Gothic: Czas Zapłaty [beta] 974161 2392

O temacie

Autor shergar

Zaczęty 2.03.2012 roku

Wyświetleń 974161

Odpowiedzi 2392

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Dlatego lepiej wybrać grupę kilkunastu osób, które będą sprawdzały te bugi a Ci co mogą, będą je poprawiać, a potem wydać dużo mniej lub wcale nie zbugowanego moda dla całości społeczeństwa.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Każdy z doświadczenia wie, że w beta testach - niejawnych połowa bugów zostaje, a dopiero gdy coś ujrzy światło dzienne to masa graczy rozpisuje się jak to nie działa im coś, według mnie, takie otwarte beta testy pokażą więcej. PZDR : D

Valdor

Valdor

Użytkownicy
posty7
Propsy1
  • Użytkownicy
Brawo dla was skoro chcieliście cieszyć się emocjonująca płynną grą w becie, chyba każdy z was powinien być świadomy tego iż ściąga niegotowy produkt.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
No, wiecie, teraz każdy ma szansę być betatesterem :D  Pamiętam, że dawniej było dużo chętnych.

Ja nie przewiduję, żebyśmy wydawali co chwilę jakieś patche. Chcemy po prostu, aby błędy były zgłaszane na podstawie aktualnych na dzień dzisiejszy skryptów (te w pierwszej becie były starsze, niż są w obecnej wersji). Obecne skrypty są wynikiem "kompilacji" tego, do czego mieliśmy dostęp. I chyba tyle na ten temat.

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Czyli gówno możemy zrobić, bo iż gdyż ponieważ że dlatego ano ile bedzie patchy, tyle razy bedzie trzeba zaczynac grę od nowa...
Nie. grę zaczynaliscie od nowa ponieważ użyliśmy nowej wersji skryptów które srehgar znalazł. Następne aktualizacje mogą się obyć bez zaczynania od nowa. Ale lepiej jednak grac od nowa xD

Bezi17

Bezi17

Użytkownicy
posty32
Propsy1
  • Użytkownicy
A ja zainstalowałem gothic, gmdk, playerkit, czas zaplaty beta i wpakowałem wszystko tam gdzie powinno byc, patch 1 i patch 2 i gra ładnie śmiga, 0 crashy. Mam questa na rebelie w nowym obozie ale mało kto tam ma dialogi. Tak samo w SO, ale jeszcze zamknięte bramy

Nikok

Nikok

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
Gówno a nie mod, po co wydawać taką bete która w ogóle nie działa.. Mam gmdk, wkleiłem patch i 1 i 2, odpala się gra, wybieram nowa gra, i po załadowaniu mam na 2 sekundy obraz i zaraz wywala application error, wtf, czemu u innych działa a u mnie nie, czy błąd może być powiązany z tym, że mam win 7 64 bt?

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
bo gupi jesteś

Bezi17

Bezi17

Użytkownicy
posty32
Propsy1
  • Użytkownicy

Bezi17

Gothic: Czas Zapłaty [beta]
#368 2012-03-09, 10:46(Ostatnia zmiana: 2012-03-09, 10:47)
No napisałem: Gothic, Gmdk, Playerkit 1.08k, cz_beta.exe (jak zainstalujesz wejdź w _work i przenieś wszystko do _work/data, zawartość folderu present przenieś do present"S". ) patch 1 (.dll do System a .mdm do _work/meshes/_compiled), patch 2 (.mod do Data/modvdf a plik CZ.INI skopiuj zawartość notatnika i podmień zawartość czaszapłaty.ini). Ja tak instalowałem i tylko 1 crash przy pacho (ten co siedział pod drzewem). Jestem w 2 roździale i mam questa na rebelie w NO ale tam nikt dialogów nie ma!!

Neltharion

Neltharion

Użytkownicy
posty15
Propsy8
  • Użytkownicy
Ja mam pytanie prosto z mostu bo mnie to już zaczyna przerastać...
jak do cholery odpalić Gothic + Czas Zapłaty na tym sprzęcie:
http://www.notebookcheck.pl/Recenzja-Samsung-R540.37155.0.html
Mógłbym się rozpisywać o specyfikacji ale podam link, gdzie macie all dokladnie.
Pozdrawiam Adanosa i Rafała, którzy mają cierpliwosc do odbugowywania moda :P

Programista uczy się całe życie...

"Wszystko powinno być tak uproszczone jak to tylko możliwe...ale nie prostsze"

Nikok

Nikok

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
Super mod, dzięki Bezi17 pomogłeś mi. Tekstury i ogólnie wszystko otoczenie wygląda zajebiście, szkoda, że chłopaki robili moda niemal z zerowym budżetem.. Gdybyście zrobili jakieś reklamy moda lub coś, może by ktoś was dofinansował i tu nie chodzi o komercje.. bynajmniej byście mieli z tego zysk i byście to zrobili bez żadnych błędów na lepszym sprzęcie.

Bezi17

Bezi17

Użytkownicy
posty32
Propsy1
  • Użytkownicy
A gdzie props za instrukcje  :ok:      ej mam problem z gularzem dałem każdemu jackowi agolitarowi i carlsonon'owi i zostało mi 7

WoYo

WoYo

DreamVader
artysta
posty398
Propsy236
ProfesjaGrafik 3D
  • DreamVader
  • artysta
Super mod, dzięki Bezi17 pomogłeś mi. Tekstury i ogólnie wszystko otoczenie wygląda zajebiście, szkoda, że chłopaki robili moda niemal z zerowym budżetem.. Gdybyście zrobili jakieś reklamy moda lub coś, może by ktoś was dofinansował i tu nie chodzi o komercje.. bynajmniej byście mieli z tego zysk i byście to zrobili bez żadnych błędów na lepszym sprzęcie.
nie da rady :|

Bezi17

Bezi17

Użytkownicy
posty32
Propsy1
  • Użytkownicy
A kto wie gdzie jest młot kowalski adiana?

Look M.M

Look M.M

Użytkownicy
posty96
Propsy3
  • Użytkownicy
Ja mam parę pytań odnośnie CZ Beta:
Spoiler
- jak używać umiejętności unik?, nauczyłem się jej ale nie wiem jak ją użyć i czym?
- gdzie znajdę rekruta dla cieśli z Obozu Rebeliantów.
- może mi ktoś jeszcze raz powtórzyć gdzie jest ten gość co ma nam dać paczkę ziela?
- i mam kłopot, mogę tylko znaleźć 4 rekrutów do obozu ( Jack aligator - wodospad, Skorpion i jego kompan - jaskina na schodkach, Pacho - jaskinia u góry gdzie orkowie potem się pojawiają) A piąty gdzie jest?

Przybyłem Zobaczyłem Rozpierdoliłem :)

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
Spoiler
co do 1 to nie wiem
pomcnik do pomocnik kowala
3 tez nie weim
4 to mysliwy gesthad ktory był w gothicu 2 nk w koloni karnej ktory cie uczyl wydobywania krwi ze skoków
Ja mam parę pytań odnośnie CZ Beta:
Spoiler
- jak używać umiejętności unik?, nauczyłem się jej ale nie wiem jak ją użyć i czym?
- gdzie znajdę rekruta dla cieśli z Obozu Rebeliantów.
- może mi ktoś jeszcze raz powtórzyć gdzie jest ten gość co ma nam dać paczkę ziela?
- i mam kłopot, mogę tylko znaleźć 4 rekrutów do obozu ( Jack aligator - wodospad, Skorpion i jego kompan - jaskina na schodkach, Pacho - jaskinia u góry gdzie orkowie potem się pojawiają) A piąty gdzie jest?

CZARNA DUPA

CZARNA DUPA

Użytkownicy
posty3
Propsy7
  • Użytkownicy
Cóz miłej zabawy z bugami, ja sobie poczekam jeszcze 2 miesiace kiedy to wszystko juz dzieki wam bedzie smigało jak należy i bede z przyjemnoscią cieszył sie grą i nie bede sobie nerwów psuł iż jakis tam quest mi nie działa czy coś. TM w koncu ruszyliscie bravo i dzieki byłem z wami od 2008, a bugami nie przejmujcie sie ile bugów G3 miał ile trzeba było sie nameczyc żeby w niego pograc ile paczów sciągnąc.

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
gothic 3 nie mial wielu bugow scigalem jednaego patcha i wsztysko bylo ok bez zadnych problemow

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
gothic 3 nie mial wielu bugow scigalem jednaego patcha i wsztysko bylo ok bez zadnych problemow
To chyba późno kupiłeś Gothic`a 3 :P

SuperCheese

SuperCheese

Użytkownicy
posty192
Propsy25
  • Użytkownicy
Hey znalazłem jeden dość poważny bug w grze :\ Mianowicie CZ się nie uruchamia. Jak klikam na ikone wyskakuje okienko Błąd "Nie można odnaleźć określonego pliku" daje ok i wyskakuje gothic starter ale nima na liście CZ. Co jest grane co?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry