VARON AGAIN. 51001 169

O temacie

Autor eto

Zaczęty 23.03.2013 roku

Wyświetleń 51001

Odpowiedzi 169

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
No i bardzo dobrze. W przeciwieństwie do realnego życia, taka internetowa niesprawiedliwość z jaką tutaj ostro walczycie, nie czyni żadnej szkody. Są ludzie którzy wchodza na forum żeby odpocząć i się wyluzować, nie rozumiem czemu mają cierpieć, bo PRZECIEŻ TAK MUSI BYĆ, BO TAK JEST SPRAWIEDLIWIE.

Zuben50

Zuben50

Użytkownicy
posty21
Propsy22
  • Użytkownicy
Dziękuję za temat, tak to ja, varon we własnej osobie, udawałem debila żeby mnie nie nakryli, jestem zadowolony z przebiegu tej jakże ekscytującej dyskusji, zrobiłem na was test, tak!, podawając się za kogoś innego prowokowałem was i przez co teraz wiem że niektórzy z was(za przeproszeniem) jest pół mózgowcami, a niektórzy mają jeszcze coś dobrego w sobie(nie wiem jak to nazwać), nie powiem kto jest dobry a kto nie, sami sobie odpowiedzcie na to pytanie przeglądając temat od pierwszego postu do tego którego właśnie czytacie, nie rozumiem tylko jednego: z kąd niektóre osoby mogą mnie oceniać w tej chwili jeżeli od dawna nie widzieliście moich prac? no chyba że na forum jest jakiś jasnowidz w co wątpię, mam nadzieję ze osoby "nieogarnięte" kiedyś mnie zrozumią i przestaną mnie prześlanować, przyznaję, w początkach zachowałem się jak bachor, ale to przez moją wysoką ambicję, nie spodziewałem się że będzie tak ciężko, a tutaj prawdziwa historia jak to się wszystko zaczęło:

Była zima, zabierałem laptopa siostry i grałem w gothic 2 nk, przeszedłem raz a potem zachciałem zagrać drugi ale z użyciem kodów i wprowadzeniem paru zmian w swiecie, chodziło o to że wykonywałem misje, każdego napotkanego człowieka wskrzeszałem( nawet poszukiwaczy) i zamieniałem ich w albo maga ognia albo nowicjusza, rozplanowywałem sobie bitwy, podbijałem wioski i miasta, i tak było całą grę, ale w końcu nie było już czego podbijać, pomyślałem o gothic mroczne tajemnice, to ta modyfikacja dała mi wiele do myślenia, pomyślałem: zrobię sobie własnego moda, odpaliłem neta, ściągnąłem mdk i gomana i szukałem czegoś czego tam wcale nie było, nie wiedziałem wtedy co to jest model 3d, ani co to tekstura, myślałem ze wszystko to co jest w grze to taki obrazek który przybiera kształty( wiem, głupie ale sami sobie przypomnijcie jak wam się to początkowo wyobrażało), potem zacząłem czytać i wyczytałem co do czego itd, pomyślałem, zaplanuję sobie moda i go wykonam, wypisałem całą listę i chciałem to zrealizować, co do tytanów to taka ciekawostka: osoby które grały w risena będą wiedziały, w risen pod koniec było trzeba zdobyć zbroję tytanów, ta zbroja leżała akurat dla człowieka, pomyślałem żeby zrobić coś w rodzaju żywiołaków, np: człowiek z texturą magmową w zbroi( wy myśleliście ze dam tytany z god of war'a? wiem, tak się kojażyło, ale nie!). W pewnym momencie zaatakowaliście moją stronę( przyznam była fatalna :lol:  ) zhakowaliscie ją, za co duchowo wam dziękuję bo zrozumiałem że strona nie podobała się i powinienem zrobić nową, lepszą. zrobiłem nową to po pewnym czasie zamknąłem ją z powodu braku dostępu do bazy mysq, założyłem nową, może i nie wyglądała super ale juz miała ręce i nogi, no i zhakowaliscie mi ją, potem ją odbiłem( przy okazji zhakowaliscie mi emaila,facebooka, ale przeprosiłem i emaila oddaliście po czym pomyślałem żeby was nastraszyć( głupie posunięcie) i kazałem koledze coś pokombinować, bezczelnie aztek podał się za niego i udawał ze hakuje a ja głupi dałem mu admina na mojej stronie i już był koniec, potem zniknąłem z internetu, w między czasie sawik mi podsunął pomysł o zmianie silnika gothica przez co będzie lepsza grafika i większe możliwości, posłuchałem go i znalazłem irrlicht'a, niestety nie był zbyt wzbogacony edytor więc dałem go do kosza, potem szukałem czegoś potężnego, znalazłem UDK, ściągnąłem i zacząłem coś kombinować, zaimportowałem kilka modeli do UDK od gothica ale dostałem wiadomość o wcześniej rozpoczętym takim projektem, zrezygnowałem( i bardzo dobrze) i zacząłem tworzyć własny projekt który realizuje do dzisiaj, przy okazji się dużo nauczyłem i spoważniałem, dzięki wam się zmieniłem. Ale niestety pewien ślad który mnie irytuje został tutaj na forum i zapewne każdy wie o jaki chodzi, prosiłem przez sawika o schowanie to z powrotem wrócił, może kiedyś uda mi się z wami dogadać i schowacie ten temat, chyba nic więcej nie muszę mówić, może niektóre osoby źle poinformowane o zaszłym zdarzeniu będą już wiedziały jaka jest prawda.

PS do administracji: moim zdaniem powinniście utworzyć cenzurę na słowa wulgarne bo to źle świadczy o stronie.

mam nadzieję że zakopiemy topór wojenny, dziękuję niektórym osobom że nie dobijały mojej osoby, ale postawiły się po mojej stronie, jest to dowód na wysoko postawioną wiedzę i osoby które czują.

pozdrawiam

Rahim

Rahim

Użytkownicy
Perma ban xD
posty32
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Perma ban xD
Zostal sprowokowany. Nawet w naszym pojebanym Polskim prawie jest jakas ugoda dla sprowokowanych.

Nie wszyscy zostali obdarzeni taką samą inteligencją czy zaparciem. Wy cisneliscie beke, prowokowaliscie, on dal sie sprowokowac nie wiedząc, iż jest to beka i prowo. Uniosl sie nerwami (co jest często obserwowalne w wieku dojrzewania czy gimbazie), co prawda niepotrzebnie ale za winą prowokatorów.

@UP co do realnosci w internecie. Jakby nie patrzec, internet jest częścią życia realnego i czym, co istnieje w swiecie realnym. Poza tym - ja nie wymagam. Po prostu zrozumcie go, i spojrzcie na Wasz punkt widzenia z... innego punktu widzenia.

Wpolskim prawie jest też zakazane wiele rzeczy które zrobił Aztek z resztą by mu dopiec i gdyby Varon nie był za przeproszeniem debilem mógł by jeszcze was udupić, Aztek wykorzystałhasło i maila który varon podał tutaj przy rejsetracji by następnie włamać mu się na jego strone, fb i maila czego robić nie powinienen.

Zapraszam na forum Opactwo RPG Makera.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca

Werewolf

VARON AGAIN.
#103 2013-03-31, 13:32(Ostatnia zmiana: 2013-03-31, 13:33)
No i bardzo dobrze. W przeciwieństwie do realnego życia, taka internetowa niesprawiedliwość z jaką tutaj ostro walczycie, nie czyni żadnej szkody. Są ludzie którzy wchodza na forum żeby odpocząć i się wyluzować, nie rozumiem czemu mają cierpieć, bo PRZECIEŻ TAK MUSI BYĆ, BO TAK JEST SPRAWIEDLIWIE.

A w czym jest cierpienie tych ludzi? W tym, ze Gotyk, Varon, Werewolf wejda, i skrobna posta? Moze madrego, moze nie, ale nie szkodliwego. I gdzie ich cierpienie?

Zreszta, nie interesuje Cie sprawiedliwosc dla tych, a cierpienie tych juz tak? Co to jest? Jakies wzajemne kolko lizania sobie dupy?

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Dziękuję za temat, tak to ja, varon we własnej osobie, udawałem debila żeby mnie nie nakryli, jestem zadowolony z przebiegu tej jakże ekscytującej dyskusji, zrobiłem na was test, tak!, podawając się za kogoś innego prowokowałem was
Pff, kiepski początek, ale jeszcze nie przeczytałem reszty, oby było lepiej. Najpierw Wowoz twierdzi że cię prowokował, teraz ty że prowokowałeś Wowoza dając się prowokować. Świetnie ilustruje to pewien trend na forum, kiedy gdy ktoś zaprezentuje swój przebłysk nieogarnięcia, potem twierdzi że to było prowo / beka :lol2:

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Masz avallach swoja sprawiedliwosc, twoje potomstwo teraz bedzie nam mowic co wypada a co nie
piękne combo, piekny widok. brawo

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
zmieniłem zdanie. zbanować debila na trzy lata.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

VARON AGAIN.
#107 2013-03-31, 13:37(Ostatnia zmiana: 2013-03-31, 13:38)
-ty idoto, nie jestem waronem, co cię bija tłuczkiem?!
-Karol powiedz o co chodzi?
-weź spierdalaj idioto z tłustymi włosami
-Karol dlaczego się denerwujesz?
-haha strolloealem was i sprowokowalem wszystkich.

Twoja logika kurwa :lol2:  gościu ty nadal nic nie rozumiesz? Weź wróć za parę lat.

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zaraz zacznie się wysyp ludzi co się ujawnią :lol2:
Bułczan dobrze prawi, jakby nie patrzeć TM to TM, właśnie odróżnia się tym od pozostałego syfu w internecie że rządzi się swoimi prawami, Varon wcale nie zmądrzał, przecież zwyzywał Wowoza tylko za to że "oskarżył" go o bycie Varonem.
Wcześniejszy ban był permamenty, pozatym on sam również nie wyraził poprawy, chociażby oskarżając na forum leveldesign.pl TM o kradzież jego pomysłu.

Gość który dostanie dożywocie za np. zabójstwo, już do końca życia siedzi w więzieniu, tak samo jak z perm banem.

Zuben50

Zuben50

Użytkownicy
posty21
Propsy22
  • Użytkownicy
-ty idoto, nie jestem baronem, co cię bija tłuczkiem?!
-Karol powiedz o co chodzi?
-weź spierdalaj idioto z tłustymi włosami
-Karol dlaczego się denerwujesz?
-haha strolloealem was i sprowokowalem wszystkich.

Twoja logika kurwa :lol2:

no comment :facepalm:  

jak nie rozumiecie to nie, ja napisałem swoje, możecie mnie obrażać,prześlanować i inne podobne, ale wtedy będzie dowód na głupotę niektórych z was, napisałem całą prawdę, nikt więcej nie wie, powinniscie to docenić.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Nazywam się Tomasz, jestem prowokatorem.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Ale to co napisałeś tyczy się twojej "kariery", a nie twojej moralnej i internetowoegzystencjalnej poprawy i nie dostarcza argumentów potwierdzających regule, która avallach tak bardzo pielęgnuje. Jakby nie patrzeć gotyk też robi z siebie teraz głupka pisząc takie posty. No chyba ze zaraz się dowiemy, ze jesteśmy prowokowani haha

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Ale ja nie jestem prowokatorem z zawodu : O

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z zawodu jesteś ogrodnikiem, znamy to

Rahim

Rahim

Użytkownicy
Perma ban xD
posty32
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Perma ban xD
Nazywam się Tomasz, jestem prowokatorem.
I masz za to propsa XD

Zapraszam na forum Opactwo RPG Makera.

Zuben50

Zuben50

Użytkownicy
posty21
Propsy22
  • Użytkownicy

Zuben50

VARON AGAIN.
#115 2013-03-31, 14:03(Ostatnia zmiana: 2013-03-31, 14:14)
Myślałem że nie będę miał co robić w niedzielę, a tu taka lektura warta przeczytania się tworzy  :lol:

szczerze mówiąc to byłem raz na policji jeszcze za czasów naszych wielkich sprzeczek( potocznie nazywanych wojną) to na komisariacie nie mogłem drzwi otworzyc, chyba się zacieły i niestety ale musiałem odjechać, ale i tak dobrze bo nie posunąłem "wojny" jeszcze dalej, teraz przynajmniej są szanse na pokój

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
szczerze mówiąc to byłem raz na policji jeszcze za czasów naszych wielkich sprzeczek( potocznie nazywanych wojną) to na komisariacie nie mogłem drzwi otworzyc, chyba się zacieły i niestety ale musiałem odjechać, ale i tak dobrze bo nie posunąłem "wojny" jeszcze dalej, teraz przynajmniej są szanse na pokój
pojade klasykiem: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
:lol:  
A jesteś wstanie mi odpowiedzieć na moje zarzuty? Jakbys nie mógł ich znaleźć to przedstawię ci je jeszcze raz: czym nie zasługujesz bana na tym forum? I gdzie twoja rzekoma poprawa?

Zuben50

Zuben50

Użytkownicy
posty21
Propsy22
  • Użytkownicy
:lol:  
A jesteś wstanie mi odpowiedzieć na moje zarzuty? Jakbys nie mógł ich znaleźć to przedstawię ci je jeszcze raz: czym nie zasługujesz bana na tym forum? I gdzie twoja rzekoma poprawa?

- nie, nie zasługuję na bana

- poprawiłem się w znacznym stopniu, oj chyba skleroza, przypomij sobie jak ja się zachowywałem te 3 lata temu

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

VARON AGAIN.
#119 2013-03-31, 14:22(Ostatnia zmiana: 2013-03-31, 14:24)
właśnie po przeczytaniu tego tematu jakoś tej poprawy nie widzę. Zajebiste argumenty. Broda :F

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry