Widziałem już wczoraj. Dobre poczucie estetyki i właściwie technicznie nie ma do czego się przyczepić. Na chwilę obecną sam lepiej bym nie zrobił, choć sam wiesz. W tym temacie nie robiłem już od bardzo dawna. Co do samej budowy i architektury informacji rozumiem że only flash? Bynajmniej budowa strony na to wskazuje...
W każdym razie patrząc na to dziś pod względem praktycznym nie wygląda już tak fajnie. Przede wszystkim motyw planety Ziemi, tosz to tak bardzo oklepane i w ogóle że szkoda gadać. Do tego nie rozumiem związku w jakim stopniu odnoszą się poszczególne punkty zaznaczane na globusie względem stron, realizacji waszej firmy. Nawet jako artystyczna wizualizacja jest to bezsens bo się po prostu nijak ma do jakichś pozycji na mapie ;p . Fajna kolorystyka, uważam że ten pomarańczowy kontrast warto by jeszcze podciągnąć i tu głównie propozycja do Ciebie MWL. Jak będziesz to kodował może warto o tym pomyśleć przy CSS?
Odniosę się jeszcze do samego ID. Sama koncepcja jak i typografia bardzo ciekawa. Choć już wczoraj mówiłem Zdunkowi co sądzę o tym "W". Może i ładnie wygląda jako całość no ale przyznasz że kontrastuje i kojarzy się po prostu z chujem. Koniecznie należy unikać takich akcentów bo później jest szydera w... chuj

. Z resztą sam pamiętasz jaką beka była ze zbioru podobnych logosów. Nawiasem mówiąc slogan również bardzo wydymany i nadęnty. Głupie, tandetne i mało oryginalne jest to "kreujemy nowy świat".
Swoją drogą Arthas poczynił ogromny progress jeśli chodzi o webdizajn.