Żale o metalach i o wyglądzie edka 40206 163

O temacie

Autor Żadna Głupia Spółgłoska

Zaczęty 31.10.2012 roku

Wyświetleń 40206

Odpowiedzi 163

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
Nie mam pojęcia czemu tak bardzo przeszkadza Wam wygląd i obroża Edka. To jego wybór i jego wizerunek - nawet jeśli, idąc przez rynek, dostanie od kogoś wpierdol, żaden z Was tego nie odczuje. Szafujecie swoimi opiniami jakby były kurwa jedynymi słusznymi. Patrząc na zdjęcie widzę, że Edek ma około 14-15 lat. To normalne, że w tym wieku dziecko się buntuje, walczy z mainstreamem i staje naprzeciw innym - w mojej prywatnej opinii to bardzo pozytywny aspekt dorastania, dziecko uczy się kwestionować pewne normy i zasady. To naiwna forma młodzieńczej egzaltacji, głupia, ale pozytywna. Pewnie, cześć osób, która psychicznie jest tutaj na poziomie 30 paro letnich dziadów może tego nie zrozumieć - sugeruje jednak uszanowanie czyjegoś prawa do wyglądania tak, jak mu się podoba. Z tego się wyrasta, nic na siłę.

Chcesz być użytkownikiem TM? Bądź antyklerykałem, rób na masę, zetnij włosy, a najlepiej wyglądaj i zachowuj się zupełnie jak Thoro.

Alexik

Alexik

Użytkownicy
posty396
Propsy150
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A wy dalej ciśniecie po nim  :lol2:

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Nie mam pojęcia czemu tak bardzo przeszkadza Wam wygląd i obroża Edka. To jego wybór i jego wizerunek - nawet jeśli, idąc przez rynek, dostanie od kogoś wpierdol, żaden z Was tego nie odczuje. Szafujecie swoimi opiniami jakby były kurwa jedynymi słusznymi. Patrząc na zdjęcie widzę, że Edek ma około 14-15 lat. To normalne, że w tym wieku dziecko się buntuje, walczy z mainstreamem i staje naprzeciw innym - w mojej prywatnej opinii to bardzo pozytywny aspekt dorastania, dziecko uczy się kwestionować pewne normy i zasady. To naiwna forma młodzieńczej egzaltacji, głupia, ale pozytywna. Pewnie, cześć osób, która psychicznie jest tutaj na poziomie 30 paro letnich dziadów może tego nie zrozumieć - sugeruje jednak uszanowanie czyjegoś prawa do wyglądania tak, jak mu się podoba.

Chcesz być użytkownikiem TM? Bądź antyklerykałem, rób na masę, zetnij włosy, a najlepiej wyglądaj i zachowuj się zupełnie jak Thoro.
Mówiąc o nim dziecko chyba bardziej mu wjechałeś na ambicje niż ci co go nazywali brudasem :lol2:

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
Nie mam pojęcia czemu tak bardzo przeszkadza Wam wygląd i obroża Edka. To jego wybór i jego wizerunek - nawet jeśli, idąc przez rynek, dostanie od kogoś wpierdol, żaden z Was tego nie odczuje. Szafujecie swoimi opiniami jakby były kurwa jedynymi słusznymi. Patrząc na zdjęcie widzę, że Edek ma około 14-15 lat. To normalne, że w tym wieku dziecko się buntuje, walczy z mainstreamem i staje naprzeciw innym - w mojej prywatnej opinii to bardzo pozytywny aspekt dorastania, dziecko uczy się kwestionować pewne normy i zasady. To naiwna forma młodzieńczej egzaltacji, głupia, ale pozytywna. Pewnie, cześć osób, która psychicznie jest tutaj na poziomie 30 paro letnich dziadów może tego nie zrozumieć - sugeruje jednak uszanowanie czyjegoś prawa do wyglądania tak, jak mu się podoba. Z tego się wyrasta, nic na siłę.

Chciał bym mieć te 14-15 lat xD ale 18 zbliża się nieubłaganie.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
To gorzej dla Ciebie. :lol2:

[mod=aztek]tak, też o tym pomyślałem jak zobaczyłem 'chciał bym' :lol2:  [/mod]

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
no i dziki powiedz czy to normalne, ze 18 latek sie tak ubiera i zachowuje

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Bądź antyklerykałem, rób na masę, zetnij włosy, a najlepiej wyglądaj i zachowuj się zupełnie jak Thoro.

= PROFIT

:lol2:

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
Myślę sobie żeby już tu nie odpisywać ale wwz jako jedyny mnie irytuje, wiem że z taką mordą musisz się jakoś dowartościowywać, aż tak mi to nie przeszkadza. Dawaj dalej wyżyj się na mnie powiedz jak Ci jest źle jadąc po mnie czekam z niecierpliwością :F

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
wiem że z taką mordą musisz się jakoś dowartościowywać, aż tak mi to nie przeszkadza

Zaczynacie wchodzić na delikatne tematy, ale skoro już przy tym to wolałbym wyglądać jak suchy informatyk z zakolami i w okularach niż zbuntowane dziecko atomowej rewolucji w... obroży.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Chyba nic nie musze dodawać. Thoro zapomniales o brzuchu piwnym  :lol2:

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
Kwestia gustu, ja bym z taką mordą nosił bym worek na głowie.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Chyba nic nie musze dodawać. Thoro zapomniales o brzuchu piwnym  :lol2:

W czasach deficytu każda masa jest atutem :ok: .

ja bym z taką mordą nosił bym worek na głowie.

Starczy z ciebie już ta twoja obroża.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

oh, jestem taki straszny i brzydki :F  chyba wrzuce link na fejsa: FEJS. O nie! Nie patrzcie i nie zakładajcie tematu o mnie, bo się bede spinał i mówił, że mam na to kompletnie wyjebane :lol2:

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Ja w worku na głowe (ten z Adidasa, bo jestem kurwa modny i mnie stać). Edek pojade ci klasykiem: Jak chcesz ze mną rozmawiać to umyj włosy

Ezzam

Ezzam

Użytkownicy
posty391
Propsy367
  • Użytkownicy
[quote name="Edek"]Dawaj dalej wyżyj się na mnie powiedz jak Ci jest źle jadąc po mnie czekam z niecierpliwością :F  [/quote]
[quote name="Edek"]Kwestia gustu, ja bym z taką mordą nosił bym worek na głowie. [/quote]

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No ja ostatnio nawet rurki założyłem, co cześć themodders widziała (zresztą na forum na zdjęciu ze zlotu je widać :lol2:  ) i takiej spiny nie było :lol2:  Edek, masz u mnie wielkiego minusa za nieumiejętność poradzenia sobie z problemem. Mogłeś zdławić to na samym początku, usuwając swoje zdjęcie, którego Kyro na dobrą sprawę nie miał prawa linkować. I nie chodzi tu o to, czy zrobił to kiedy byłeś na forum czy nie - przypominam, zdjęcie jest twoje. Podjęcie walki w ten twój sposób również jest do dupy. Zwłaszcza to co zaprezentowałeś na końcu atakując Wowoza, przecież wszyscy doskonale wiemy jaki on jest. Teraz nie zdziw się, że spora część forum zacznie Cię jechać czy straci do Ciebie jakiś szacunek, bo pokazałeś, że zwyczajnie nie potrafisz sobie radzić.

Co do tematu, nie chciało mi się wypowiadać, bo dyskutują tu sami mądrzejsi od drugich, ale jestem mniej więcej zdania Dzikiego:
Spoiler

Bądź antyklerykałem, rób na masę, zetnij włosy, a najlepiej wyglądaj i zachowuj się zupełnie jak Thoro.

= PROFIT

Kalectwo, wypadnięty piszczel z ręki wiodącej, nie polecam :lol2:

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Lamusy dupa cicho. Peka cienka nic a ty topisz sie w gownie brudasie.

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny
Sam mam kilku podobnych do Ciebie kolegów i o ile gada mi się z nimi dobrze, to staram się wykręcać ze wspólnych spotkań, tym bardziej gdzieś na mieście. Powód jest bardzo prosty, robią wiochę wyglądem i zachowaniem, puszczając jakąś "jedyną słuszną muzykę" z telefonu. Nie dziwi mnie, że już nie raz dostali wpierdol. Bo wystarczy spełnić chociaż jeden warunek(wygląd/dziwne zachowanie) by na takie coś się załapać.

Ściągnij obrożę, umyj włosy, nie dostaniesz wpierdolu i zauważysz, że bal przebierańców nie jest potrzebny by pokazać innym, że jest się ciekawą osobą.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry