Mentalny upadek forum 70476 227

O temacie

Autor Dark

Zaczęty 30.11.2012 roku

Wyświetleń 70476

Odpowiedzi 227

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

Mentalny upadek forum
#200 2012-12-12, 22:56(Ostatnia zmiana: 2012-12-12, 23:04)
Adanos nie pije, a Fenix jest podobno specjalistą od picia 2 kielonów :D
Wygrałem mjentuska?

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Żelazko

Mentalny upadek forum
#202 2012-12-13, 00:17(Ostatnia zmiana: 2012-12-13, 05:10)
Tobie się Żelazko na łeb spierdoliło. Meat i Buła to tylko moi Koledzy z Wojska. Przez te siedzenie pod Vierzbą w Wąwozie masz Dzikie myśli. Powinieneś zastanowić się nad czymś, co przyniesie Ci Zysk. Zaproponowałbym Ogrodnictwo, ale chyba nie lubisz pracy z dziećmi. Już brak mi na Ciebie Shergaryzmów, pewnie Cum Ci strzelił do głowy.

To jest właśnie przykład esencji tego forum - gdzie treść się nie liczy tylko jechanie po kimś inny. Nie zapczeczam, że nie brałem udziału w tej kolektywistycznym zachowaniu utulonym anonimowością, tak jak to robi/robił każdy większy poster na forum. Czyż nie jest to mentalny upadek?

@Koziek - geniusz formy jechaniu po drugiej osobie - w tym się zgodzę.

Wszechogromny trollizm zaniża intelektualne standardy tego forum, a wiem że stać mnie i was na lepiej.

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Akurat ten post to był geniusz formy.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Mentalny upadek forum
#204 2012-12-13, 06:35(Ostatnia zmiana: 2012-12-13, 06:37)
Tobie się Żelazko na łeb spierdoliło. Meat i Buła to tylko moi Koledzy z Wojska. Przez te siedzenie pod Vierzbą w Wąwozie masz Dzikie myśli. Powinieneś zastanowić się nad czymś, co przyniesie Ci Zysk. Zaproponowałbym Ogrodnictwo, ale chyba nie lubisz pracy z dziećmi. Już brak mi na Ciebie Shergaryzmów, pewnie Cum Ci strzelił do głowy.

To jest właśnie przykład esencji tego forum - gdzie treść się nie liczy tylko jechanie po kimś inny. Nie zapczeczam, że nie brałem udziału w tej kolektywistycznym zachowaniu utulonym anonimowością, tak jak to robi/robił każdy większy poster na forum. Czyż nie jest to mentalny upadek?

@Koziek - geniusz formy jechaniu po drugiej osobie - w tym się zgodzę.

Wszechogromny trollizm zaniża intelektualne standardy tego forum, a wiem że stać mnie i was na lepiej.
Ale... gdzie on po kimś jechał w tym poście?
To oparta na grze słów na nickach odpowiedź na także żartobliwy post Kyra, który z kolei był grą słów w odpowiedzi na inny post Azteka, który znowu był odpowiedzią na post Kyra. Tutaj cała wymiana zdań z komentarzami w <>:
Daję kebaba <mięso - meat - później jako nawiązanie do użytkownika tego forum> dla tego, kto zmienił nazwę tematu.
Wydaje mi się że Aztek odpisał coś o cienkim cieście <buła - później jako nawiązanie do użytkownika tego forum> ? ale potem zmienił na
niech przynajmniej będzie z grubym mięsem. <meat - później jako nawiązanie do użytkownika tego forum>
Widać, że w głowie Ci tylko Meat <mięso, ale także nick użytkownika forum, z którym Aztek dzieli stancję>, a myślałem, że bardziej zależy Ci na Bule <także nick użytkownika tego forum> :/

Jak widzisz post Azteka jest kontynuacją tej gry słów na nickach użytkowników i nie ma w sobie nic z jechania po ŻGS ani tych użytkownikach.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Problem polegał na tym, że Paztekor (bo nie wierzę w jego teorię spiskową, że forum robi to automatycznie) zedytował swojego posta na @down, a mojego na @up, przez co całość straciła na płynności. Panowie, nie róbcie tak, bo mnie to wkurwia jak mało co.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Ale to tylko internety i forum ex modderów a nie pierdolona encyklopedia brytanica. przerost formy nad treścią byłby tu gorszy niż zaniżone standardy.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

Mentalny upadek forum
#208 2012-12-13, 18:50(Ostatnia zmiana: 2012-12-13, 18:53)
Problem polegał na tym, że Paztekor (bo nie wierzę w jego teorię spiskową, że forum robi to automatycznie) zedytował swojego posta na @down, a mojego na @up, przez co całość straciła na płynności. Panowie, nie róbcie tak, bo mnie to wkurwia jak mało co.
Przyrzekam, że to automat :lol2:

I mniej ważne wypowiedzi :I
Spoiler
Jesteśmy mentalnie za słabi na ten poziom prowa.
Nic dodać, nic ująć :lol2:  

Jak moje dane osobowe znalazłeś? :lol2:  
To też chciałbym wiedzieć :lol2:  Znam Adanosa też w realu a wszystko co o nim wiem, to to, że nazywa się tu było imię :lol2:

[mod=Adanos]Musiałem :lol2: [/mod]

W takim razie wychodziłoby że to grupowe pedalstwo Adanosa, Azteka, Meatrikza, Fenixa, Ogrodnika i moje
Nie podpisuje się pod tym :I

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Mentalny upadek forum
#209 2012-12-13, 19:21(Ostatnia zmiana: 2012-12-13, 19:21)
W takim razie wychodziłoby że to grupowe pedalstwo Adanosa, Azteka, Meatrikza, Fenixa, Ogrodnika i moje
Nie podpisuje się pod tym :I
Zacytowałem tylko wyraz którego użył Siekacz, to chyba oczywiste że nie ma być rozumiane wprost. Jego fantazje to jego sprawa.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Przyrzekam, że to automat :lol2:
To go wyłączcie, bo zhakuję forum.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Luke_Flamesword

Luke_Flamesword

Użytkownicy
posty188
Propsy402
  • Użytkownicy
Nigdy się jakoś szczególnie nie udzielałem na tym forum, ale bywam tu stosunkowo często od wielu lat i zauważyłem jedną rzecz. Tak jak wiele for w otchłaniach Internetu przybiera dość sztywną formę, opartą na z góry określonych zasadach, ustalonych przez administracje  - tak tutejsze forum zawsze było tworem dynamicznym, nieforemnym, kreowanym przez jego użytkowników. Nie przez wszystkich oczywiście, a raczej pewną grupę, której skład z czasem się zmieniał. Nie była to żadna formalna grupa, a po prostu zbiorowisko osób, które jakoś się wybijały swoją osobowością, nie zawsze pozytywnie, nie zawsze sensownie, ale wybijały się i współtworzyły klimat, formę (nawet tą techniczną) samego forum.

Ludzie się zmieniają, więc forum tak mocno oparte na ludziach również się musi zmieniać. To jest nieuniknione.

No i jeśli się chce zmieniać takie forum, to trzeba by zmienić jego użytkowników, a to jest już problem, bo ludzi od tak sobie się nie zmieni.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No... pamiętam jaka wojna była jak admini wprowadzili cenzurę :lol2:

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
Pamiętam, że już moje pierwsze zetknięcie się TM to "forum zamknięte z powodu nieustających kłótni", czy coś w tym stylu. To było pod koniec 2006.

WoYo

WoYo

DreamVader
artysta
posty398
Propsy236
ProfesjaGrafik 3D
  • DreamVader
  • artysta
moge sie dolaczyć? :D

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
moge sie dolaczyć?
Klub, którego szukasz jest dwie ulice dalej. ;)

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy

Siekacz

Mentalny upadek forum
#216 2012-12-13, 22:10(Ostatnia zmiana: 2012-12-13, 22:10)
No i jeśli się chce zmieniać takie forum, to trzeba by zmienić jego użytkowników, a to jest już problem, bo ludzi od tak sobie się nie zmieni.

Mi sie prawie udało wyjebać nierobów i cherlawych hipsterów  
Ale plebs się zbuntował

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ

RBT :)

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ale plebs się zbuntował
Rejestracja 2010-08-05
Profesja Nierób
Powinieneś się cieszyć :lol2:

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ale plebs się zbuntował
Prawie :lol2:

Mark Twain

0 użytkowników
Do góry