Lotro 44963 173

O temacie

Autor Teh

Zaczęty 9.05.2011 roku

Wyświetleń 44963

Odpowiedzi 173

sauron
  • Gość
oszczerca  :lol2:

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
W takich grach w ogóle robi się coś poza "nabijaniem lvl" i wykonywaniem questów typu "zabij 6 Sauronów"?

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Podziwia okolice, które są zrobione naprawdę świetnie.
O jakimkolwiek planowaniu rozwoju czy strategi w walce niestety nie m mowy. To gra z celami do zaliczania, wyborów nie ma, nie trzeba myśleć.

sauron
  • Gość

sauron
Gość

Lotro
#23 2011-05-10, 21:34(Ostatnia zmiana: 2011-05-10, 21:43)
-wybór ścieżki rozwoju pod kątem craftu daje sporo przyjemności, od zbierania po levelowanie i produkowanie kolejnych przedmiotów jak ktoś chce albo tak po prostu. ogólnie craft świetny.
- dom aukcyjny... sprzedasz i kupisz prawie wszystko.
- łatwość zarabiania kasy
- spory świat, samo dojście do morii która jest olbrzymia zajmuje sporo czasu, a za nią te lorieny i inne dalej
- szalenie rozbudowana ekonomia
- ciągle pracują nad lotr, co jakiś czas dodają coś, poprawiają itp
- bronie legendarne i możliwość rozwijania ich/polepszania
- skirmishe
- ciekawe klasy postaci, mój rune keeper nie tylko leczy ale też potrafi mocno dowalić, bez porównania do tanków ale jednak. z bardzo skutecznymi czarami ofensywnymi i leczniczymi.

jest to moja subiektywna ocena. elvis dopisz jeszcze coś.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Podziwia okolice, które są zrobione naprawdę świetnie.
Może w kilku miejscach i to tylko jak na grę mmo. Jak dla mnie to był jeden z najbardziej porażkowych level designów z jakimi się spotkałem.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
No dobra, elficka architektura jest paskudna :D
Miasta jak Bree w sumie też słabe. Najbardziej podobały mi się naturalne krajobrazy i takie tylko częściowo zagospodarowane, jak np niektóre osiedla hobbitów.

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
elvis dopisz jeszcze coś.

Nie mogę bo własnie robię skirmish w Angmarze xd

wietrzyk

wietrzyk

Użytkownicy
Black Eye Games
posty435
Propsy390
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Black Eye Games

wietrzyk

Lotro
#27 2011-05-10, 23:31(Ostatnia zmiana: 2011-05-10, 23:33)
Ciekawe są festiwale, zimowy, wiosenny i wiele innych, każdy oferuje inne zadania ( np. rzucanie się śnieżkami z innymi graczami), przedmioty które są dostępne tylko w tym okresie za określone festiwalowe zadania. Można grać na różnych instrumentach, dodawać własne piosenki które słyszą inni gracze no i można zebrać się w kilka osób i zagrać wspólnie jakąś piosenkę, szczególnie fajnie to wychodzi jak każdy ma inny instrument i inne partie gra.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

Lotro
#28 2011-05-11, 00:02(Ostatnia zmiana: 2011-05-11, 00:21)
I tak najciekawsze było skakanie po dachach, odnalezienie ścieżki na dach domu aukcyjnego w bree i męczenie stamtąd przechodniów swoimi ofertami na PW.  :lol2:

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Za miesiąc może obczaję, jak nie  będę miał nic lepszego do roboty  :lol:

sauron
  • Gość
shergar właśnie wbił na lotra :D  chłopaki kto pamięta lineage niech instaluje i gramy

Teh

Teh

Użytkownicy
posty41
Propsy4
  • Użytkownicy
lotro zainstalowane i dziś wieczorkiem zagram.

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Ogółem niech Ci co grają na US na Imladris niech napiszą. Tylko nie ty KZW ty zosałeś wykluczony : p

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
:lol2:

sauron
  • Gość
:lol2:

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Kurde chciałem championa, oczywiście elfa, ale elfiaki strasznie pedalskie są w tym lotro. Chyba skasuję wafla i zrobię kurdupla championa albo guardiana bo preferuję fajterów. Jakieś porady, he?

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Jeszcze jeden krasnal i własne przedszkole będę mógł założyć. I props za te elfy - nie mogę na nich patrzyć, to jakieś gieje są.

sauron
  • Gość
taki debilny wizerunek im wymyślili na zachodzie w polsce to by nie miało miejsca :D

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
zajebiście mi pomogliście, dzięki :D

Dobra to zrobię kurdupla, championa i jak coś zagadam.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Dobra zrób championa a ja dalej popykam moim guardem xd

Ogółem kolejny plus o którym kazz tak jak by wspomniał to rozwój postaci ogółem każda klasa ma swoje 'traity' i jest możliwość rozwoju w 3 kierukach na różnych zasadach działania np można być pseudo tankiem z shieldem nastawionym na bloki albo parowanie albo tankiem z bronią dwuręczną? xD nie wiem kto wymyślił to ostatnie ale własnie mam zamiar to przetestować : p

0 użytkowników
Do góry