Dziękuję za temat, tak to ja, varon we własnej osobie, udawałem debila żeby mnie nie nakryli, jestem zadowolony z przebiegu tej jakże ekscytującej dyskusji, zrobiłem na was test, tak!, podawając się za kogoś innego prowokowałem was i przez co teraz wiem że niektórzy z was(za przeproszeniem) jest pół mózgowcami, a niektórzy mają jeszcze coś dobrego w sobie(nie wiem jak to nazwać), nie powiem kto jest dobry a kto nie, sami sobie odpowiedzcie na to pytanie przeglądając temat od pierwszego postu do tego którego właśnie czytacie, nie rozumiem tylko jednego: z kąd niektóre osoby mogą mnie oceniać w tej chwili jeżeli od dawna nie widzieliście moich prac? no chyba że na forum jest jakiś jasnowidz w co wątpię, mam nadzieję ze osoby "nieogarnięte" kiedyś mnie zrozumią i przestaną mnie prześlanować, przyznaję, w początkach zachowałem się jak bachor, ale to przez moją wysoką ambicję, nie spodziewałem się że będzie tak ciężko, a tutaj prawdziwa historia jak to się wszystko zaczęło:
Była zima, zabierałem laptopa siostry i grałem w gothic 2 nk, przeszedłem raz a potem zachciałem zagrać drugi ale z użyciem kodów i wprowadzeniem paru zmian w swiecie, chodziło o to że wykonywałem misje, każdego napotkanego człowieka wskrzeszałem( nawet poszukiwaczy) i zamieniałem ich w albo maga ognia albo nowicjusza, rozplanowywałem sobie bitwy, podbijałem wioski i miasta, i tak było całą grę, ale w końcu nie było już czego podbijać, pomyślałem o gothic mroczne tajemnice, to ta modyfikacja dała mi wiele do myślenia, pomyślałem: zrobię sobie własnego moda, odpaliłem neta, ściągnąłem mdk i gomana i szukałem czegoś czego tam wcale nie było, nie wiedziałem wtedy co to jest model 3d, ani co to tekstura, myślałem ze wszystko to co jest w grze to taki obrazek który przybiera kształty( wiem, głupie ale sami sobie przypomnijcie jak wam się to początkowo wyobrażało), potem zacząłem czytać i wyczytałem co do czego itd, pomyślałem, zaplanuję sobie moda i go wykonam, wypisałem całą listę i chciałem to zrealizować, co do tytanów to taka ciekawostka: osoby które grały w risena będą wiedziały, w risen pod koniec było trzeba zdobyć zbroję tytanów, ta zbroja leżała akurat dla człowieka, pomyślałem żeby zrobić coś w rodzaju żywiołaków, np: człowiek z texturą magmową w zbroi( wy myśleliście ze dam tytany z god of war'a? wiem, tak się kojażyło, ale nie!). W pewnym momencie zaatakowaliście moją stronę( przyznam była fatalna

) zhakowaliscie ją, za co duchowo wam dziękuję bo zrozumiałem że strona nie podobała się i powinienem zrobić nową, lepszą. zrobiłem nową to po pewnym czasie zamknąłem ją z powodu braku dostępu do bazy mysq, założyłem nową, może i nie wyglądała super ale juz miała ręce i nogi, no i zhakowaliscie mi ją, potem ją odbiłem( przy okazji zhakowaliscie mi emaila,facebooka, ale przeprosiłem i emaila oddaliście po czym pomyślałem żeby was nastraszyć( głupie posunięcie) i kazałem koledze coś pokombinować, bezczelnie aztek podał się za niego i udawał ze hakuje a ja głupi dałem mu admina na mojej stronie i już był koniec, potem zniknąłem z internetu, w między czasie sawik mi podsunął pomysł o zmianie silnika gothica przez co będzie lepsza grafika i większe możliwości, posłuchałem go i znalazłem irrlicht'a, niestety nie był zbyt wzbogacony edytor więc dałem go do kosza, potem szukałem czegoś potężnego, znalazłem UDK, ściągnąłem i zacząłem coś kombinować, zaimportowałem kilka modeli do UDK od gothica ale dostałem wiadomość o wcześniej rozpoczętym takim projektem, zrezygnowałem( i bardzo dobrze) i zacząłem tworzyć własny projekt który realizuje do dzisiaj, przy okazji się dużo nauczyłem i spoważniałem, dzięki wam się zmieniłem. Ale niestety pewien ślad który mnie irytuje został tutaj na forum i zapewne każdy wie o jaki chodzi, prosiłem przez sawika o schowanie to z powrotem wrócił, może kiedyś uda mi się z wami dogadać i schowacie ten temat, chyba nic więcej nie muszę mówić, może niektóre osoby źle poinformowane o zaszłym zdarzeniu będą już wiedziały jaka jest prawda.
PS do administracji: moim zdaniem powinniście utworzyć cenzurę na słowa wulgarne bo to źle świadczy o stronie.
mam nadzieję że zakopiemy topór wojenny, dziękuję niektórym osobom że nie dobijały mojej osoby, ale postawiły się po mojej stronie, jest to dowód na wysoko postawioną wiedzę i osoby które czują.
pozdrawiam