Mentalny upadek forum 70538 227

O temacie

Autor Dark

Zaczęty 30.11.2012 roku

Wyświetleń 70538

Odpowiedzi 227

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Żelazko

Mentalny upadek forum
#161 2012-12-12, 00:38(Ostatnia zmiana: 2012-12-12, 00:41)
Przecież te forum od początku było mentalnie upośledzone. Jakakolwiek bardziej skomplikowana argumentacja była ignorowana albo jechana po. Popatrzcie na propsy. Dostają je ci, którzy pojadą komuś w "oryginalny sposób" a nie posty merytoryczne.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Nie zgadzam się z twoim punktem widzenia. Propsy są dawane przede wszystkim tam gdzie chcemy wyrazić to że zgadzamy się z daną wypowiedzią, ewentualnie kiedy ogólnie nam się ona podoba. Jeśli wiele osób propsuja posta z dissem na ciebie, zamiast twierdzić że propsy są dawane bezsensownie, powinieneś zastanowić się nad tym czy na pewno to wszyscy inni się mylą.

Skomplikowana argumentacja rzadko jest prawdziwa, przynajmniej w tematach jakie jest sens omawiać na forum.

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
To forum popadło w jakąś jebaną postmodernę. Nie wiem już kto mówi poważnie, kto robi prowo, komu odpowiadać na serio, komu ironicznie.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Daję kebaba dla tego, kto zmienił nazwę tematu. Forum upada. Wpisujcie miasta.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

Mentalny upadek forum
#165 2012-12-12, 01:49(Ostatnia zmiana: 2012-12-12, 01:52)
Daję kebaba dla tego, kto zmienił nazwę tematu.
To już kolejny :lol:

Zamo... Wrocław

@down: ej no, chudy jestem. mógłbyś na mnie nie oszczędzać :lol2:  nie no, jak już, to niech przynajmniej będzie z grubym mięsem.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Jak dla Ciebie to na cienkim cieście

@up: Gówniarzu. Na żadne edycje nie odpowiadam. Nowa myśl to nowy post.

Ale wyszło szydło z worka. Widać, że w głowie Ci tylko Meat, a myślałem, że bardziej zależy Ci na Bule :/

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

Mentalny upadek forum
#167 2012-12-12, 02:26(Ostatnia zmiana: 2012-12-12, 06:50)
Tobie się Żelazko na łeb spierdoliło. Meat i Buła to tylko moi Koledzy z Wojska. Przez te siedzenie pod Vierzbą w Wąwozie masz Dzikie myśli. Powinieneś zastanowić się nad czymś, co przyniesie Ci Zysk. Zaproponowałbym Ogrodnictwo, ale chyba nie lubisz pracy z dziećmi. Już brak mi na Ciebie Shergaryzmów, pewnie Cum Ci strzelił do głowy.

Sawik

Sawik

Użytkownicy
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Rebel
(czego nie można powiedziec o tobie)
Huj o mnie wiesz, może mam 40 lat i lubię zabawy z małymi dziewczynkami? A może mam lat 12 i bawię się w piaskownicy gdy nie jestem na forum? Huja o mnie wiesz, więc nie próbuj mówić o mojej osobie poza łamami forum/internetu, bo gówno wiesz w tej (i wielu innych) sprawie.
Tak sie kurwa czepiasz o #msg1063523górne forum#msg1063523, a sam z niego pochodzisz i sam modujesz gothica!! Co jest? teraz liżesz dupe Thorowi i Wowozowi z hejtowaniem gothica? myślałem, że masz własne zdanie i własny osąd, ale w praktyce wyszedłeś na sprzedajną kurwe.
Wypunktuję, łatwiej mi będzie odpowiadać.
1. "Pochodzisz z górnego forum" - No i? Właśnie dlatego je "hejtuję" jak to nazwałeś (Ps. zastanów się nad znaczeniem tego słowa, tym bardziej że nie mówiłem o samym Gothic, a o górnym forum, wbrew pozorom to nie jest jedno i to samo)
2. "Sam modujesz gothica" - To że raz w czas napiszę skrypt do gothic, czy powiem komuś by użył tego czy tamtego nie czyni ze mnie moddera. Fakt pomagam przy paru modyfikacjach, ba! Mam własny team modderski. Jednak widzisz, ja od początku mówiłem że gothic jest dla mnie wstępem w gamedev, żeby było zabawniej - nie kłamałem.
3. "Liżesz dupę Thorowi" - hmm... Ogólnie parę razy już mnie pytano o moją opinię o Thoro, zawsze kwitowałem go krótko - idiota (Thoro jeśli czujesz się urażony i chcesz jakiegoś wyjaśnienia odnośnie tej opinii wal na pw lub gg, ten temat i tak sporo wycierpiał). Wielokrotnie się z nim nie zgadzałem, wielokrotnie zapewne jeszcze się z nim nie zgodzę.
4. "... i WWZ w hejtowaniu gothic" - Nie hejtuję moddingu (może poza paroma wyjątkami typu VT [obecnie VG], ale tego moddingiem nie można nazwać), ponownie, jak pisałem huj wiesz, bo nie raz pisałem zarówno jednemu jak i drugiemu że sami zaczynali moddując gothica, a ich hejty są bezpodstawne. Ogólnie nie wiem skąd pomysł że hejtuję modding, kazałem ci wracać, jak sam przyznałeś, skąd przyszedłeś, jeśli przez to rozumiesz hejting powtórzę - zastanów się nad znaczeniem słowa hejting. (Chociaż fakt, skazywanie górnego forum na ciebie może pod to podpadać...)
5. "myślałem, że masz własne zdanie i własny osąd, ale w praktyce wyszedłeś na sprzedajną kurwe" - Bo mam, jednak w przeciwieństwie do ciebie nie mam zamiaru nie zgadzać się z nimi tylko dla samego faktu nie zgadzania, jeśli mają rację to ich poprę. Widzisz, to jest chyba ta subtelna różnica między nami, ty nie masz własnego osądu czy też zdania, wychodzisz z założenia że osoby a, b i c są zawsze błędne natomiast x, y i z zawsze mają rację.

Coś jeszcze w tym temacie?

"Dowody"
Teoria przeciw teorii. Tak przy okazji, ignorowanie anomalii jest powszechne w nauce, są ku temu bardzo mądre powody.
Jak wcześniej pisałem (tak, widać że nawet nie przeczytałeś całego tematu) teoria ewolucji jaka jest powszechnie używana jest niewłaściwa i taki ktoś jak ja co "huj w życiu widział" jak to ująłeś, potrafi ją bardzo prosto obalić. Chociażby dlatego że jej głównym punktem zaczepienia jest 97% zgodności DNA, ciekawym faktem jest że mamy ponad 50% zgodności z bananem a nikt nie twierdzi że jesteśmy spokrewnieni z bananami.
Idąc dalej, jesteś idiotą, bo próbujesz obalić teorię której tak naprawdę nawet nie znasz, bo to że pochodzimy od małp wcale nie wyszło tylko od cech fizycznych.
Mógłbym się tu o tym rozpisywać na pierdyliarady znaków, ale krótko kwitując, na huj?

Reasumując, spierdalaj.

Dłuższy post - nie cytuję całości bo post i tak wyjdzie spory
Props, kurwa props.
(zostałem użyty jako przypadkowy substrat, czy rzeczywiście uznajesz mnie za swojego hejtera?)
nic dziwnego, jesteś chujowy jak mody sawika
:mellow:  Wskaż mi chociaż jednego mojego moda.
Krótko mówiąc - hujowy hejt.

Ostatnim słowem to dojebałeś  :lol:
Amen to po hebrajsku "niech się stanie", tylko chrześcijanie mogą używać hebrajskiego? To jakaś ich własność?

Może to będzie marny fakt, ale wasze gadki: udowodnij, że Bóg jest, przekonują mnie, tak samo, tak jak nasze "udowodnij, że Boga nie ma", Ale skoro stawiasz taką sytuacje, to podaj mi powody dlaczego Boga nie ma
Chwilę po tym dojebałeś że odrzucamy dowody, jednocześnie odrzucając dowody przedstawione chociażby przez Dark#msg1063523a...
Odnośnie "podaj powody" - nie muszę, świat bez Boga ma prawo istnieć, na co jest parę teorii mniej lub więcej udowodnionych.
A i jeszcze takie coś:
Gdzie jest Bóg w trakcie wszystkich tsunami, trzęsień ziemi, głodu w afryce, czy ogólnie dostrzegalnego zła naturalnego?
Wystawia tych ludzi na próbę? Twierdzisz że osoby które w tym właśnie momencie leżą hujem w górę na Himalajach czy gdzie tam im się zamarzyło już ją przeszli?
Nie zrozum mnie źle, bo jestem wierzącym (w pewnym sensie), jednak moje wierzenia bardziej zbliżają się do islamu (co przed chwilą sobie uzmysłowiłem) niż do chrześcijaństwa. Utrzymuję w rodzinie jednak tradycję chrześcijańską, a odnośnie moich wierzeń... krótko mówiąc są trochę bardziej skomplikowane (a może uproszczone?) niż wasze.
Nie zgadzam się z twoim punktem widzenia.
Ja się nie zgadzam z żadnym punktem widzenia w tym temacie.
Poglądy na świat czy religijne są osobistymi odczuciami, powinny zostać zachowane dla siebie, ewentualnie można o nich dyskutować w jakiś ułożony sposób, nie poprzez hejty-srejty na forum.

Najbardziej żałosna postawa jaką tu zaobserwowałem należy do Luk#msg1063523a, na huj Ci udowadnianie że masz rację? Jeśli ją masz będziesz się śmiał gdy reszta forum wyląduje w piekle, jeśli nie to na dobrą sprawę nigdy się tego nie dowiesz.
EdekSumo - Przyjąłeś bierzmowanie? Jeśli tak to stul pysk i nie udzielaj się więcej w temacie. W sumie tyczy się to wszystkich hejterów chrześcijaństwa.

Życzę wam seksu analnego po stronie biernej.
Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Detal, którego nie widać z 3-5 metrów nie powinnien istnieć w geometrii modelu.
Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

Mentalny upadek forum
#169 2012-12-12, 13:41(Ostatnia zmiana: 2012-12-12, 14:47)
Aztek. Może wykażesz sie i nadużyjesz troche swoich uprawnień, co? Wydaje mi sie, ze pare osob po prostu przesadza. :lol:  Jestescie kurwa mentalnie słabi, przedlużacie sobie penisa na forum dla gimbów. Kurwa mać. Ja o religii i polityce gadam przy jednym piwie, ze znajomymi, a nie wylewam swoich żali na forumku. Ja pierdole to forum rzeczywiscie upada, dlatego tak rzadko teraz staram sie na nim wypowiadać. Tworzycie temat o końcu świata czy jakiejś innej pierdole, a kończy się na wspólnym hejtingu, szczekania na siebie i ogólnej spinie. Jebani hipsterzy, pokolenie zjebów. Dziekuje, już mi lepiej.

edit: i nie wiem czy Sawik starasz sie teraz być zabawny propsując moje słowa, ale to tyczy się również ciebie, bo często to ty jesteś prowokatorem popierdolonych dyskusji i wywodów.

Graveir

Graveir

Użytkownicy
Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
posty1275
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
Niektórzy to faktycznie nie mają już czego się czepiać...Wiara i poglądy to zasadniczo osobiste sprawy,więc nie powinno się wjeżdzać z butami na takie osoby.Jest ateistą?A niech se będzie.Uwielbia zachowywać się jak satanista?Życzę miłej zabawy.Rada na dziś - olejcie takie dyrdymały i wypijcie flaszkę,może wam się trochę rozjaśni umysł(chociaż podobno alkohol przyciemnia).A co do upadku forum - było ich kilka,a jeszcze jakoś forum żyje i ma się dobrze(przynajmniej można się pośmiać z niektórych osób).
PS.Ja mimo bycia chrześcijaninem średnio wierzę w Boga - zabroni mi ktoś,lub wręcz nakaże mi wierzyć fanatycznie w Jego istnienie?Modlić się kilka razy dziennie,wrzucać co niedzielę 20 złotych na tacę i regularnie się spowiadać?Nawet jeśli to i tak nic z tego nie wyjdzie,bo jak wcześniej zostało wspomniane - człowiek posiada WOLNĄ wolę.To tyle ode mnie.

Mój obecny sprzęt PC:
Intel core i5-4590
8 gb ram
Geforce GTX 1050Ti

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

Mentalny upadek forum
#171 2012-12-12, 15:05(Ostatnia zmiana: 2012-12-12, 15:07)
PS.Ja mimo bycia chrześcijaninem średnio wierzę w Boga
?!?

Ciekawy motyw, ja nie czuje się chrześcijaninem ale wierzę w Boga - spoko, to się nie wyklucza. Ale czuć się chrześcijaninem i przyznawać że się nie wierzy to już ciekawa ideologia :D

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Kucyki niszczą umysł.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Sawik

Sawik

Użytkownicy
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Rebel
często to ty jesteś prowokatorem popierdolonych dyskusji i wywodów.
Powód nie znaczy prowokator, zwróć uwagę że zazwyczaj to ja jestem "celem" tych dyskusji i wywodów, rzadko się zdarza że ja je zaczynam i usilnie kontynuuję. To że zazwyczaj odpowiadam gdy ktoś napisze do mnie wprost jest całkiem inną bajką.
A jeśli zacząłem jakiś kontrowersyjny temat... cóż, na forum są osoby myślące, wystawienie swoich poglądów na próbę, przedyskutowanie ich z kimś innym może być czymś ciekawym, jednak gdy zleci się banda niezaciekawionych tematem zaczynająca snuć dziwne wywody, czepiająca się jakiegoś drobnego błędu czy dwuznaczności to już nie moja wina.
Wiesz, ogólnie z twoją tendencja do wyzywania praktycznie każdego w większości swoich postów, też można uznać że przez pisanie tamtego posta "starasz się być zabawny", także wiesz...
Jednak czuję się zaszczycony że nazwałeś mnie prowokatorem :lol2:  :ok:

Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

Mentalny upadek forum
#174 2012-12-12, 17:09(Ostatnia zmiana: 2012-12-12, 17:18)
Nie zrozum mnie źle, bo jestem wierzącym (w pewnym sensie), jednak moje wierzenia bardziej zbliżają się do islamu (co przed chwilą sobie uzmysłowiłem) niż do chrześcijaństwa.
To wyjaśnia Twój agresywny i arogancki stosunek do Chrześcijan i krucjat. Czemu wybrałeś najbardziej plugawą pseudoreligie, z tylu jakie istnieją? Zamierzasz teraz pewnie uskuteczniac dżihad w każdym temacie poruszającym kwestie wiary?

Do pozostałych fragmentów Twojej wypowiedzi odniose się potem, bo obecnie jestem czymś zajęty. Wyjaśnie tylko kwestie kasowania postów, z okazji której zacząłeś nawoływać do mojej degradacji. Posty, które usunąłem nie miały NIC wspólnego z tematem. Z tekstami pokroju #msg1063594lubie placki#msg1063594, #msg1063594hehehhęmpgru#msg1063594 itp. mozecie wypierdalac na puchalke, albo zalozyc sobie oddzielny temat #msg1063594pierdolenie o szopenie#msg1063594 i tam wygłaszać swój bełkot. W tym temacie toczyła się dyskusja o apokalipsie, która potem lekko zboczyła na temat pochodni - egzystencję i genezę człowieka, oraz wiare. Nie macie nic do powiedzenia na ten temat? Załóżcie własny i wypierdalac

Aztek. Może wykażesz sie i nadużyjesz troche swoich uprawnień, co? Wydaje mi sie, ze pare osob po prostu przesadza. :lol:  Jestescie kurwa mentalnie słabi, przedlużacie sobie penisa na forum dla gimbów. Kurwa mać. Ja o religii i polityce gadam przy jednym piwie, ze znajomymi, a nie wylewam swoich żali na forumku. Ja pierdole to forum rzeczywiscie upada, dlatego tak rzadko teraz staram sie na nim wypowiadać. Tworzycie temat o końcu świata czy jakiejś innej pierdole, a kończy się na wspólnym hejtingu, szczekania na siebie i ogólnej spinie. Jebani hipsterzy, pokolenie zjebów. Dziekuje, już mi lepiej.
boli Cie dupa, bo dyskusja jaka się tu toczy nie ma z Tobą nic wspólnego, a sam nie masz nic ciekawego do powiedzenia. Pierdolisz o upadku forum, bodajże Shergar pisał podobną wiadomość w roku 2008 i otrzymał najlepszą możliwą ripostę od Dzikiego jaką widziałem w historii tego forum:
[media]
https://www.youtube.com/watch?v=aDaOgu2CQtI
[/media]

Forum tworzą jego użytkownicy, możesz iść naprzód, z postępem, albo zostać w miejscu i pierdolić o upadku mentalnym i dawno minionych #msg1063594lepszych czasach#msg1063594.

Sawik

Sawik

Użytkownicy
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Rebel
To wyjaśnia Twój agresywny i arogancki stosunek do Chrześcijan i krucjat. Czemu wybrałeś najbardziej plugawą pseudoreligie, z tylu jakie istnieją? Zamierzasz teraz pewnie uskuteczniac dżihad w każdym temacie poruszającym kwestie wiary?
Powiedziałem zbliżony do islamu, ogólnie jestem "agresywny i arogancki" odnośnie każdej religii, łącznie z ateizmem, tak, ateizm jest w pewnym sensie religią.
Zamierzasz teraz pewnie uskuteczniac dżihad w każdym temacie poruszającym kwestie wiary?
Gdybym miał coś takiego zacząć, zacząłbym na początku swojego pobytu tutaj, nie praktycznie na końcu.

Odnośnie reszty posta, zauważ że był to żart, pewien czas temu próbowano obalić EdkaSumo, suportując ten postulat podobnymi powodami.

Dropbox +500 mb na start
LowPoly

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

Mentalny upadek forum
#176 2012-12-12, 17:20(Ostatnia zmiana: 2012-12-12, 17:21)
Kurwa mać. Ja o religii i polityce gadam przy jednym piwie, ze znajomymi
I dlatego nie masz kolegów :lol:
Z dwojga złego wole jednak słuchać (czytać) tego pierdolenia na forum niż w realu...

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome

Leinnan
Administrator

Mentalny upadek forum
#177 2012-12-12, 17:34(Ostatnia zmiana: 2012-12-12, 17:36)
Co ja czytam? O.o Ateizm jako religia, chrześcijanie nie wierzący w Boga. A ty Sawik po raz kolejny wypowiadasz się na tematy o których chuja wiesz(genetyka, ewolucja, przedtem historia broni)

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy
To wszystko jakieś chujowe

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
@sawik nie nie przyjąłem bierzmowania i nigdy nie przyjmę, komunię miałem ale nie ode mnie to zależało więc lepiej sawiczku spierdalaj ode mnie Allach Akbar panie islamisto.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry