Gothic: Czas Zapłaty [beta] 1126941 2392

O temacie

Autor shergar

Zaczęty 2.03.2012 roku

Wyświetleń 1126941

Odpowiedzi 2392

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
lepiej na oficjalnej stone nic niepisac bo projekt nie jest zakończony jest v fazie beta co by popsuło ten profesionalizm

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Jakby nie patrzeć to mała część oczekujących wydania CZ wie o udostępnionej becie, więc lepiej najpierw wszystkie bugi poprawić a na oficjalnej stronie info napisać dopier, kiedy już wszystko będzie zrobione. Jesteśmy taką zamkniętą grupą, która wie o wydaniu bety.

Look M.M

Look M.M

Użytkownicy
posty96
Propsy3
  • Użytkownicy
Wiem gdzie mogę znaleźć tych 5 rekrutów do Obozu Rebeliantów:
- wodospad
- jaskinia na skałkach jest dwóch
- jaskinia na samym szczycie ( powyżej tych dwóch co są na tych kamiennych schodkach)
- A piąty jest ponoć koło starej wieży Xardasa, gdzie dokładniej?
Gdzie mogę znaleźć rekruta dla cieśli z Obozu Rebeliantów? przeszedłem prawię całą kolonię
Gdzie jest to pastwisko dla kretoszczurów Snafa? byłem koło tej południowej bramy no ale chodzę w kółko bez sensu bo nie wiem gdzie to pastwisko jest....
Ten gostek od którego mam wyłudzić paczkę ziela jest tam koło tych schodków kamiennych ale w której jaskini? tej na dole? bo na pewno nie w górze...

Przybyłem Zobaczyłem Rozpierdoliłem :)

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
Spoilery KURWA!!

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Spoiler
Ten gostek od którego mam wyłudzić paczkę ziela jest tam koło tych schodków kamiennych ale w której jaskini? tej na dole? bo na pewno nie w górze...
Jest tam gdzie w G1, czyli na górze. Trzeba się wspiąć po skałach.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A jak ze stabilnością po zainstalowaniu tego patcha? Jest mniej craschy i zwiech?

Krystian2222

Krystian2222

Użytkownicy
posty175
Propsy26
  • Użytkownicy
U mnie ten patch jest jako muzyka. Wszystko wpakowałem do system i nadal błędy. A więc jakiego programu użyć?.

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
Gdzie jest to pastwisko dla kretoszczurów Snafa? byłem koło tej południowej bramy no ale chodzę w kółko bez sensu bo nie wiem gdzie to pastwisko jest....

@Look
Spoiler
vystarczi ze cie zaatakuja glodne wilky kolo starego obozu i je zabijesz

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

Gothic: Czas Zapłaty [beta]
#328 2012-03-08, 15:10(Ostatnia zmiana: 2012-03-08, 15:15)
A jak ze stabilnością po zainstalowaniu tego patcha? Jest mniej craschy i zwiech?
Szczerze, to nie wiem :D  Nie było testowane. Po prostu te nowe skrypty, były kiedyś tam poprawione (plus dodaliśmy parę poprawek, kilka postów wcześniej jest to napisane), a skrypty w modzie były starsze od nich. Głównie powinno się zauważyć poprawę skryptów dotyczących zadań. Co do wydajności, to trzeba sprawdzić, jak działa :D

U mnie ten patch jest jako muzyka. Wszystko wpakowałem do system i nadal błędy. A więc jakiego programu użyć?.
Nie bardzo rozumiem. O którym patchu piszesz? Podaj jakiś odnośnik do niego.

Jaka muzyka? :D

Krystian2222

Krystian2222

Użytkownicy
posty175
Propsy26
  • Użytkownicy
Ten plik ma być jako muzyka czy nie?. Nie wiem czy grać w takiej sytuacji.

Robertboanerges

Robertboanerges

Użytkownicy
posty488
Propsy79
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No mi właśnie po tymn pathu co zapodał Adanos po 10 min grania gra się cakowicie zawiesiła koło stareggo obozu.

Z mojego chomika można pobrać moda returing i profesjonale finalne spolszczenie i nowy path.

http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Oficjalne+pelne+profesjonalne+spolszczenie+Returninga

A tu 2 łatki do moda 1.3.1 i najnowsza 1.3.2
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Path+do+spolszczenia+pro/Patch+1.3.1

Także można z mojego chomika pobrać nową wersję moda DarkSaga łącznie z spolszczeniem
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Dark+saga+Dark+Saga+1.0.4

Link do moda Złote Wrota
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Z*c5*82ote+Wrota

Także z mojego chomika można pobrać Returninga 2.0 plus spolszczenie.

https://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Returning+2+PL

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
No mi właśnie po tymn apthu co zapodał Adanoś po 10 min grania gra się cakowicie zawiesiła koło stareggo obozu.
W poprzedniej wersji tez to występowało orc pisał ze po kilku minutach gra sie odblokowywała.

Schmidtek

Schmidtek

Użytkownicy
posty129
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A co ze zmianą wyglądu i dualami? Jak to się używa?
Gdzie wrzucic pliki z tego 2 patcha?

Krystian2222

Krystian2222

Użytkownicy
posty175
Propsy26
  • Użytkownicy
Ten plik z patcha nowego ma być jako muzyka czy nie?. Nie wiem czy grać w takiej sytuacji.
Przepraszam że to jeszcze raz piszę ale nie dostałem odpowiedzi.

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
ten patch który ściągnąłem od adanosa to mi ten mod kiedy go wypakuje wyświetla jako klip filmowy  :blink:

P.S mam nowego windowsa media player 11 nie wiem czy czasem przez to jeśli tak to powiedzcie jak format "klip filmowy pominąć", żeby takiego formatu nie było. I jeszcze coś chodzi o poważny błąd w grze:

kiedy ściągałem save z pierwszeego postu zaczołem grać w jednego z nich kiedy chcę włączyć ekwipunek to gra wywala do pulpitu z errorem (jest to prawdopodobnie spowodowane nauki walki dwiema broniami) ale to tylko moje przypuszczenia

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Ten plik z patcha nowego ma być jako muzyka czy nie?.
Nie zauważyłeś ze wszystkie mody (pliki) .mod sa pokazywane jako plik filmowy. Co wcale nie znaczy ze sa filmem.

P.S mam nowego windowsa media player 11 nie wiem czy czasem przez to jeśli tak to powiedzcie jak format "klip filmowy pominąć", żeby takiego formatu nie było

to ze windows pokazuje jako plik filmowy niczego nie zmienia dajesz ten "film" :D  do data/modvdf

i dopisujesz nazwe do ini chyba ze ini jest

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
nie bo zorganizowałem windows media player 11, więc nigdy się z tym nie spotkałem

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
a jak otworzysz obrazek notatnikiem i bedze tam duzo znaczkov to tez nie znaczy ze jest to plik textovy..... to normlna rzec vo windowsie...

Koreon

Koreon

Użytkownicy
posty36
Propsy3
  • Użytkownicy

Koreon

Gothic: Czas Zapłaty [beta]
#338 2012-03-08, 17:57(Ostatnia zmiana: 2012-03-08, 17:58)
Shergar mam kilka pytań:
-Czy patche będą ukazywały się regularnie aż wyłapiemy wszystkie bugi.
-Czemu konto Thoro jest wyświetlane jako "Usunięte".
-Co się stało z Aragornem?
-Czy teraz, gdy Orcwarrior odszedł, to ty jesteś "szefem" grupy? (wiem wiem nie ma szefów, demokracja totalna, ale wiecie o co chodzi.)

Człowiek który nic nie posiada wciąż może zachować wiarę.  

Zbawienie przeszło przez krzyż, ogromna to tajemnica, każde cierpienie

ma sens prowadzi do pełni życia

[/font][/size][/color]

Pomogłem? Tu klikinij

>

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
-Czy patche będą ukazywały się regularnie aż wyłapiemy wszystkie bugi.
Jeśli uda nam się wszystko połatać :D  Ale na pewno wytępimy większa część błędów. Chyba ze ja i Adanos tez zostaniemy porwani przez ufo :D
-Czy teraz, gdy Orcwarrior odszedł, to ty jesteś "szefem" grupy? (wiem wiem nie ma szefów, demokracja totalna, ale wiecie o co chodzi.)
A po co ci to ? :D  FBI czy CIA ? :P
Mnie to za bardzo nie obchodzi a im pomagam xD

0 użytkowników
Do góry