Propozycja dla modderów/przedstawicieli grup modderskich 5235 11

O temacie

Autor

Zaczęty 9.05.2011 roku

Wyświetleń 5235

Odpowiedzi 11

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Jako, że nasz blip (patrz prawy blok strony głównej) nie działa tak prężnie jak zakładałem to wychodzę z bezpośrednią propozycją do przedstawicieli teamów, jak i modderów niezależnych. Polega to na tym, że po zgłoszeniu i przynajmniej przyzwoitym uzasadnieniu swojej woli dostajecie bezpośredni dostęp do admin panelu tego ustrojstwa, po czym możecie a wręcz macie obowiązek publikować krótkie i regularne newsy na temat waszego moda. Oczywiście wszystko w miarę rozsądku, nie za często i bez wodolejstwa.
Wymagam a właściwie liczę na waszą uczciwość, ponieważ poza samą możliwością publikacji zyskujecie również m.in. opcje zmiany hasła, ustawień czy nawet usunięcia konta a tego byśmy nie chcieli. Sądzę, że nie to Wam w głowie, ale w razie czego chyba nie muszę powiadać, że po takim występie kariera na forumku będzie krótka i spektakularna niczym przelot katiuszy nad Berlinem?
Jeszcze jedna prośba. Proszę, przynajmniej na razie, aby osoby nowe i całkiem nieznane społeczności sobie darowały no chyba, że ktoś ręczy za Was jajami. Przede wszystkim kieruje się do przedstawicieli starych grup, jak i wszystkich solidnych i ambitnych ale oczywiście jak mówiłem, wszystko jest do przedyskutowania :) .

damdan

damdan

Labirynt
posty176
Propsy43
ProfesjaLvl designer
  • Labirynt
A co może zawierać taki news o modzie ?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
To co zawierają obecne newsy na blipie. Może on być krótkim streszczeniem i skierowaniem (linkiem) do jego rozwinięcia w temacie czy na stronie. To już od was zależy o czym chcecie informować.

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
W sumie dla większości nowych (ale solidnych i na tyle starych, że można coś o nich powiedzieć) i niezależnych teamów będzie to jakiegoś rodzaju pomoc przy rozreklamowaniu swojego projektu(ów), jednak ja osobiście chyba z tego nie skorzysta, chociażby z tego powodu, że nie mam pojęcia jak to wszystko na blip funkcjonuje, poza tym raczej nie chciałbym brać odpowiedzialności za jakiś wybryk kogoś, jeżeli coś by się z tymi kontami stało. Nie mam pojęcia czy tam jakieś logi czy coś jest, ale oczywiście mogę tę informację Thora przekazać dalej, żeby może więcej chętnych się znalazło ;p

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Na blip funkcjonuje to tak, że piszesz wiadomość i wciskasz enter. Nie mniej nie więcej.
Jeśli chodzi o branie odpowiedzialności za kogoś to takich sytuacji nie przewiduje.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Nie ja o tym decyduję, ale radziłbym odejść od tego pomysłu. Blip rządzi się swoimi twardymi prawidłami do których trzeba być jednak trochę ogarniętym. Chodzi tu chociażby o naturę samego instant messagingu - czyli informacja jest wysyłana natychmiast do każdego z odbiorców, nie ma możliwości cofnięcia tego ani zedytowania jej (tak jak np sms). Jest też bardzo ścisły limit znaków, trzeba mieć jednak wyczucie co można skrócić, które informacje są najważniejsze i umieć skracać linki (bo ich znaki też są liczone). Gdyby wszystkim udostępnić hasło, byłby burdel, bo nigdy nie dałoby się dojść kto zrobił daną rzecz. Obecny brak wiadomości wiąże się raczej z brakiem zainteresowania - osoby z dostępem do kanału cały czas były w gotowości, po prostu zgłoszenia nie docierają. Teamów które tworzą już dłuższy czas i których członkowie są już znani jako dość rzetelni jest ledwie kilka. Jest też oczywiście kilka młodych modyfikacji, tworzonych wyłącznie przez nowe osoby na forum, jednak osobiście mam mocno średnie nastawienie co do większości z nich.

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
To gdzie można się do tego zgłosić bo jak w temacie to zgłaszam się i moją modyfikacje "wyspę khorinis"

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Nie rozumiem, w czym problem Thoro. Temat o blipie znajduje się w dwóch miejscach, w tzw. "górnym" i "dolnym" forum:
http://themodders.org/index.php?/topic/10826-blip/

Temat jest przyklejony, każdy może napisać posta, brakuje jedynie chętnych, którzy by chcieli, żeby jakieś informacje tam się pojawiały.

Chociaż, zastanawiam się, ile osób zdaje sobie sprawę, co to jest blip i do czego on jest. :wink:

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

emace

emace

Użytkownicy
czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
a czemu by nie publikować tego wszystkiego w twarzoKsiążce ?

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Blip ma fajny gadżet wyświetlający newsy który można umieścić na stronie, dodatkowo wiadomości są automatycznie rozsyłane do wszystkich śledzących, w tym prosto na ich komunikatory (gg). Strona na Facebooku ma niestety niewielu fanów, chociaż można by je tam kopiować, zawsze dodatkowa reklama.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Temat jest przyklejony, każdy może napisać posta, brakuje jedynie chętnych, którzy by chcieli, żeby jakieś informacje tam się pojawiały.

Chociaż, zastanawiam się, ile osób zdaje sobie sprawę, co to jest blip i do czego on jest. :wink:  

w takim razie nie widzę problemu aby to zmienić. nie ja jeden jestem na tym forum.

0 użytkowników
Do góry