@koksi
Tak, z optymalizacją jest problem, ale prawda jest też taka, że i czysty Gothic nie grzeszył optymalizacją. Na pewno z tym powalczymy.
@pawbuj
Taki jest plan, na razie dostajecie patche z dnia na dzień, później przygotuje się większą paczkę i od nowa testy. I tak pewnie z kilka razy. Takie uroki beta testów.
@Koreon
-Czy patche będą ukazywały się regularnie aż wyłapiemy wszystkie bugi.Mam taką nadzieję. Przynajmniej dopóki adanos i rafał będą chcieli to robić
-Czemu konto Thoro jest wyświetlane jako "Usunięte".To pewnie robota anonymusa. Wkurzyli się czekaniem na CZ no i nie przypadły im do gustu pochwy Thora
-Co się stało z Aragornem?Z tego co pamiętam przeżył batalię o Śródziemię, został królem i spłodził sporo pół elfiątek.
-Czy teraz, gdy Orcwarrior odszedł, to ty jesteś "szefem" grupy? (wiem wiem nie ma szefów, demokracja totalna, ale wiecie o co chodzi.) Szef to jest na jajkach, jak już ktoś chce mnie szufladkować to czuję się raczej jak szara eminencja, która podstępem i wbrew ich woli nagabuje ludzi do skończenia CZ.
------------------------------------
Reasumując: prace trwają. Przydałby się ogarnięty lvl designer, jest kilka lokacji do wykończenia.