Próba prowokacji Pagana 9703 41

O temacie

Autor Leinnan

Zaczęty 4.03.2013 roku

Wyświetleń 9703

Odpowiedzi 41

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome

Leinnan
Administrator

Próba prowokacji Pagana
2013-03-04, 22:55(Ostatnia zmiana: 2013-03-06, 11:15)
[indent] http://www.himavanti.org/pl/c/artykularnia/papiez-benedykt-xvi-skazany-na-25-lat-pozbawienia-wolnosci

1. Utrzymywanie i kierowanie ogólnoświatowym totalitarnym,  przymusowym reżimem, który uciska swoich członków za pomocą gróźb  budzących strach i szkodzących zdrowiu.

2. Utrzymywanie siejącego śmierć zakazu używania prezerwatyw także wtedy, kiedy istnieje zagrożenie zakażeniem HIV/AIDS.

3. Utworzenie i utrzymywanie ogólnoświatowego systemu tuszowania i  ułatwiania przestępstw seksualnych przez księży katolickich, co jest  pożywką dla coraz to nowych przestępstw.

4. Odpowiedzialność za ludobójstwo indiańskich, niechrześcijańskich dzieci w Kanadzie.

Ciekawe czy to w ogóle dojdzie do skutku, na Zachodzie podobno o tym głośno.
 [/indent]

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

Próba prowokacji Pagana
#2 2013-03-04, 23:05(Ostatnia zmiana: 2013-03-04, 23:06)
4. Odpowiedzialność za ludobójstwo indiańskich, niechrześcijańskich dzieci w Kanadzie.

O jakim ludobójstwie mowa?

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

Próba prowokacji Pagana
#3 2013-03-04, 23:08(Ostatnia zmiana: 2013-03-04, 23:11)
Nie lubię instytucji kościoła, ale co ty pierdolisz człowieku? Totalitarzym to: "zrób to albo cię zapierdolę" a nie "zrób to bo bedziesz miał grzech". Litości, nikt nikogo nie zmusza do przestrzegania katolowych praw.
Jak nie umiesz rozróżnić zakazu prawnego, gdzie po jego złamaniu będziesz odpowiadał realnie za swój czyn, a zakazu moralnego, gdzie jedyną konsekwencją mogą być wyrzuty sumienia, to kurwa przestań pierdolić te głupoty, bo na prawdę nie mogę już czytać internetowych spiskowcow.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Próba prowokacji Pagana
#4 2013-03-04, 23:09(Ostatnia zmiana: 2013-03-04, 23:10)
jan paweł drugi... zabija małe dzieci?

joga, tantra, uzdrawianie! Ta stronka to takie "prowo", tak?

Nie lubię instytucji kościoła, ale co ty pierdolisz człowieku? Totalitarzym to: "zrób to albo cię zapierdolę" a nie "zrób to bo bedziesz miał grzech". Litości, nikt nikogo nie zmusza do przestrzegania katolowych praw.
tak w sumie to "zrób to albo cię zapierdolę" wydaje mi się być atrakcyjną ofertą przy "zrób to albo będziesz cierpiał nieskończoność czasu po śmierci" :lol:

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu

O jakim ludobójstwie mowa?
http://papiez.wiara.pl/doc/376995.Benedykt-XVI-wyrazil-ubolewanie-z-powodu-naduzyc-ludzi-Kosciola

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Nie wierzę że ktoś traktuje to na poważnie... Nawet komentarz byłby stratą czasu.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
W koncu to link od gimbusa, on tak samo jak zelazko wierzy w teorie spiskowe, wyznajde poglady nacjonalistyczne i przesadnie jara sie wikingami :facepalm:  po co zwracacac na cos takiego uwage

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pragnę uroczyście przekazać moje 8 zebranych propsów na ręce Gimbusa, jako nagrodę za udane prowo :lol2:

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Żelazko

Próba prowokacji Pagana
#9 2013-03-05, 15:36(Ostatnia zmiana: 2013-03-05, 16:17)
W koncu to link od gimbusa, on tak samo jak zelazko wierzy w teorie spiskowe, wyznajde poglady nacjonalistyczne i przesadnie jara sie wikingami :facepalm:  po co zwracacac na cos takiego uwage

Weź napraw te zdanie bo brzmi jakbym był nacjonalistą i jarał się wikingami. Co do teorii spiskowy nie wiem gdzie jest zlazłeś w moich postach...

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!

Luk
DreamVader 2

Próba prowokacji Pagana
#10 2013-03-05, 15:39(Ostatnia zmiana: 2013-03-05, 15:42)
Spoiler
[indent] http://www.himavanti.org/pl/c/artykularnia/papiez-benedykt-xvi-skazany-na-25-lat-pozbawienia-wolnosci

1. Utrzymywanie i kierowanie ogólnoświatowym totalitarnym,  przymusowym reżimem, który uciska swoich członków za pomocą gróźb  budzących strach i szkodzących zdrowiu.

2. Utrzymywanie siejącego śmierć zakazu używania prezerwatyw także wtedy, kiedy istnieje zagrożenie zakażeniem HIV/AIDS.

3. Utworzenie i utrzymywanie ogólnoświatowego systemu tuszowania i  ułatwiania przestępstw seksualnych przez księży katolickich, co jest  pożywką dla coraz to nowych przestępstw.

Ciekawe czy to w ogóle dojdzie do skutku, na Zachodzie podobno o tym głośno.
 [/indent]
Wybacz. Szanuję twoją drogę- ateizm, ale powiedz szczerze. Czy ty w to wierzysz? Jeżeli ten artykuł był prawdziwy to, jakim cudem znajdują się tam określenia takie jak: "katolickich brzydali"
Żadna gazeta nie używa słowa "brzydal", no chyba, że chce aferę zrobić, ew. przyciągnąć tym słowem uwagę do dennego art.. Drugie. Dlaczego to fake? Primo "U nas się milczy na ten temat"- a Kopernik była kobietą. Znam polskie media i internet i wierz mi- jakby to była prawda to by o tym gadali w TV, radiach, serwisach informacyjnych etc. ACTA było niby za zamkniętymi drzwiami robione i się dowiedzieli m. in. Polacy, więc jakim cudem ta niby "znana i realna instytucja stojąca na równi z trybunałem konstytucyjnym" nie pojawiła się nigdzie. Wybacz, ale to są durnoty jak to, że jeżeli będzie czarnoskóry papież to koniec świata będzie. Bzdury

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Próba prowokacji Pagana
#11 2013-03-05, 15:47(Ostatnia zmiana: 2013-03-05, 15:56)
Luk, mam wrażenie że nie rozumiesz tematu.
Artykuł nie jest "fałszywy". Każdy może sobie napisać jakiś artykuł. Istnieje naprawdę, pod prawdziwym adresem, tytułem i autorstwem. Fałszywa nie musi być też treść. Jak jest tam opisane, każdy może sobie założyć taki trybunał i wydawać wyroki, inna sprawa że nikt nie musi się nimi przejmować. Równie dobrze mógłbym skazać się na śmierć przez odwodnienie za charakter twoich żartów. To chyba oczywiste że żaden poważny prawnik nawet nie przyznałby się do związku z tworem o takiej nazwie. Tym bardziej żaden rząd, a już zwłaszcza rząd Watykanu pod którego jurysdykcję należy Ratzinger (i którego jest przecież głową).

Odpowiedniejszym określeniem byłoby "głupi i naiwny", choć epitetów można by uzbierać całkiem sporo.

//edit: ten sam trybunał skazał na tą karę królową Anglii, Elżbietę II.

Rybopiotr, rozumiem że jesteś gimnazjalistą, ale do tej pory miałem wyższe mniemanie o poziomie jaki przedstawiasz... To jest tak żenujące że nawet 1 kwietnia wzbudziłoby raczej tylko niesmak, biorąc pod uwagę że najwyraźniej wziąłeś to na poważnie i w żaden sposób nie zweryfikowałeś ważności tego "wyroku".

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!

Luk
DreamVader 2

Próba prowokacji Pagana
#12 2013-03-05, 15:59(Ostatnia zmiana: 2013-03-05, 16:00)
W sumie miałem na myśli to co ty, tylko może źle opisałem.

BTW
Na przyszłość będę pamiętał o tagu
Spoiler

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Tak wiem, głupi żart z tym artykułem. Spójrzcie jednak na ten piękny bulwers co poniektórych :lol2:

W koncu to link od gimbusa, on tak samo jak zelazko wierzy w  teorie spiskowe, wyznajde poglady nacjonalistyczne i przesadnie jara sie  wikingami po co zwracacac na cos takiego uwage                                        

Po kolei:
jak zelazko wierzy w  teorie spiskowe
Przykłady, bez owijania w bawełnę i szukania pomiędzy wersami.

wyznajde poglady nacjonalistyczne
Pomijając twoje słowotwórstwo(wyznaje+znajdę= wyznajde?) co jest złego w moich poglądach? Bez stereotypów.

przesadnie jara sie  wikingami
Przykłady? Chyba że dla ciebie Słowianie to to samo co wikingowie, w takim razie jesteś dla mnie impotentem umysłowym.

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Buła

Próba prowokacji Pagana
#14 2013-03-05, 17:27(Ostatnia zmiana: 2013-03-05, 17:32)
Teraz wmawiaj że to żart, bo cie zjechali :S

Prosty dowód:
jak się robi prowo to czeka się na hejt i cieszy michę.
NIGDY nie odpisuje się na zarzuty i nie spina się dupska.

A twoje "po kolei" i wszystko w dół łamie powyższą zasadę.

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator

Leinnan
Administrator

Próba prowokacji Pagana
#15 2013-03-05, 17:33(Ostatnia zmiana: 2013-03-05, 17:42)

Jak do takiej strony można nie podchodzić poważnie?:lol2:  

Chociaż przyznaję że takiej smuty się nie spodziewałem, tym bardziej biorąc pod uwagę stronę z jakiej te treści pochodzą.

jak się robi prowo to czeka się na hejt i cieszy michę.
NIGDY nie odpisuje się na zarzuty i nie spina się dupska.

A twoje "po kolei" i wszystko w dół łamie powyższą zasadę.                                      
Odpisałem tylko wuwuzeli jak już temat "wyroku" został wyczerpany. Na temat samego artykułu nie pisałem odpowiedzi.

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chociaż przyznaję że takiej smuty się nie spodziewałem, tym bardziej biorąc pod uwagę stronę z jakiej te treści pochodzą.
To źle świadczy o tobie albo o nas, z tym że na pewno nie o nas :lol2:

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jeśli ktoś nie chce wierzyć, to proszę:

Ryba
ciekawe czy ktokolwiek weźmie to na poważnie
22:02
spójrz w ogóle na tą stronę
Ja
ja pierdole jaka strona zajebista :D
22:05
Ryba
Bulwers Buły <3
22:30
Ja
:D
22:41
Ryba
HIMAVANTI- Joga, Tantra, Uzdrawianie!
22:42
:D
Ja
no stronka zajebista
(czas oczywiście brytyjski a więc -1 względem polskiego)

Przyznaję jednak rację Bule że Pegan faktycznie spierdolił odpowiadając na hejt Wuwuzeli :lol2:

Mark Twain

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Próba prowokacji Pagana
#18 2013-03-05, 20:47(Ostatnia zmiana: 2013-03-05, 21:01)
Nie wierzę że ktoś traktuje to na poważnie... Nawet komentarz byłby stratą czasu.
To jest tak żenujące że nawet 1 kwietnia wzbudziłoby raczej tylko niesmak
Ok, Pagan udał osobę "kiepsko myślącą" i zrobił to na tyle przekonująco że rzeczywiście zmienił moje mniemanie o nim.
Ale... co jest w tym zabawnego? Gdzie puenta?
Nawet trolling musi być inteligentny albo przynajmniej opierać się na dobrym pomyśle żeby wzbudzał coś poza zażenowaniem.
Prawdziwych absurdów związanych z katolicyzmem i religiami w ogóle przecież nie brakuje, po co na siłę wklejać tu takie śmieci?

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Avallach nie może się pogodzić, że dał wkręcić się w prowo  :lol2:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry