Co do warna za przedwczesny unban, stosuję odwrotną taktykę - daję 10% warna z góry, bo właśnie przez warn panel najszybciej zablokować konto na określony czas (co prawda można zrobić to bez zwiększania poziomu ). Jednak jest to przecież koszt niewielki, a odstrasza przed pochopnym korzystaniem z tego. Długo jeszcze będę powtarzał że przez uzbieranie 100% warna zbanowano dopiero kilka osób, ostatnio do tego grona dwukrotnie dołączył Dragomir (rekordzista).
Nie chodzi mi o to że to 10% warna jest, tylko o to że ci którzy bana brali o tym nie wiedzieli, podrzucam jeszcze raz spoiler:
Spoiler
Ktoś jeszcze chce?
Poziom został podwyższony Poprosił o bana na miesiąc.
Mogliście powiedzieć że wiąże się to z warnem, np. ja bym nie prosił w takiej sytuacji.
Adanos zapytał Kto jeszcze chce? Nie mówił nic o efektach ubocznych. 10% warna mnie mało obchodzi, tylko mnie właśnie trochę uderzyło to że nie zostaliśmy poinformowani o konsekwencjach
Lolq i Brachol - W spoilerze daję dowody na to że mają jedno i to samo gg, jeszcze się nie spotkałem by dwie osoby (nawet bracia) używali jednego gg.
Spoiler
Profil Lolq w profilu patrzeć na numer GG.
Skrypter:
- Umiejętność pisania skryptów typu;
NPC, dialogi, questy, monologi
- Umiejętność tworzenia paczki z modem, plików ini , znajomość plików takich jak np. startup.d
- Komunikatywność, bezkonfliktowy charakter oraz dobra organizacja pracy;
Vobowanie świata
Wstawianie przedmiotów typu łóżka, drabiny
- Wstawianie obiektów typu waypoint, startpoint
Pisać gg: 28884751 lub na PW (szukam teamu obojętnie jaki)
Chyba jeszcze jakiś tam dowód miałem, ale już teraz nie pamiętam jaki :-<
Ale jestem paskudnym człowiekiem, spłonę w piekle...
Unban przed czasem - Jestem za długo na forum by zacząć kłótnię A ogrodnika odbanowaliście!, o drugiego czasowego bana już prosił nie będę, zacznijmy od tego że o tego poprosiłem tylko dlatego że Adanos zaproponował taką możliwość [Ja jestem za głupi by na coś takiego samemu wpaść.], a tak czułem się bezpieczniej.