OTO POLSKA 1720820 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1720820

Odpowiedzi 5881

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

OTO POLSKA
#220 2010-10-23, 17:21(Ostatnia zmiana: 2010-10-23, 17:21)
Może chociażby to że zamiast robić coś pożytecznego odpierdalają jakieś szopki typu jak powinien wyglądać kolejny pomnik, którą ulicę jeszcze można nazwać imieniem Lecha i czemu internauci tacy jak Thoro nie siedzą w więzieniach.

:lol:

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Póki co to główne nurty polityczne pitolą się czy ma być dozwolone In  Vitro, aborcja, krzyże itp. Czyli generalnie nie pomagają społeczeństwu  się rozwijać, ale też nie przeszkadzają (Czasem tylko coś odjebie  rządzącym z dopalaczami)
...a kasę skądś mają. Skoro nie pomagają to niech nie jedzą, a co!

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Buła

OTO POLSKA
#222 2010-10-23, 20:39(Ostatnia zmiana: 2010-10-23, 20:40)
Od zawsze twierdziłem że zarobki panów posłów powinny wynosić tyle ile wynosi średnia krajowa. Zarabiają kupe hajsu, drugie tyle na robią czarno i twierdzą że są blisko ludzi i znają ich problemy.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#223 2010-10-24, 16:34(Ostatnia zmiana: 2010-10-24, 16:35)
Zarabiają kupe hajsu, drugie tyle na robią czarno

a skąd ta pewnosć? wystarczy wiedzieć, że posłem prawie nigdy nie zostaje się z ulicy, czy "po szlachetnych czynach". są to zwykle ludzie zamożni, przedsiębiorcy czy właściciele jakichś nieruchomości. taki ktoś nie ma prawa narzekać na hajs, nawet zarabiany przez te legalne źródła. czy w obliczu tego zaplecza chciałbyś ryzykować na jakieś grosze stawiając na szlai wszystko włącznie z reputacją? wystarczy dobrze zarabiać, czerpiąc z pozycji. nie koniecznie na czarno

...który (tak, wiem że dla beki) po przegranych wyborach miał pomysł na zrobienie zbrojnego powstania ze swoimi popieraczami i odbicia siłą władzy :lol2:  

jak ktoś nie lubi to zawsze może zagłosować dla beki bo na kogo? pierdolniętego kaczorka, gajowego? połowa kandydatów na ostatnie wybory to byłaja jakaś garstka ludzi z nikąd o których to nikt nie słyszał? z resztą to bez znaczenia. także załogusuje (o ile będzie to mój problem) tak:

1 tura - myszka miki
2 tura - na siebie bądź na jezusa króla polski, ew płaczącą maryję niebowstąpioną trzykroćprzedziwna.

faktem, jest że bez znaczenia na poglądy polityczne i sympatnie względem dwuch gównych kandydatów obydwaj rozczarowali w chuj i trzeba być fanatykiem bądź debilem, by tego nie widzieć. kaczor zwariował doszczętnie co pokazuje, że nie nadaje się już do niczego, jak kimd ż on gill natomiast komor to warchoł do którego bardziej pasują widły i szczypta gnojówy na gumiakach niżeli krawat i długopis. wole wariata korwina :ok:

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
Powiedz mi drogi Thoro, jak to jest że wszystkie tematy twojego autorstwa są popularne i najczęściej oglądane?

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Cytat: kazzmir link=topic=11457.msg115629#msg115629#msg115629#msg115629 date=1287782036
możesz zrobić coś w końcu? no nie wiem może np wynieść się z polski albo coś
http://www.aber.ac.uk/en/ :ok:

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#227 2010-10-25, 21:00(Ostatnia zmiana: 2010-10-25, 21:01)
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8563040,_Uczniowie_gloszacy_hasla_legalizacji_narkotykow_.html

Dyrektor Salezjańskiego Liceum Ogólnokształcącego w Czarnym Dunajcu wydalenie ucznia tłumaczy tym, że szkoła jest katolicka i że "uczniowie, którzy głoszą hasła legalizacji narkotyków, nie powinni mieć wśród nas miejsca".

Szkoła jest katolicka? Myślałem, że to zakłada a wręcz zobowiązuje do pomocy bliźniemu nie zaś do odtrącania poprzez (w tym przypadku) wydalenie ze wspólnoty chrześcijańskiej. Tak chyba mówi biblia, podobnie jak mówi o tym, by szanować każdą roślinę i zwierze, bowiem zostały stworzone przez boga. Rozumiem, że konopia jest tu wyjątkiem i ona oraz jej kwiatostany pochodzą od diabła? O samym fakcie wydalania kogoś za poglądy ze szkoły publicznej i w ogóle wydalania już nawet nie wspomnę bo termin polski katolicyzm wyraża więcej niż tysiąc słów. W takich "szkołach" okna i wszystkie inne znaczące otwory powinny być zamurowywane wraz z całą zawartością tam się znajdującą.

Powiedz mi drogi Thoro, jak to jest że wszystkie tematy twojego autorstwa są popularne i najczęściej oglądane?

Nuta prowokacji i frustracji kluczem do sukcesu. Populizm, chamstwo i prymitywizm zawsze jest i będzie w cenie.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
To Jezus jarać też zabronił?

emace

emace

Użytkownicy
czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?

emace

OTO POLSKA
#229 2010-10-25, 22:02(Ostatnia zmiana: 2010-10-25, 22:17)
nie ma tematu, a nie będe zakładał. Jak dzieci się nas traktuje. nie próbujcie alkoholu, nie próbujcie słodyczy, nie solcie potraw, nie interesujcie się seksem, nie ćpajcie, nie oglądajcie horrorów... bo wam się spodoba i dajmy na to, jak spróbujecie seksu z koleżanką albo ze samym sobą, a potem was koleżanka zostawi, a masturbacja przestanie wystarczać zaczniecie się prostytuować - a to powinna być decyzja dorosłego człowieka a nie dzieciaka, lub jak się nie opamiętacie z batonami, to zaczniecie tyć, a potem za dorosłego, ciężko będzie zrzucić kilogramy, bo już człowiek nie taki ruchliwy. Albo nie palcie, bo potem trudno rzucić, poczekajcie jak będziecie dorośli sami zdecydujecie czy chcecie się truć itd itd. Kurwica, człowiek ma 20, 30 lat i mu takie Słoneczko peru będzie mówiło co ma robić, dokładnie jak dzieciakowi, który za siebie nie odpowiada...

if (yourAge < 17) {szkoliCieBabcia} else {sluchajTuska}

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Cytat: emace link=topic=11457.msg115940#msg115940#msg115940#msg115940 date=1288036953
lub jak się nie opamiętacie z batonami
Cale trzy dni wytrzymalem ale teraz po robocie nie dalem rady, sam sie zjadl :lol2:

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: KolegaZWojska link=topic=11457.msg115939#msg115939#msg115939#msg115939 date=1288033388
Nie. Nie było tym nic mowy z tego co wiem. Kościół zawsze działał w #msg115939#msg115939#msg115939#msg115939 date=1288033388]
[/quote]
Nie. Nie było tym nic mowy z tego co wiem. Kościół zawsze działał w zmowie#msg115939#msg115939#msg115939#msg115939 date=1288033388]
[/quote]
Nie. Nie było tym nic mowy z tego co wiem. Kościół zawsze działał w  z prawem, i to co jest uznane w prawie jako nielegalne, kościół uznawał dodatkowo za grzech, żeby dojebać do pieca.
Dlatego bawią mnie jakieś akcje kościołowe typu nie pij, nie ćpaj, nie słuchaj techno i uważaj na tęczę.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

OTO POLSKA
#233 2010-10-26, 12:57(Ostatnia zmiana: 2010-10-26, 12:58)
Cytat: Buła link=topic=11457.msg115957#msg115957#msg115957#msg115957 date=1288089516
Nie. Nie było tym nic mowy z tego co wiem. Kościół zawsze działał w #msg115957#msg115957#msg115957#msg115957 date=1288089516]
Nie. Nie było tym nic mowy z tego co wiem. Kościół zawsze działał w zmowie#msg115957#msg115957#msg115957#msg115957 date=1288089516]
Nie. Nie było tym nic mowy z tego co wiem. Kościół zawsze działał w  z prawem, i to co jest uznane w prawie jako nielegalne, kościół uznawał dodatkowo za grzech, żeby dojebać do pieca.
Dlatego bawią mnie jakieś akcje kościołowe typu nie pij, nie ćpaj, nie słuchaj techno i uważaj na tęczę.
Wiem o tym. Kościół zdaje się podpiął takie rzeczy jak jaranie gandy czy eutanazję ( :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:    ) jako wykroczenie przeciwko przykazaniu: NIE ZABIJAJ TY KURWO BO BĘDZIESZ SIĘ PO WSZE CZASY SMAŻYŁ W PIEKLE POD NADZOREM JEDNEGO SKURWIELA, CO GO WYJEBAŁEM ZE STOWARZYSZENIA ANIOŁKÓW, BO MIAŁ JAKIEŚ WONTY DO MOJEGO MIŁOSIERDZIA.

DoKazuj

DoKazuj

Użytkownicy
posty0
Propsy1
  • Użytkownicy
Cytat: KolegaZWojska link=topic=11457.msg115959#msg115959#msg115959#msg115959 date=1288090635
NIE ZABIJAJ TY KURWO BO BĘDZIESZ SIĘ PO WSZE CZASY SMAŻYŁ W PIEKLE POD NADZOREM JEDNEGO SKURWIELA, CO GO WYJEBAŁEM ZE STOWARZYSZENIA ANIOŁKÓW, BO MIAŁ JAKIEŚ WONTY DO MOJEGO MIŁOSIERDZIA.

To tylko skierowane do kurw, czy też mam się przejmować...? bo poszedłem do kancelarii parafialnej, zapytałem się księdza, a ten mi nie odpowiedział... stwierdził tylko, że nie ma dla mnie ratunku i że powinienem iść do Częstochowy na kolanach ( a ja nie lubię...) i się tak zastanawiam czy to dotyczy tylko kurw, czy wszystkich ludzi. A może jestem męską dziwką, tylko nie odkryłem tego jeszcze w sobie? Gdzieś w głębi serca zawsze cziała się taka mała iskierka kurewsta, chciałbym tylko, żeby rozpaliła się, bo to pierwsze przykazanie, jakie ujrzałem w życiu, z którym się odorbinę utożsamiam. Po przeczytaniu kilku postów wydaję mi się, że mi pomożecie - ktoś mi powiedział, że Kyroman ma problem z koprofilią, a Thoro jest kimś w rodzaju pedofila (wnioskuję po stwierdzeniu Buły, że takich internautów powinno się zamykać w więzieniach)... Proszę, pomóżcie mi!

emace

emace

Użytkownicy
czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?

emace

OTO POLSKA
#235 2010-10-26, 14:16(Ostatnia zmiana: 2010-10-26, 14:17)
"Chore, to jest chore"

http://wiadomosci.on...,wiadomosc.html

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Kurwica, człowiek ma 20, 30 lat i mu takie Słoneczko peru będzie mówiło co ma robić, dokładnie jak dzieciakowi, który za siebie nie odpowiada...

Obawiam się, że to sprawa dla Martina Lechowicza...

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
Ale tak wogóle to dzisiejszy Kościół różni się od tego, który istniał wcześniej. Świaczy o tym między innymi to:

http://www.youtube.com/watch?v=-ZPKZrPHj1M

Nawet po przeczytaniu nagłówka coś już brzmi nie tak, a jednak! To bardzo ciekawe, wiecie.
Została zlikwidowana ewangelia Marii Magdaleny, Tomasza i wielu innych.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
:ayfkm:

Tomek