Nieuczciwy ban 3842 16

O temacie

Autor maksior

Zaczęty 31.12.2010 roku

Wyświetleń 3842

Odpowiedzi 16

maksior

maksior

Użytkownicy
posty0
  • Użytkownicy
Za co dostałem bana? Jestem kolegą forumowego maltese i nie rozumiem dla czego oprócz niego banujecie i mnie. Jeśli myślicie że to jego multikonto - mylicie się, jako dowód jest chociażby data założenia konta. Co jest z wami nie tak? Ban bez powodu? Proszę o odbanowanie mnie.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Nieuczciwy ban
#1 2010-12-31, 02:13(Ostatnia zmiana: 2010-12-31, 02:15)
teraz już uczciwy, multikonto :3

Być może nie wiesz, ale w mailu masz wpisane zdzichorowerzysta@gmail.com, a w ip poprzednie posty polecialy z konta... MALTESE.
Proszę o nie usuwanie tego tematu, chcę żeby każdy to widział - jak karać to karać :D

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak jest! Rumunów trzeba tępić :lol2:

maksior

maksior

Użytkownicy
posty0
  • Użytkownicy
Szczwane z was lisy...

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Mea wyczai każde multi, on ma do tego nosa. Niech to bedzie przestrogą dla innych :lol:

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Wcześniej nawet Chmiel który został zbanowany bardzo słusznie, bo po wytrwałym i rozciągniętym w czasie zbieraniu licznych, zasłużonych warnów, mógł założyć nowe konto i na nim może egzystować w spokoju do dziś, przez nikogo nie nękany. Tym bardziej uważam że postępowanie z Maltese jest nieuczciwe, pomijając nawet fakt że został zbanowany z powodów osobistych antypatii, a nie jakiegoś rzeczywistego naruszania regulaminu czy zakłócania życia forum. Spam na sb nie jest aż takim znowu wielkim grzechem, zresztą tam dostał bana już wcześniej i problem był rozwiązany.
Uważam że jeśli już banować, to tylko za kompletny debilizm i poważne zakłócanie życia innym. Porównanie ze SnapperHunterem którego dokonano w pewnym dziale, uważam za dość absurdalne.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

Nieuczciwy ban
#6 2010-12-31, 15:57(Ostatnia zmiana: 2010-12-31, 15:58)
Eee tam, Małolats się odrodzi na forum, zmieni nick i zachowanie, zacznie udawać normalną osobę i może nawet niektórzy go wtedy polubią. W sumie jakby się tak nad tym zastanowić to została mu wyświadczona przysługa.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Mnie tam ten cały ban nie interesuje, nie wiem za co go dostał i nie widziałem podstaw do bana, a szczerze mówiąc i za multikonto bym go nie wsadzał. Jakby coś to jestem za odbanowaniem, czemu nie, ale ten temat musi zostać na forum - to całkiem fajna forma kary, lepsza od bana i w pełni zasłużona :D

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Kyro woli chodzić z nimi na balety. Z rumunkami lesbijkami.

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
A ja mam pytanie, po jak długim czasie "wybaczane są" winy i zdejmujecie bana lub warna?

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Zależy od fejmu.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Kyro woli chodzić z nimi na balety. Z rumunkami lesbijkami.
oj od razu lezbijki, może się nawzajem okradały.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Cytat: Conan Godslayer link=topic=12643.msg126931#msg126931#msg126931#msg126931 date=1293758272
Morda! Jak Thoro wspomnial, znam tu jedna Rumunke, naprawde bardzo fajna dziewczyna, bardzo ladna, blondyneczka, ale niestety lesbijka (w zwiazku z Polka) i ten fakt mi niestety strasznie ciazy na sercu :(

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
i tak byś nie zaruchał

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Ale zal pozostaje :(

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

maksior

maksior

Użytkownicy
posty0
  • Użytkownicy
Nie założyłem ten temat po to żeby dać wam pretekst do spamu, bardzo odchodzicie od tematu.

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
To może tak - zbliża się 2011, więc ban zostanie przedawniony :D

Комиссар RBT

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry