Webdesign 99227 317

O temacie

Autor MWL

Zaczęty 30.01.2008 roku

Wyświetleń 99227

Odpowiedzi 317

root
  • Gość
Coś prostego pod system CMS - NetSter.
Ogólnie szablonowość narzucona jak i kolorystyka. Tam gdzie jest napisane JAVER i slogan podany, jest miejsce na przyszłe logo firmy. Pozdrawiam

http://img227.imageshack.us/my.php?image=javergn0.jpg

MWL

MWL

Użytkownicy
posty205
Profesjabrak
  • Użytkownicy

MWL

Webdesign
#81 2008-08-02, 19:09(Ostatnia zmiana: 2008-08-03, 09:24)
świetne, ale nie wiem czy to czasem nie plagiat... Widziałem już bardzo podobną pracę na digart.pl

Tworzymy  aplikacje internetowe i strony internetowe. Jesteś grafikiem? Napisz do nas - szukamy najlepeszych ;)

MoHeR

MoHeR

Użytkownicy
posty57
  • Użytkownicy
Mój kolejny nieudany layout. http://ifotos.pl/uploaded/85.jpg

MWL

MWL

Użytkownicy
posty205
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jest przynajmniej lepszy od pozostałych

Tworzymy  aplikacje internetowe i strony internetowe. Jesteś grafikiem? Napisz do nas - szukamy najlepeszych ;)

root
  • Gość
jest przynajmniej lepszy od pozostałych
Od pozostałych Twoich Moher na pewno....

A co do Ciebie MWL mam nadzieję, że nie masz żadnych obiekcji jeśli chodzi o mój layout...

MWL

MWL

Użytkownicy
posty205
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam, wydaje mi się ze kiedyś widziałem bardzo podobny... ale dobra nie chce się kłócić znowu

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

Webdesign
#86 2008-08-03, 17:24(Ostatnia zmiana: 2008-08-03, 17:24)
ale dlaczego nie. Oskarżenie o plagiat to POWAŻNY zarzut i wypada go poprzeć dobrymi dowodami.

MWL

MWL

Użytkownicy
posty205
Profesjabrak
  • Użytkownicy

MWL

Webdesign
#87 2008-08-03, 17:49(Ostatnia zmiana: 2008-08-03, 17:53)
chodzi mi przede wszystkim o układ strony, jest używany dość rzadko, ale zazwyczaj przez artystę, nie jakiego kwaka chyba... ale nie pamiętam czy to on czy to ktoś inny

Ja nikogo nie oskarżam, a użyte słowo plagiat być może jest za mocne. Mam na myśli to że ten układ jest podobny do innych, siatka jest rozmieszczona nei typowo, a mimo to nie jeden już taki projekt widziałem...

root
  • Gość
To wejdź i sprawdź [crislabno.com]  Thoro już Ci na mnie nagadał, bo o ile pamiętam to on wiedział Tylko, że kiedyś zrobiłem design oparty o układ Kwaka. A ten projekt co robiłem dla firmy Javer został projektowany pod system CMS i układ musiał być taki a nie inny. I dlaczego nie napisałeś, że niby zajebałem układ w pierwszym poście w którym to oceniałeś mój projekt...
Cytat: MWL\'
świetne,świetne,świetne ;)  , świat potrzebuje takich ludzi jak ty :D
Dokładnie pamiętam ten text, tylko dziwi mnie, że po kłótni naszej wszedłeś na digart.pl i nagle sprawdziłeś, skoro tak, to proszę bardzo pokaż ten projekt tu i teraz.... ;]

MWL

MWL

Użytkownicy
posty205
Profesjabrak
  • Użytkownicy

MWL

Webdesign
#89 2008-08-03, 18:57(Ostatnia zmiana: 2008-08-03, 18:59)
no dobra powiem ci tak, jesteś dobry i nie obchodzi mnie jak zaczynałeś, ale niestety ja nie działam sam, a thora szanuję. Po prostu mi przykro ze jest jak jest. Przyznaję się do tego co napisałem, bo twój projekt jest co najmniej dobry.

Jedairusz

Jedairusz

Moderator działu
Grafik 3D w Boombit
posty1022
Propsy1297
NagrodyVV
ProfesjaGrafik 3D
  • Moderator działu
  • Grafik 3D w Boombit

Jedairusz
Moderator działu

Webdesign
#90 2008-08-05, 14:30(Ostatnia zmiana: 2008-08-05, 14:36)
Pierwszy layout w życiu, nie znam się na webdesigne, ale jak będziemy robić stronę mod może go użyję. Nie jest skończony, ale większość roboty przy nim chyba wykonałem.
http://i38.tinypic.com/2wgf1j5.jpg
Proszę o jak najwięcej ocen, jako że jestem początkujący w tych dziedzinach i chciałbym wiedzieć co robię źle, a co dobrze (jeśli się coś takiego znajdzie :lol:  )

Salvatore
  • Gość
grafika ogolnie nawet fajna, ale strona za waska i napisy kiepskie

MWL

MWL

Użytkownicy
posty205
Profesjabrak
  • Użytkownicy
dobre, ale popraw typografię i header

root
  • Gość
nie obchodzi mnie jak zaczynałeś,
Skoro Cię to nie obchodzi, tak więc po co ten tekst został rzucony na SB , że nie warto się ze mną zadawać, bo ja niby złodziejem jestem...słowo złodziej to poważne oskarżenie nie mal, że tak ważne jak słowo plagiat. Więc na przyszłość jak będziesz słuchać innych nie będących w temacie, uważaj na to co mówisz...Ja tutaj wszystkich szanuje tak samo, nie robię przedziałów między ludźmi którzy się na czymś znają a którzy przyszli sobie pościągać mody. Jak wcześniej napisałem, do nikogo tu nic nie mam i nie obchodzą mnie czyjeś losy, ale są tutaj także granice wytrzymałości, wkurwiasz człowieka a ten nie potrafi się pohamować i napierdala na SB to co popadnie, irytujące...

Jedaith :
jak na pierwszy może być ok, ale jest dużo do poprawy....

Damianx

Damianx

Użytkownicy
Damiano Italiano
posty257
Propsy4
  • Użytkownicy
  • Damiano Italiano
Ja tam nie widze nic do poprawy :P  
Teraz musze znaleść przez ciebie kogoś kto stronę zrobi, ale skoro ty się za to wziąłeś to sam sobie szukaj  :lol:

Mody zrobione przez Damianx project :

Życzę miłej gry

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Wg. mnie trochę za wąski, kolor czcionki by można zmienić. Jako że cały lay jest w odcieniach szarości to nieco nie pasuje header... Ogólnie dosyć ładnie :lol2:

krycha

krycha

Użytkownicy
posty81
  • Użytkownicy
Wszystko fajnie, może troszkę uczytelniłabym napisy, szczególnie te małe, ale jest coś, co mnie denerwuje, a mianowicie układ tych trzech elementów na tle. Przede wszystkim wyśrodkuj dwa dolne elementy tak, aby odstępy od krawędzi były równe, nie widzę powodu, dla którego wszystko przesunąłeś w lewo. Górę poszerz na szerokość dolnych elementów i również wyśrodkuj, wtedy kompozycja będzie stabilna. Piszesz, że jestes początkujący w te klocki, dlatego taka jest moja rada.

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy273
  • Użytkownicy
MWL w tych czasach oskrżenie o podobieństwo do innej strony jest troche bezsensu. W sumie to najczęściej sie na czymś wzoruje.

Jedaith słuchaj Krychy, dobrze ci mówi

Jedairusz

Jedairusz

Moderator działu
Grafik 3D w Boombit
posty1022
Propsy1297
NagrodyVV
ProfesjaGrafik 3D
  • Moderator działu
  • Grafik 3D w Boombit

Jedairusz
Moderator działu

Webdesign
#98 2008-08-11, 12:14(Ostatnia zmiana: 2008-08-11, 12:20)
Kolejny, już drugi projekt strony internetowej, tym razem portfolio MoHera
Nie wyszło pięknie, ale chyba nie odstrasza, czekam na kolejne komentarze.
Tym razem mam nadzieję, że kompozycja jest stabilniejsza ;]  
http://i38.tinypic.com/20j0flu.jpg
Póki co przez jakiś czas obstaję bardziej przy teksturach, bo lepiej mi idą ^^ .
Przecież bitwa 2d trwa :P

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
czemu wszystko robisz szare i monotonne? jak na portfolio słabe, akurat taka strona powinna się czymś wyróżniać i prezentować pewien poziom.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry