Fahren Twojej mordy nie miałem okazji widzieć ale po tym komentarzu łatwo się domyślić jaki to z Ciebie JP na 100%
jestem chudszy od wowoza, już widzę siebie napierdalającego się w bramach xD
człowieku, czy dla ciebie każdy kto uważa noszenie obroży za durne i nazywa "brudasami" tych którzy je noszą jest dresem? Czy ty myślisz że na świecie istnieją tylko dwie grupy - dresy i brudasy?
Nie należę do żadnej subkultury. Gdybyś się uparł patrząc na sposób w jaki się ubieram mógłbyś naciągając rzeczywistość nazwać mnie hipsterem, ale i to jest w chuj nietrafione - kaszkiet to jedyne co mam z hipstera.
Dalej -
być może się myjesz, ale to nie zmienia faktu że jesteś "brudasem". Bo tak ludzie z zewnątrz was postrzegają. Nie, nie jako mhrocznych rycerzy ciemności, na których trzeba uważać żeby nie złożyli obserwatora w ofierze szatanowi, tylko jako zbuntowanych nastolatków uciekających matce gdy ich woła pod prysznic.
a poza tym moja morda jest gdzieś na forum, wystarczy umieć szukać. Podpowiem że jak ją wrzuciłem Thoro mnie zgnoił za "podpinanie się pod fakty", zresztą uważam że niesłusznie :C
A co ma muzyka do wyglądu? To jest jedynie opium dla takich gimbonastolatków jak ty, którzy czują potrzebę atencji ze strony podobnych sobie. Dorosły, samodzielnie myślący człowiek, niezależnie od poglądów i rodzaju muzyki jakiej słucha zwyczajnie nie ma potrzeby obwieszczania tego dookoła całemu światu poprzez fryzurę menela, dziwne ubrania i noszenie kolczastej obroży.
Lepiej bym tego nie ujął.
Rozwala mnie takie myślenie, czemu metale/goci są uważani z brudasów? Kurwa widziałem chyba z 1000 takich ludzi i żaden nie był brudny, jeśli już...
Ja się nie wkurwiam ;d
ależ oczywiście że nie