 2014-06-08, 17:39Co do budynków w Khorinis, one aż się proszą aby je zrobić po gutkowemu:(...)Chodzi o wymodelowane belki, okna, odpowiednie przetarcia i wygięcia, itd.Chętnie bym tak zrobił ale niestety silnik gry na to nie pozwala, gra wtedy by była nie grywalna bo by było za dużo face a wtedy fpsy by drastycznie spadły, obecnie już Khorinis ma zbyt dużo poly a co dopiero po takiej przeróbce ;DNa jakiej podstawie tak twierdzisz? Wykonywałeś jakiekolwiek testy? Nie wydaje mi się żeby "Khorinis miało zbyt dużo poly", powiedziałbym że wręcz przeciwnie - możnaby właśnie bardzo dużo dorzucić.
Jaki masz komputer? Bo ktos ze starszym komputerem moze miec zaciecia, jak w przypadku l'edition
Nie przesadzaj z iloscia poly, bo pewnie twoj mod na starszych kompa juz tnie. Ja jestem za aby nie ulepszac khorinis.
Draks
Ja jestem za powiększeniem, czy tam polepszeniem Khorinis! Nie zapomnij kto Ci pomagał z Grzybami